Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejna dobra informacja dotyczy Żelki, jednej z 2 koteczek, które pojechały do Jaaga  - wczoraj była wizyta PA  w Krakowie i koteczka ma super dom💞 Szkoda, że nie mogły jechać obie dziewczynki, ale pan ma już 8 miesięczna koteczkę z adopcji i na 3 koty nie jest gotowy. Bardzo dziękuję za wizytę p. Joli🥀

IMG-20230607-WA0013.thumb.jpg.36443cc664d24ead4dd507b42c8334d0.jpg

• Like 2
Posted

Ati została jako ostatnia z dziewczynek bez własnego domu, ale i do niej uśmiechnęło się szczęście💞 Najpierw zgłosił się dom z okolic Bielska B. ale miałam pewne wątpliwości, a potem zadzwoniła rodzina z Jaworzna -  wczoraj odbyła się wizyta PA no i panna ma super domek 💞. Zamieszka na jednym z osiedli z małżeństwem i ich 19 letnią córką  - będzie spała w łöżku, bawiła się z kotem i wyjeżdżała na wszystkie urlopy ze swoją rodziną. 💕

Teraz tylko muszę znaleźć jakiś transport do Katowic lub Krakowa....

received_6547106562022053.jpeg

• Like 8
Posted

Ale się dzieje dużo  dobrego. Super.

Wygląda na to ,że obie sunie będą miały wspaniałe domki.

Szkoda, że chętny z Wrocławia nie zadzwonił parę dni wcześniej. Może by cała trójka pojechała jednym transportem.

Posted
Dnia 25.06.2023 o 16:23, Poker napisał:

Ale się dzieje dużo  dobrego. Super.

Wygląda na to ,że obie sunie będą miały wspaniałe domki.

Szkoda, że chętny z Wrocławia nie zadzwonił parę dni wcześniej. Może by cała trójka pojechała jednym transportem.

Pan  żałuję, że nie zadzwonił dużo wcześniej, bo bardzo podobała im się Hebe. Ale poprosił zdjęcia  pozostałych  szczeniaków no o wybrali Eliota. To już trzeci dom, który jest nim zainteresowany, może tym razem....

Posted
Dnia 25.06.2023 o 16:02, Tola napisał:

Kolejna dobra informacja dotyczy Żelki, jednej z 2 koteczek, które pojechały do Jaaga  - wczoraj była wizyta PA  w Krakowie i koteczka ma super dom💞 Szkoda, że nie mogły jechać obie dziewczynki, ale pan ma już 8 miesięczna koteczkę z adopcji i na 3 koty nie jest gotowy. Bardzo dziękuję za wizytę p. Joli🥀

IMG-20230607-WA0013.thumb.jpg.36443cc664d24ead4dd507b42c8334d0.jpg

Mam jej wspólne ogłoszenie z siostrą. Czy usunąć Żelkę z ogłoszenia? 

Posted
Dnia 25.06.2023 o 18:37, Tyśka) napisał:

Mam jej wspólne ogłoszenie z siostrą. Czy usunąć Żelkę z ogłoszenia? 

Nie usuwaj na razie. I tak musimy pomyśleć z transportem.  Może ktoś jeszcze zadzwoni o obie, bo Tola i tak ma całą gromadkę kociąt do adopcji.

Posted
Dnia 28.06.2023 o 21:41, Tola napisał:

Czy ktoś może zrobić ogłoszenie kociaków z warsztatu na Kraków? Maluchy rosną, a moje olx na Warszawę nic nie daje😢 

I najgorsze, że za 2 tyg ich tymczasowa opiekunka wyjeżdżą 😞

Ja nie dam rady, bo dziś córka z częścią kotów pojechała do Katowic,  a my będziemy remontować jej pokój w tym czasie. Jak coś, to mogę komuś dać hasło i maila na olx Andrzeja, żeby zrobić dodatkowe.

Jeśli będzie wspólne ogłoszenie na fb, to w weekend poudostepniam. Sama o nasze szczeniaki nie mam ogłoszeń, bo olx wszystkie wspólne pousuwal. Teraz trzeba jednego zwierzaka na jedno ogłoszenie ogłaszać. 

Posted

Eliotowi szykuje się super domek.

Młodzi ludzi po 27 lat, mają swoje mieszkanie z dużą ilością miejsc spacerowych na wyciągnięcie ręki.

Od dawna chcieli mieć psa, ale uznali, że teraz jest odpowiedni moment na adopcję. Wśród znajomych mają dwie wetki, które będą służyć pomocą. Mają już dogadaną kastrację.

Przygotowali częściowo wyprawkę i czekają z niecierpliwością na przyjazd malucha.

• Like 4
Posted

Eliot ma dom, zamieszka we Wrocławiu🙂Poker  na pewno napisze tutaj o przyszłym domku malucha, ja pięknie dziękuję  za  wizytę. Ale te Wrocław pojemny 😉 Będziemy szukać transportu, państwo są zdecydowani pokryć koszt.

received_1310534333176069.jpeg

• Like 1
Posted

Bez domu nadal pozostaje Karmelek - ma chyba olx od Tysi na Kraków, od Jagny na Katowice i ode mnie na Wrocław - na Warszawę mi usunęli. Czy ktoś może dorobić ?