Tola Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 19 godzin temu, mar.gajko napisał: Tolu, nie spytałaś, przypadkiem, o tę wielką sunię pracowników? Czy cokolwiek o niej mogą powiedzieć? 19 godzin temu, Anula napisał: Ona dalej jest w Schronisku.Jest śliczna,bardzo wyróżnia się wśród psów.Teraz na zdjęciach też jest w dali.Ma przepiękną sylwetkę.Tola chyba w natłoku załatwiania rezerwacji zapomniała o ślicznotę się spytać. O sunię pytałam już poprzednim razem - niczym nie wyróżnia się - tyle usłyszałam. Ja sama zauwazyłam, ze suczka chętniej podchodzi do siatki i juz nie uciekała, gdy robiłam zdjęcia. Agresji w niej chyba nie ma, raczej wycofana, spokojna. Ale jeszcze dopytam w sobotę.. 19 godzin temu, Anula napisał: To ile ona będzie w tym schronie tkwić,już jest prawie koniec lutego.Biedna malutka. Ja sama nie wiem, w sobotę zapytam, moz eten facet zrezygnował? Ale wydaje mi się, ze ona wciąż czeka na zabieg, dlatego jest w schronie... 17 godzin temu, Bogusik napisał: Nie wiem gdzie mam pisać w sprawie transportu,więc piszę tutaj.Odezwał się Pan na fb z Zabrza,że pojedzie gratis po Karinkę i jeszcze jednego psa,do którego się na Fb dopisałam,bo trasa ta sama.Pan jednak może jechać nie w ten a następny weekend.Karinka nie jedzie,ale może będzie można dogadać się z odbiorem innego/innych piesiów.Trzeba dopytać czy ma w tym praktykę,jakie auto itd. Tolu skontaktuj się z panem,bo Ty wiesz najlepiej co i jak Anetko,jeżeli Tola nie odczyta,to wyślij jej smsa :) p.Bogdan Mulewski 533 683 303533 683 303 Bogusiu - oczywiście zaraz zadzwonię do pana, wypytam, ale wydaje mi się, ze bardziej trzeba nastawiać na wyjazd troche pózniej, niz w sobotę, bo zcekoladka musi miec zdjete szwy po sterylce. Gadałysmy dzisiaj o tym z anecik, wszystko zależy od daty sterylki czekoladki. Quote
Tola Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 8 godzin temu, Anula napisał: Ten piesek taki sznaucerkowaty jest fajny. 6 godzin temu, b-b napisał: Musimy poczekać na Tolę. Może coś wie o psiaku. Z tego co widzę, to psiak był na wybiegu otwartym; tam, gdzie ostatnio czekały "nasze " psiaki na wyjazd do szafirki. Jak byłam wczoraj nie widziałam tam zadnego psa, więc byc moze tez był zarezerwowany... Wypytam jak będę w schronie. Quote
Tola Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 18 godzin temu, Bogusik napisał: Nie wiem gdzie mam pisać w sprawie transportu,więc piszę tutaj.Odezwał się Pan na fb z Zabrza,że pojedzie gratis po Karinkę i jeszcze jednego psa,do którego się na Fb dopisałam,bo trasa ta sama.Pan jednak może jechać nie w ten a następny weekend.Karinka nie jedzie,ale może będzie można dogadać się z odbiorem innego/innych piesiów.Trzeba dopytać czy ma w tym praktykę,jakie auto itd. Tolu skontaktuj się z panem,bo Ty wiesz najlepiej co i jak Anetko,jeżeli Tola nie odczyta,to wyślij jej smsa :) p.Bogdan Mulewski 533 683 303533 683 303 Rozmawiałam z panem - bardzo sympatyczny, empatyczny, pięknie opowiadał o naszych braciach mniejszych. Pomoc w transporcie traktuje jako dobry uczynek ( wypytałam, bo nie wierzyłam), czeka na tel. kiedy będzie trzeba przyjechać po psiaki ( tylko niedziele i wtedy, kiedy nie będzie miał wyjazdu z rodziną.) Quote
Anula Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 12 minut temu, Tola napisał: Rozmawiałam z panem - bardzo sympatyczny, empatyczny, pięknie opowiadał o naszych braciach mniejszych. Pomoc w transporcie traktuje to jako dobry uczynek ( wypytałam, bo nie wierzyłam), czeka na tel. kiedy będzie trzeba przyjechać po psiaki ( tylko niedziele i wtedy, kiedy nie będzie miał wyjazdu z rodziną.) O,to fajnie mamy Pana,który może pomóc z transportem.Trzeba zapisać kontakt. Quote
Tola Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 2 minuty temu, Anula napisał: O,to fajnie mamy Pana,który może pomóc z transportem.Trzeba zapisać kontakt. Tak - pan powiedział, ze jest do dyspozycji :) Zaznaczył, ze psy muszą być w kontenerkach i to jakoś musimy dopracować... Quote
Anula Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 8 minut temu, Tola napisał: Tak - pan powiedział, ze jest do dyspozycji :) Zaznaczył, ze psy muszą być w kontenerkach i to jakoś musimy dopracować... To musimy kogoś poszukać w Zabrzu aby mógł przechowywać kontenerki.Tak głośno myślę sobie.W praktyce mamy jeden kontenerek zakupiony przez Bogusik a to mało. Quote
Anecik Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 7 minut temu, Tola napisał: Tak - pan powiedział, ze jest do dyspozycji :) Zaznaczył, ze psy muszą być w kontenerkach i to jakoś musimy dopracować... Wydaje się niemożliwe :) A kierunek jest Panu obojętny czy tylko Zamość? 1 Quote
Tola Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 25 minut temu, Anula napisał: To musimy kogoś poszukać w Zabrzu aby mógł przechowywać kontenerki.Tak głośno myślę sobie.W praktyce mamy jeden kontenerek zakupiony przez Bogusik a to mało. My mamy jeszcze 2 kontenerki, tylko mniejsze, zalezy, jakie psiaki pojadą... Quote
