bianka0 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']funiu możemy pojechać razem jeśli chcesz w poniedziałek Madallena ja będe zaglądać do schronu raz na jakis czas i szukać suniek Twoich:-) jakby co to je pod pache biorę tylko od razu pewnie zapodam im surowice na parwo żeby nie ryzykowac że przeniose na nie lub na podwórku u mnie złapią...[/QUOTE] Dziewczyny postarajcie się sprawdzić czy Fabian żyje.Może uda mi się uzgodnić z Tolą, żeby do kojca interwencyjnego zabrać jego zamiast Fokusa. Funia mówiłaś że Fokus wygląda nieźle, na zdjęciach też nie jest wychudzony. On może w schronie przetrzyma jeszcze miesiąc, wierzę że będziecie do niego zaglądać. Potem Funia zgodziła się wziąć ich do kojca na moje zklepane miejsce jako ,, dwupak ''. Danka1234 niezawodna jak zawsze obiecała mi pomódz utrzymać ich swoimi bazarkami. Ale jeżeli Fabian jakimś cudem żyje, to miesiąc dla niego to za długo. Quote
malagos Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='leni356']Pamiętacie ze jeszcze Magia ma jechać do Malagos? Może by się udało za jednym zamachem wziąć obie? bo nie wiadomo kiedy kolejny transport do Wwy byłby[/QUOTE] Magia ma być chyba sterylizowana, tak było by mi łatwiej...Ale dostosuję się. Quote
funia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Pirania bardzo prosze razem rażniej wchodzić do tej miłej placówki :diabloti:<Zadzwonię jak będę jechała . Wchodzi w grę też jutro ,ale nie wiem na 100% .Odezwę się Quote
Madallena Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Mam nadzieje, ze Ksiezniczka jeszcze jest ...oby nie zaginela jak wszystkie, ktore kocham :( Czekam na wiesci odnosnie jutrzejszego transportu. Mam nadzieje, ze zabiora sie wszystkie psiaki... Quote
sacred PIRANHA Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 spróbuje poszukać wszytskich ...Frodo, Fabian, Fokus, Tiffany, Dolarowa, Księżniczka...jakiś jeszcze psiak na którego mamy zwrócić szczególną uwagę? Quote
Madallena Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Gadalam z TOla. Fabian (to ten sznaucerowaty? ) jest w schronie. Pisala o nim kilka stron wczesniej. Odnosnie transportu to dzwonilam do Grzegorza i nie odbieral. Mialam nadzieje, ze oddzwoni. Bede dzwonic jeszcze jutro od rana. Wiem, ze z Zamoscia wyjezdzaja ok 13, 14. Quote
bianka0 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 To cud, że Fabian żyje. Jeżeli możecie popatrzcie jutro czy Fabian, czy Fokus jest bardziej zagrożony.Którego trzeba zabierać na cito, a który może poczekać do lutego. Quote
Madallena Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Jezeli Ksiezniczki nie bedzie, co w zamojskim schronisku jest oczywiscie prawdopodobne Tola bierze dla mnie kosciotrupa Sniezke. [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/7965/p1020292h.jpg[/IMG] Jak Ksiezniczka bedzie, przyjezdza ona a SNIEZKA MUSI ZNALEZC DT! tego kosciotrupa prawie juz nie widac :( POMOZCIE! Quote
leni356 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']spróbuje poszukać wszytskich ...Frodo, Fabian, Fokus, Tiffany, Dolarowa, Księżniczka...jakiś jeszcze psiak na którego mamy zwrócić szczególną uwagę?[/QUOTE] Bajka proszę Quote
sacred PIRANHA Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 a może wpadniemy tam jutro wszyscy razem? zmasowany atak hihihhi Quote
leni356 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Bajka i ten kudłacz który był na kwarantannie - sprawdźcie proszę Quote
Madallena Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']a może wpadniemy tam jutro wszyscy razem? zmasowany atak hihihhi[/QUOTE] moze w styczniu do Was przyjedziemy (chociaz Lodz nas czeka) wtedy zrobimy zmasowany atak :) Bierz Ksiezniczke jak tylko ja zobaczysz. Obfoc mi sniezke, jej potrzebny jest watek! Szukaj Tiffany i Dolarowej! Mikropsiaki zbieraj, wszystkie :) Quote
Madallena Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='leni356']Bajka i ten kudłacz który był na kwarantannie - sprawdźcie proszę[/QUOTE] Leni w Azylu sa nowe kudlacze: [URL]http://www.psianiol.org.pl/adopcje?species=d&status=1&page=1&id=1523[/URL] [URL]http://www.psianiol.org.pl/adopcje?species=d&status=1&page=1&id=1518[/URL] Quote
