Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lady, bardzo fajnie :) dzieki :)

a teraz: komu podac namiary do chlopaka, ktory ma wiezc sunke?
nie chce posredniczyc bo cos poplacze :)

Uwaga, nie znam tego kolesia... ale wydaje sie byc odpowiedzialny...poza tym pies w kontenerze nikomu nie zawadza.

Posted

[quote name='Madallena']o wlasnie, leni mnie uprzedzila.
Jest transport z Lublina z weekend. Koles wezmie psiaka tylko w kontenerku trzeba bedzie dac. Trzeba dowiezc psa do Lublina albo Krasnystawu (?) moze...

Zorganizujecie to jakos?[/QUOTE]
Będziemy się starali, tylko gdzie trzeba dowiezc - do Lublina czy do Krasnegostawu?

Posted

Lublin na 100% Krasnystaw prawdopodobnie,. Bede wiedziala dopiero w piatek.

MALA Biala pojechala wlasnie do DS :) i zarazem :( bo gdyby nie to, ze mam za duzo psow zostalaby na zawsze u mnie!

Posted

[quote name='Madallena']Lublin na 100% Krasnystaw prawdopodobnie,. Bede wiedziala dopiero w piatek.

MALA Biala pojechala wlasnie do DS :) i zarazem :( bo gdyby nie to, ze mam za duzo psow zostalaby na zawsze u mnie![/QUOTE]

To chyba był płacz:cool3:

Posted

podpinam się pod wątek
mam sunię na DT i zgłosił mi się fajny adoptujący, z Łodzi. Oni nawet chcą sami przyjechać po nią, ale wolałabym żeby pojechała z innym psiakiem, bo wiadomo łączony wychodzi najtaniej; zaproponuję mu więc taką opcję i spróbuję namówić. Myślę, że będzie mu lepiej zapłacić za transport niż śmigać przez pół polski samemu.
Tylko kurczę, u mnie jest ten zonk, że tak naprawdę ona dopiero po niedzieli powinna jechać, a gdyby wcześniej to musiałabym jej jeszcze załatwiać krótkie DT w Warszawie.

Posted

możemy pomyśleć, jak najbardziej. Pan od mojej Czarnej będzie dzwonić jutro pojutrze, więc zaproponuję mu że sunia zostanie dowieziona do Łodzi i czy zgodzi się zapłacić za jej transport. Tylko trochę mi głupio tak bezpośrednio mu to mówić :(
z drugiej strony powinno mu być w sio ryba, bo sam jadąc też by tyle wyłożył.
no i nie wiem jak miałabym to załatwić, podać mu nr konta do wpłaty uprzednio na ten transport czy jak, bo wiadomo jak z ludźmi bywa, w Łodzi może powiedzieć , że nie zapłaci.

Posted

moja sunia ma jechac tak naprawdę do Poznania, ale przyszli państwo moga wyjechac po nią do Łodzi...ona może jechać już ale nie mamy transportu z Zamościa do Łodzi więc wszystko stoi w miejscu...a znasz kogoś kto by mógł obie sunie za zwrot kosztów paliwa zawieźć do Łodzi? moge jako pomoc z kimś się przejechać...
jesli znalazłby się ktos kto stąd zawiezie dwie sunie i wróci to koszty podzielą się na pół...a jeśli pan przyjechałby sam z łodzi po waszą sunię to wyszłoby mu więcej bo sam by opłacił paliwo w jedną i drugą stronę...może się skusi:cool3:

Posted

myślałam, że ostatecznie możnaby poprosić pati-c albo widziałam na wątku transportowym jedną dogomankę jakoś na a się nick zaczynał. Do Lublina moglibyśmy osobiście odstawić sunie, tak więc pati c przykładowo musiałaby dojechać z Wawy do Lublina i z powrotem.

Wszystko będzie wiadomo jak do mnie zadzwoni ten pan, bo on też ma ze swojej strony kombinować z transportem.

