_Goldenek2 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/195680-Do-adopcji-1-5-roczny-spanielek-Goldi[/URL] Podaję dziewczyny wątek tego rudaska wyciągniętego przez Żunię :). Zobaczcie to cudo :) Quote
Żunia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Agusiazet. Jutro Twój psiaczek będzie miał zabieg. Pod koniec listopada będziesz go miała wygojonego . Oczywiście kojec zostanie zmieniony. Quote
donacja Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Mam jeszcze jedno pytanie; razem z psem dostałam książeczkę zdrowia i nie ma tam wpisanych szczepień, tylko odrobaczenia.Czy w schronisku nie była szczepiona? Jadę dziś do weta po pastę dla koni i mogłabym ją od razu zaszczepić. Quote
agusiazet Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Żunia']Agusiazet. Jutro Twój psiaczek będzie miał zabieg. Pod koniec listopada będziesz go miała wygojonego . Oczywiście kojec zostanie zmieniony.[/QUOTE] Ogromne dzięki, na prawdę bardzo ogromne!!! Chyba jednak nie pojedziemy, bo będę mieć tymczasową sunie - więc bardzo proszę zamojskie ciotki o pomoc w transporcie, mogę się dołożyć do kosztów paliwa!!! Dajcie znać, czy wykombinujecie coś z transportem!!! Założę pieskowi watek wieczorem. Otrzymał imię Dexter:) Quote
Tola Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='donacja']Mam jeszcze jedno pytanie; razem z psem dostałam książeczkę zdrowia i nie ma tam wpisanych szczepień, tylko odrobaczenia.Czy w schronisku nie była szczepiona? Jadę dziś do weta po pastę dla koni i mogłabym ją od razu zaszczepić.[/QUOTE] Wszystkie psy, które zostały kupione z schronie w ciągu ostatnich miesięcy przez osoby z tego wątku miały w książeczce wpisane tylko szczepienie przeciwko wsciekliznie. Szczepienia na wirusówki miały robione w hotelikach, DS lub DT. Myslę, ze jak nie ma wpisu w ksiązeczce, to trzeba psiaka zaszczepic. Quote
donacja Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ok. Dzięki za szybką odpowiedź, w tej sytuacji dziś ją zaszczepię. Quote
agusiazet Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Zapraszam na wątek Dextera, tak ochrzciłam tego małego psiaka, który był w boksie dużych psów: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/195707-Zamojski-Dexter-oby-doczeka%C5%82-w%C5%82asnego-domu%21%21%21?p=15658346#post15658346"]http://www.dogomania.pl/threads/195707-Zamojski-Dexter-oby-doczeka%C5%82-w%C5%82asnego-domu!!!?p=15658346#post15658346[/URL] Quote
donacja Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Mała była dziś u weta, została zbadana, zaszczepiona i dostała nowe imię, w końcu musimy jakoś na nią wołać; nazywa się Sisi a tu z wujkiem Kniaziem: [IMG]http://i769.photobucket.com/albums/xx337/donacja/sisi047.jpg[/IMG] wieczorem siądę, zgram resztę zdjęć i założę wątek, jak mi iplus pozwoli. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Zunia!! Wspaniale ze jestes, dziéki Tobie jeszcze wiécej psiaków otrzyma szansé na lepsze zycie!! Jak to dobrze, ze to malenstwo bédzie uratowane :) Quote
donacja Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Wątek małej kolaczki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/195716-Szczeniak-suczka-w-typie-collie-szuka-domu.?p=15659622#post15659622[/url] Quote
zadra Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='donacja']Ok. Dzięki za szybką odpowiedź, w tej sytuacji dziś ją zaszczepię.[/QUOTE] W zamojskim schronie nie szczepią na wirusówki.Wczesniej robiła to fundacja,ale obecnie "nie maja do nas zaufania" więc cierpią szczenięta. Quote