Madallena Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 leni, jest ich wiecej.....ale dalam te najnowsze ;( Quote
Tola Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [FONT=Tahoma]Dopiero wrocilam.[/FONT] [COLOR=blue][FONT=Tahoma][SIZE=3]Wszystkiego dobrego w Nowym Roku![/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=blue][FONT=Tahoma][SIZE=3]Niech nie opuszcza Was pomyslność i spełnią sie te najskrytsze marzenia. I zebyśmy miały siłę i mozność pomagania naszym nmniejszym braciom. I zeby tych potrzebujacych nas stworzen było jak najmniej.[/SIZE][/FONT][/COLOR] [FONT=Tahoma]Cioteczki - wiem, ze na wątku ciągle nowe wpisy i trudno wszystko sledzic na bieżaco, ale pisalam o Fabianie parę postow wczeniej, jest zdjęcie.[/FONT] [FONT=Tahoma]Przed chwila prosto z drogi pojechalam do schronu po Ksiezniczkę; malutka niestety byla łapana hyclem[/FONT] [FONT=Tahoma]To łagodna, mlodziutka sunia, caly czas domaga sie pieszczot. [/FONT] [FONT=Tahoma]Dobrze że zabrana, siedziala skulona w budzie, ona nie dalaby rady dlugo w tym boksie, jest wychudzona.[/FONT] [FONT=Tahoma]Fabian i Fokus są w jednym boksie, Fabian skulony, bez zcheci do zycia, Fokus przystępowal z nogi na nogę, pewnie zmaznięte[/FONT] [FONT=Tahoma]Zdjęcia póżniej.[/FONT] Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 uffffff. Dobrze, ze Ksiezniczka sie znalazla...nie zginela i jest bezpieczna. To ja wiecej o niej z relacji Toli: Ksiezniczka to male wiekiem szczenie. ok. 7 miesiecy, moze... Brzuch ma jak bania, wielki, prawdopodobnie zarobaczony. Kosci na wierzchu - chudzielec. Tola nie mogla jej znalezc. Siedziala na slomie skulona, trzesaca sie. Lapali ja hyclem :( w miedzyczasie inne suki rzucily sie na nia :( ehh, szkola przetrwania... Po wyjsciu z boksu malenka skakala z radosci na nogi :) jest przekochana i cudowna! Uszy ma brudne. Ja zrobilabym jej jeszcze badania krwi, tam panuje parwo;/ w poniedzialek moge to zrobic. No i co jeszcze. Kudlacz od leni365 jest. Sniezka kosciotrup - TRZEBA JA WYCIAGAC! Ksiezniczka niedlugo wyjezdza :) bedzie w Warszawie ok 18. zrobie foty i powrzucam ;) z reszta czekam na foty od Toli bo mam ludzi, ktorzy chca adoptowac Biala, ale nie wiem czy sasiadka jej nie wezmie, wiec od razu zaproponowalam Ksiezniczke ;) Quote
Tola Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='leni356']Bajka i ten kudłacz który był na kwarantannie - sprawdźcie proszę[/QUOTE] Bajki nie ma. Kudlacz jest, siedzi cały czas w budzie w boksie ogolnym, nie wychodzi na zewnątrz. On dlugo tam nie wytrzyma. Nie obylo się bez wymiany zdan z administratorem, zawsze jak jest - jest jakis problem. Dzisiaj czepił się, ze pytam o psa pracownika, a nie jego. A jak zapytalam, to uslyszalam, ze mam jakis problem. Chyba taki, ze za często przyjezdzam po psy. Quote
Talcott Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 A Fokus i Fabian zostaną zabrani stamtąd? Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Talcott']A Fokus i Fabian zostaną zabrani stamtąd?[/QUOTE] jak sie znajda dla nich miejsca to tak :( Quote
leni356 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Tola']Bajki nie ma. Kudlacz jest, siedzi cały czas w budzie w boksie ogolnym, nie wychodzi na zewnątrz. On dlugo tam nie wytrzyma. [/QUOTE] Dzięki, a wiadomo cokolwiek o nim? czy to pies czy suka i ile może mieć lat? Quote
E-S Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 FABIAN ŻYJE !!!! Błagam, ja się będę dokładać co miesiąc, ale uratujmy tego psa, plizzz Ewa Quote
Tola Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Talcott']A Fokus i Fabian zostaną zabrani stamtąd?[/QUOTE] Fokus i Fabian mogą spokojnie isc do jednego kojca, bo są jednak jak sie okazalo w jednym boksie. U nas nadal nie ma miejsca, w tej chwili jeszcze Sniezka jest do zabrania - tak dlugo juz czeka. I sunia dla malagos, zeby ją wysterylizowac przed wyjazdem. Nie ma miejsca, nie mamy wolnego tymczasu:-( A telefon ciągle dzwoni, a to suka na łancuchu oszczeniela się, nie ma nikogo w domu, wszyscy wyjechali, a to dzisiaj wyrzucony z auta stary pekinczyk:-( Quote
Recommended Posts