Posted

Kurcze, a ja kombinuję jak przywlec z Ostrowa WLKP do Lublina Bugiego, Ostrów WLKP jest między Poznaniem i Łodzią .... 8 stycznia z kolei jadę do Warszawy, jeśli ktoś 7 podkopsa do Lublina sunię to ją zawiozę do Warszawy nieodpłatnie oczywiście. Ale pomóżcie mi z Bugi, please, nie mam teraz kasy, żeby opłacić transport.
Ewa

Posted

[quote name='E-S']Kurcze, a ja kombinuję jak przywlec z Ostrowa WLKP do Lublina Bugiego, Ostrów WLKP jest między Poznaniem i Łodzią .... 8 stycznia z kolei jadę do Warszawy, jeśli ktoś 7 podkopsa do Lublina sunię to ją zawiozę do Warszawy nieodpłatnie oczywiście. Ale pomóżcie mi z Bugi, please, nie mam teraz kasy, żeby opłacić transport.
Ewa[/QUOTE]

Ewa, napisz jeszcze na transportowym, może ktoś będzie jechał tą trasą?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/24359-WAE-tek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY/page19[/url]

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']myślałam, że ostatecznie możnaby poprosić pati-c albo widziałam na wątku transportowym jedną dogomankę jakoś na a się nick zaczynał. Do Lublina moglibyśmy osobiście odstawić sunie, tak więc pati c przykładowo musiałaby dojechać z Wawy do Lublina i z powrotem.

Wszystko będzie wiadomo jak do mnie zadzwoni ten pan, bo on też ma ze swojej strony kombinować z transportem.[/QUOTE]

Ale ktoś nie miał jechać z Lublina do Wawy?

Posted

[quote name='ladySwallow']Ale ktoś nie miał jechać z Lublina do Wawy?[/QUOTE]
Ja jadę z Lublina do Warszawy 8 stycznia. O 4.30 rano muszę wyjechać z Lublina.
Ewa

Posted

Cioteczko byc moze bedzie dom dla SNiezki z Warszawy wlasnie.8 bylby idealny
Moglabys przeslac mi na PW swoj numer i dalabym ci znac czy domek jest na 100%zdecydowany.Bo sprawdzony jest.

Tolu i czy moglabys dac mi znac jak SNiezka ze tak powiem "wspolzyje" z towarzyszkami z boksu?bo w tym domku jest niewielka lagodna sunia przygarnieta z Palucha.

W ogole kochana ja juz nie mam na nic sil.Psiak dzieki ktoremu nalapalo sie tyle dizsiaj fajnych domkow nie zyje....robilam ogloszenie martwemu psu.Nie moge przestac ryczec nad nim :(

Posted

ja jeśli dogram transport dalej to moge dowieźć swoja sunię do lublina 7mego stycznia
rodzice maciusia a gdzie ten wasz psiak jest? nie miglby ktos z was pojechac od nas do łodzi i z powrotem za zwrot kosztow z moim i waszym psiakiem?

Posted

Bede jutro wiedziala czy jade z Warszawy do lodzi w weekend.
Jezeli bede jechala to:
a) bez zwrotu kosztow i wtedy moze jechac duzo psiakow (no, bez przesady)
b) ze zwrotem kosztow i wtedy moge wziac max 3 psiaki nie za duze (samochod nie nalezy do najwiekszych)

Posted

[quote name='Ola la']Cioteczko byc moze bedzie dom dla SNiezki z Warszawy wlasnie.8 bylby idealny
Moglabys przeslac mi na PW swoj numer i dalabym ci znac czy domek jest na 100%zdecydowany.Bo sprawdzony jest.[/QUOTE]
Wyślę na PW nr. Ktoś musiałby zabrać psa ode mnie o 8.30 rano z Placu Krasińskich spod SN - bezwzględnie, bo nie będę mogła zająć się niczym poza obowiązkami służbowymi, a nie chcę zostawiać psa na pół dnia czy cały dzień, bo nie wiem, ile mi praca zajmie czasu - w aucie.
Ewa

Posted

E-S, w Zamosciou czeka Magia, mała sunia wyciagnieta dla mnie ze schronu przez tole, ma u mnie dt. Może jakos sie dogadamy?........Proszę... Bo z Warszawy Agnieszka by ją do mnie dowiozła.

Posted

[quote name='malagos']E-S, w Zamosciou czeka Magia, mała sunia wyciagnieta dla mnie ze schronu przez tole, ma u mnie dt. Może jakos sie dogadamy?........Proszę... Bo z Warszawy Agnieszka by ją do mnie dowiozła.[/QUOTE]
Nie ma problemu, ale 7 stycznia wieczorem ktoś psiny musiałby dotaszczyć do Lublina.
Ewa