Tola Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 :multi: Gejsza poza schronem, jest na razie u zadry:multi: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/195299-Smutna-chuda-czarna-Gejsza-nie-przeżyje-zimy[/URL]!!!! Dziękujemy agada i Piranha:lol: Dziewczyny - zaglądajcie do suni collie, ona tez zostala zabrana z zamojskiego schronu [URL]http://www.dogomania.pl/threads/195716-Szczeniak-suczka-w-typie-collie-szuka-domu.?p=15659931[/URL] :multi::multi: Pazdziernik i początek listopada okazał sie szczęśliwy dla zamojskich psiaków -zabralismy wspólnie 6 suczek i jednego piesia; jutro wychodzi Iwa, potem Dexter i byc moze Polly i Rozi:lol: Oby tak dalej:lol: Wrzucam linki do nowych watków na 1 stronę. Quote
Tola Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='rita60']Link do collaczki sie nie otwiera....[/QUOTE] Dzięki, poprawiłam Quote
agada Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ja przyznam szczerze to już tych wszystkich wątków nie ogarniam :roll::oops:, tyle tego :roll:, ale to chyba dobrze ;) :lol: Quote
Tola Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='agada']Ja przyznam szczerze to już tych wszystkich wątków nie ogarniam :roll::oops:, tyle tego :roll:, ale to chyba dobrze ;) :lol:[/QUOTE] Linki wszystkich psów aktualnie szukajacych domu są na 1 stronie:cool3: Quote
agada Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Tola']Linki wszystkich psów aktualnie szukajacych domu są na 1 stronie:cool3:[/QUOTE] Taaaa, Tolu dzięki, ja swoich subskrypcji juz nie ogarniam :oops:! Niemożnością jest regularne odwiedzenie wszystkich na raz :roll::evil_lol:.... Quote
_Goldenek2 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Tola']Linki wszystkich psów aktualnie szukajacych domu są na 1 stronie:cool3:[/QUOTE] Ale Goldiego tam nie ma .... On też szuka domku. Jest w DT. Quote
agusiazet Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 A czy któraś zamojska ciotka wie, co z Bajem? Quote
zadra Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Cioteczki ! na moim osiedlu pojawił sie czarny spanielek.Wczoraj dowiedziałam się,że został wyrzucony z samochodu.Staram się go złapać,ale jest bardzo wylekniony.Musimy psiakowy pomóc.Co proponujecie. Quote
sacred PIRANHA Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 wczoraj byłam w schronisku niestety nie mam fot bo z tegoc ałego pospiechu nie wzięłam aparatu:-( siostrzyczki od Soni są, czarny kudłacz malawaszki jest, dredzio Rodziców Maciusia jest, Dexter też sobie pomykał na wybiegu na ktorym było spokojnie nie bardzo sie nim inne psy interesowały, kaukaz jest i jest pieeeekny (jest na dogo ktos od kaukazów?), jest kilka fajnych(wizualnie) suk husky (kto tam jest od huskych?), na kwarantannie jest ladny pittbul samiec i sunia mix bullteriera i cos foksterierowatego Quote
Ewanka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='zadra']Cioteczki ! na moim osiedlu pojawił sie czarny spanielek.Wczoraj dowiedziałam się,że został wyrzucony z samochodu.Staram się go złapać,ale jest bardzo wylekniony.Musimy psiakowy pomóc.Co proponujecie.[/QUOTE] o, matko ... jak to co??? ... lapac , ratowac, nakarmic i ... baaaardzo kochac :) ciekawe czy to psiak czy sunia??? Quote
sacred PIRANHA Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 zadra nie ma miejsca, wczoraj zawiozłam jej Gejsze ze schroniska... Quote
Tola Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 [quote name='_Goldenek2']Ale Goldiego tam nie ma .... On też szuka domku. Jest w DT.[/QUOTE] Juz jest:p [quote name='agusiazet']A czy któraś zamojska ciotka wie, co z Bajem?[/QUOTE] Baj jest i wciąz czeka; podobno bardzo kocha ludzi... Teraz pojawił sie bardzo podobny pies do Baja, tylko czarny. To ten chudzielec, o którego pytała stonka pare stron wczesniej. Quote
Recommended Posts