Tola Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 30 minut temu, anecik napisał: Wydaje się niemożliwe :) A kierunek jest Panu obojętny czy tylko Zamość? Zrozumiałam, ze obojętny, ale na niezbyt dalekich trasach - ta do Zamościa wg pana jest dosyć daleka i dlatego taką pomoc proponuje, ale raz na jakiś czas Quote
Anecik Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 28 minut temu, Anula napisał: To musimy kogoś poszukać w Zabrzu aby mógł przechowywać kontenerki.Tak głośno myślę sobie.W praktyce mamy jeden kontenerek zakupiony przez Bogusik a to mało. Ode mnie do Zabrza jest ok. 30 km. Miałabym gdzie przechować tylko ...... nie mamy co przechować Quote
Tola Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 Pan pracowal kiedyś jako jakiś inspektor d/s zwierząt, stąd słabość do osób pomagających Quote
Anecik Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 3 minuty temu, Tola napisał: Zrozumiałam, ze obojętny, ale na niezbyt dalekich trasach - ta do Zamościa wg pana jest dosyć daleka i dlatego taką pomoc nam proponuje, .ale raz na jakiś czas No w pełni Pana popieram :) jest dosyć daleka. I w gratisie? Czy za koszt benzyny? Quote
Tola Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 2 minuty temu, anecik napisał: No w pełni Pana popieram :) jest dosyć daleka. I w gratisie? Czy za koszt benzyny? Nie pytałam, nie wiem jakie były ustalenia z Bogusik, zaraz zapytam... Quote
Tola Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 9 minut temu, anecik napisał: No w pełni Pana popieram :) jest dosyć daleka. I w gratisie? Czy za koszt benzyny? GRATIS! - Przed chwilka pytałam Quote
Anecik Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 4 minuty temu, Tola napisał: GRATIS! - Przed chwilka pytałam No niewiarygodne. Quote
Anecik Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 18 minut temu, Tola napisał: Zrozumiałam, ze obojętny, ale na niezbyt dalekich trasach - ta do Zamościa wg pana jest dosyć daleka i dlatego taką pomoc proponuje, ale raz na jakiś czas Można stworzyć "Trójkąt Bermudzki" Nowa Sól - Pyrzowice - Zamość :D Oczywiście tak długo jak trwa dobra passa adopcyjna i oczywiście raz na jakiś czas. Tak sobie wymyśliłam :) Quote
Tola Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 3 minuty temu, anecik napisał: No niewiarygodne. Pan pracuje na swoje przyszłe życie w niebie, tak mi napisał Quote
Tola Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 1 minutę temu, anecik napisał: Można stworzyć "Trójkąt Bermudzki" Nowa Sól - Pyrzowice - Zamość :D Oczywiście tak długo jak trwa dobra passa adopcyjna i oczywiście raz na jakiś czas. Tak sobie wymyśliłam :) Dobrze wymyslasz Quote
b-b Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 6 minut temu, Tola napisał: Pan pracuje na swoje przyszłe życie w niebie, tak mi napisał Tolu napisz Panu, że będziemy świadczyć przed Św. Piotrem na jego korzyść :D 7 minut temu, anecik napisał: Można stworzyć "Trójkąt Bermudzki" Nowa Sól - Pyrzowice - Zamość :D Oczywiście tak długo jak trwa dobra passa adopcyjna i oczywiście raz na jakiś czas. Tak sobie wymyśliłam :) Aneta to...wymyślaczka ;) 1 Quote
Anecik Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 2 minuty temu, b-b napisał: Tolu napisz Panu, że będziemy świadczyć przed Św. Piotrem na jego korzyść :D Aneta to...wymyślaczka ;) Wymyślaczka, nie wymyslaczka ale jak Pan jest taki miły i raz na jakiś czas pojechałby do Zamościa, a mąż Hani odebrałby psiaki ode mnie to mamy połowę kosztów. Warto na przyszłość przemyśleć :) 1 Quote
Jolanta08 Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 15 minut temu, Tola napisał: Pan pracuje na swoje przyszłe życie w niebie, tak mi napisał Pan dobrze a nawet bardzo dobrze kombinuje A moja Funia ciągle mnie zaskakuje ,weszłyśmy dzisiaj do restauracyjki na deser a tam był już inny psiak ze swoim panem no i psiaki dosłownie przez chwilę czule się przywitały tylko noskami i "rozeszły".Grzecznie i kulturalnie 1 Quote
Tola Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 7 minut temu, Jolanta08 napisał: Pan dobrze a nawet bardzo dobrze kombinuje A moja Funia ciągle mnie zaskakuje ,weszłyśmy dzisiaj do restauracyjki na deser a tam był już inny psiak ze swoim panem no i psiaki dosłownie przez chwilę czule się przywitały tylko noskami i "rozeszły".Grzecznie i kulturalnie No widzisz, wszystko przyszło z czasem, musiała trafić do Ciebie! Quote
Tola Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 25 minut temu, b-b napisał: Tolu napisz Panu, że będziemy świadczyć przed Św. Piotrem na jego korzyść :D Aneta to...wymyślaczka ;) Napisałam A Aneta niech wymyśla, bo b. dobrze jej to idzie ! Quote
Jolanta08 Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Nie ukrywam,że jak zobaczyłam drugiego psiaka to trochę się zaniepokoiłam bo Funia miewa humorki (coraz rzadziej ale ma) ale najważniejsze,że psinki zachowały się bardzo grzecznie i nie zrobiły z restauracji knajpy Quote
Recommended Posts