Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

strasznie mi przykro .................:(
robilyscie wszystko by go uratowac........................................................................

Posted

Nie byłam dziś w stanie iść do lecznicy.
Sorry.
Mój nastrój i brak chęci do robienia czegokolwiek sprawiły, że wszelkie informacje na temat sekcji Borysa, będę mogła przekazać dopiero w grudniu.
Powodem jest wyjazd weta do Francji po lwy i warany dla ZOO.
Jutro miał wykroić godzinkę, żeby pomóc przy Borysie, ale .......................nie będę mu głowy zawracała ( ma wolne, niech się pakuje ).

Posted

W zasadzie te inforemacje na temat sekcji są tutaj niepotrzebne - życia psu nie zwrócimy.
Moze to tylko wywołac dalsze konflikty.
Moim zdaniem umieszczenie ich miałoby sens, gdyby sekcję przeprowadził niezależny wet.

Posted

[quote name='agusiazet']Dla poprawienia nastroju, choć odrobinkę, melduję, że mały Dexter dotarł bez problemu do hoteliku w Brzyściu i Murka opisała go jako bardzo fajnego mikropieska![/QUOTE]
To ja dorzucę zdjęcia Dexterka zrobione wczoraj tuz przed wyjazdem; taki jestem zalotny
[IMG]http://img255.imageshack.us/img255/9984/p10702700.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='agusiazet']Dziękuję w imieniu Dextera, któremu Ty też pomogłaś!!![/QUOTE]
Ja również dziekuję Ci Żuniu za pomoc Dexterowi.
Mam nadzieję, ze chłopak rozpoczął tę lepszą częśc swojego życia.

Posted

[quote name='Tola']Ja również dziekuję Ci Żuniu za pomoc Dexterowi.
Mam nadzieję, ze chłopak rozpoczął tę lepszą częśc swojego życia.[/QUOTE]
Dołączam się i ja.

Posted

Borys - kolejny psiak, który odszedł na chwilę przed wyciągnięciem.. Nie pierwszy przypadek. Coś mi się wydaje, że gdyby na dogomanii nie było głośno o wyciągnięciu go ze schronu to psina by jeszcze żyła..

A maluch jest prześliczny, dobrze że udało się go wyciągnąć zanim się mu cokolwiek wydarzyło.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Borys - kolejny psiak, który odszedł na chwilę przed wyciągnięciem.. Nie pierwszy przypadek. Coś mi się wydaje, że gdyby na dogomanii nie było głośno o wyciągnięciu go ze schronu to psina by jeszcze żyła..

A maluch jest prześliczny, dobrze że udało się go wyciągnąć zanim się mu cokolwiek wydarzyło.[/QUOTE]

Naprawdę... dobry lekarz jest tu potrzebny. Te teorie spiskowe mnie rozkładają :crazyeye:

Posted

Po poście Rodziców Maciusia poczułam się właśnie jakby to ja Borysa zabiła próbując zebrać na niego pieniądze. Naprawdę czuję sie teraz FANTASTYCZNIE. Dziękuję.

Posted

[quote name='Żunia']Ok.
Z mojej strony to już wszystko.
A Dexterkowi dużo szczęścia życzę.[/QUOTE]
To wspaniale!!! Dzięki!! :loveu:

[QUOTE]Napisał URIA [INDENT] Po poście Rodziców Maciusia poczułam się właśnie jakby to ja Borysa zabiła próbując zebrać na niego pieniądze. Naprawdę czuję sie teraz FANTASTYCZNIE. Dziękuję. [/INDENT]
[/QUOTE]
Zupełnie niepotrzebnie ;). Wiesz one tu takie przewrażliwione :eviltong:. Zdarzało sie nie raz i to dlatego ta wypowiedź, że pies, który miał być zabrany ze schronu, nagle wyparowywał :diabloti:. Czasami trzeba było konspiracyjnie się potajniaczyć, ale to nie Twoja wina, zrobiłaś kawał dobrej roboty, zajęłaś się wieloma sprawami i za to wielkie dzięki :loveu:

Posted

Przed chwilą dostałam tel, ze w Tomaszowie zaginęła Fiszka:placz::placz::placz:
Dziewczyny - jak macie tam kogos znajomego - pomozcie w poszukiwaniach.
[IMG]http://img690.imageshack.us/img690/1076/fiszka2.jpg[/IMG]

Posted

[B]Agada [/B] pytam serio, bez ironii i złośliwości (dodałam na wszelki wypadek, żebyś mnie dobrze zrozumiała) - trochę czytałam o tym schronie tu na wątku, trochę, całego nie przebrnęłam - myślisz że na SERIO ktoś mógł Borysowi coś zrobić, bo miał jechać do nowego domu? Sprawę "wyparowywania" psów jestem sobie mniej czy bardziej w stanie wyobrazić (znaczy mechanizm), ale w tym przypadku? Naprawdę przy całej mojej podejrzliwości do ludzi ogólnie, ciężko mi sobie wyobrazić, że skoro pies był nagłośniony, dom załatwiony, ktoś chciałby mu zrobić krzywdę, wiedząc, że może być z tego dym. Juz prościej by było powiedzieć "sorry pies został wyadoptowany", wszyscy by byli happy i nikt nie snuł by teorii dziwnej treści. Kto miałby zyski ze zrobienia Borysowi krzywdy? Jedna mniej paszcza do wykarmienia w schronie.

Weź mi to po ludzku wytłumacz bo naprawdę nie kumam.

Posted

[quote name='agada']Kolejna "dobra nowina", a jak do tego doszło u licha, i gdzie?[/QUOTE]
To jest południowo zachodnia częsc miasta, chodzą i jej szukają:placz:

Posted

[quote name='Tola']Przed chwilą dostałam tel, ze w Tomaszowie zaginęła Fiszka:placz::placz::placz:
Dziewczyny - jak macie tam kogos znajomego - pomozcie w poszukiwaniach.
[IMG]http://img690.imageshack.us/img690/1076/fiszka2.jpg[/IMG][/QUOTE]

qrczę (ja we śnie dzisaij umieralam z żalu bo zaginęła moja Sonia)-i co nie wiadomo nic !!!!!!ale pewnie wszyscy szukają ...napiszcie potem

Posted

Fiszki nie ma.:placz::placz::placz: |
Zawiadomiona policja, straz miejska, teraz rozwieszane sa plakaty, obiecana nagroda.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/183759-Maleńka-Fiszka-w-typie-pekińczyka-ma-swój-domek[/URL]
A my z zadrą jedziemy do schronu.