Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam jeszcze jedno pytanie; razem z psem dostałam książeczkę zdrowia i nie ma tam wpisanych szczepień, tylko odrobaczenia.Czy w schronisku nie była szczepiona? Jadę dziś do weta po pastę dla koni i mogłabym ją od razu zaszczepić.

Posted

[quote name='Żunia']Agusiazet.
Jutro Twój psiaczek będzie miał zabieg.
Pod koniec listopada będziesz go miała wygojonego .
Oczywiście kojec zostanie zmieniony.[/QUOTE]

Ogromne dzięki, na prawdę bardzo ogromne!!! Chyba jednak nie pojedziemy, bo będę mieć tymczasową sunie - więc bardzo proszę zamojskie ciotki o pomoc w transporcie, mogę się dołożyć do kosztów paliwa!!! Dajcie znać, czy wykombinujecie coś z transportem!!!

Założę pieskowi watek wieczorem. Otrzymał imię Dexter:)

Posted

[quote name='donacja']Mam jeszcze jedno pytanie; razem z psem dostałam książeczkę zdrowia i nie ma tam wpisanych szczepień, tylko odrobaczenia.Czy w schronisku nie była szczepiona? Jadę dziś do weta po pastę dla koni i mogłabym ją od razu zaszczepić.[/QUOTE]
Wszystkie psy, które zostały kupione z schronie w ciągu ostatnich miesięcy przez osoby z tego wątku miały w książeczce wpisane tylko szczepienie przeciwko wsciekliznie.
Szczepienia na wirusówki miały robione w hotelikach, DS lub DT.
Myslę, ze jak nie ma wpisu w ksiązeczce, to trzeba psiaka zaszczepic.

Posted

Zapraszam na wątek Dextera, tak ochrzciłam tego małego psiaka, który był w boksie dużych psów:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/195707-Zamojski-Dexter-oby-doczeka%C5%82-w%C5%82asnego-domu%21%21%21?p=15658346#post15658346"]http://www.dogomania.pl/threads/195707-Zamojski-Dexter-oby-doczeka%C5%82-w%C5%82asnego-domu!!!?p=15658346#post15658346[/URL]

Posted

Mała była dziś u weta, została zbadana, zaszczepiona i dostała nowe imię, w końcu musimy jakoś na nią wołać; nazywa się Sisi

a tu z wujkiem Kniaziem:
[IMG]http://i769.photobucket.com/albums/xx337/donacja/sisi047.jpg[/IMG]

wieczorem siądę, zgram resztę zdjęć i założę wątek, jak mi iplus pozwoli.

Posted

[quote name='donacja']Ok. Dzięki za szybką odpowiedź, w tej sytuacji dziś ją zaszczepię.[/QUOTE]
W zamojskim schronie nie szczepią na wirusówki.Wczesniej robiła to fundacja,ale obecnie "nie maja do nas zaufania" więc cierpią szczenięta.

Posted

:multi:
Gejsza poza schronem, jest na razie u zadry:multi:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/195299-Smutna-chuda-czarna-Gejsza-nie-przeżyje-zimy[/URL]!!!!

Dziękujemy agada i Piranha:lol:

Dziewczyny - zaglądajcie do suni collie, ona tez zostala zabrana z zamojskiego schronu
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/195716-Szczeniak-suczka-w-typie-collie-szuka-domu.?p=15659931[/URL]

:multi::multi:
Pazdziernik i początek listopada okazał sie szczęśliwy dla zamojskich psiaków -zabralismy wspólnie 6 suczek i jednego piesia; jutro wychodzi Iwa, potem Dexter i byc moze Polly i Rozi:lol:
Oby tak dalej:lol:
Wrzucam linki do nowych watków na 1 stronę.

Posted

[quote name='agada']Ja przyznam szczerze to już tych wszystkich wątków nie ogarniam :roll::oops:, tyle tego :roll:, ale to chyba dobrze ;) :lol:[/QUOTE]

Linki wszystkich psów aktualnie szukajacych domu są na 1 stronie:cool3:

Posted

[quote name='Tola']Linki wszystkich psów aktualnie szukajacych domu są na 1 stronie:cool3:[/QUOTE]
Taaaa, Tolu dzięki, ja swoich subskrypcji juz nie ogarniam :oops:! Niemożnością jest regularne odwiedzenie wszystkich na raz :roll::evil_lol:....

Posted

Cioteczki ! na moim osiedlu pojawił sie czarny spanielek.Wczoraj dowiedziałam się,że został wyrzucony z samochodu.Staram się go złapać,ale jest bardzo wylekniony.Musimy psiakowy pomóc.Co proponujecie.

Posted

wczoraj byłam w schronisku
niestety nie mam fot bo z tegoc ałego pospiechu nie wzięłam aparatu:-(
siostrzyczki od Soni są, czarny kudłacz malawaszki jest, dredzio Rodziców Maciusia jest, Dexter też sobie pomykał na wybiegu na ktorym było spokojnie nie bardzo sie nim inne psy interesowały, kaukaz jest i jest pieeeekny (jest na dogo ktos od kaukazów?), jest kilka fajnych(wizualnie) suk husky (kto tam jest od huskych?), na kwarantannie jest ladny pittbul samiec i sunia mix bullteriera i cos foksterierowatego

Posted

[quote name='zadra']Cioteczki ! na moim osiedlu pojawił sie czarny spanielek.Wczoraj dowiedziałam się,że został wyrzucony z samochodu.Staram się go złapać,ale jest bardzo wylekniony.Musimy psiakowy pomóc.Co proponujecie.[/QUOTE]

o, matko ... jak to co???

... lapac , ratowac, nakarmic i ... baaaardzo kochac :)

ciekawe czy to psiak czy sunia???

Posted

[quote name='_Goldenek2']Ale Goldiego tam nie ma .... On też szuka domku. Jest w DT.[/QUOTE]
Juz jest:p

[quote name='agusiazet']A czy któraś zamojska ciotka wie, co z Bajem?[/QUOTE]
Baj jest i wciąz czeka; podobno bardzo kocha ludzi...
Teraz pojawił sie bardzo podobny pies do Baja, tylko czarny.
To ten chudzielec, o którego pytała stonka pare stron wczesniej.