Tola Posted June 7, 2023 Author Posted June 7, 2023 Dnia 7.06.2023 o 17:58, Poker napisał: Elliot jest od mniejszej czy większej mamy? Od mniejszej. Quote
Tola Posted June 7, 2023 Author Posted June 7, 2023 Dnia 7.06.2023 o 12:50, elik napisał: Może ktoś z organizacji z tamtego terenu mógłby zrobić wizytę. Elu, p. Aneta to właśnie z innej organizacji. Niestety, robi wizyty tylko w Legnicy i w pobliżu. Quote
Tola Posted June 7, 2023 Author Posted June 7, 2023 Transportem, na który Marta z FB zbierała fundusze, oprócz neurologicznego kociaka i małej suczki jadą do Jagny te dwie ok. 9 tyg. kocie dziewczynki, znalezione wraz z matką (jeden kociak nie przeżył).Dzisiaj dziewczynki były u wetki, zostały odrobaczone i mają zrobione testy. Zrobiłam parę zdjęć, Jaaga spróbuje je ogłosić, może nie będą długo czekały na dom. Quote
Tola Posted June 7, 2023 Author Posted June 7, 2023 Lentilka (waga 1,10 kg), ma rudą plamę na nosku 1. 2. 3. 4. 5. Quote
Tola Posted June 7, 2023 Author Posted June 7, 2023 Żelka (waga 1 kg). Ma ciemna końcówkę noska i ruda plamkę na boku 1. 2. 3. 4. 5. Quote
Tola Posted June 7, 2023 Author Posted June 7, 2023 🥰Szczeniak Ptysia ( ze starszego miotu) ma domek w Katowicach, bardzo dziękuję anecik za dzisiejszą wizytę🌹❤️🌹Ptysia zamieszka w bloku z młodymi ludźmi, którzy nie mogą się doczekać maluszki i są właśnie w drodze do Zamościa 🙂 4 1 Quote
Poker Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Super, że Ptysia ma domek. Jutro zadzwonię do chętnych na Eliota i może umówię się na czwartek. Quote
Tola Posted June 7, 2023 Author Posted June 7, 2023 Dnia 7.06.2023 o 21:00, Poker napisał: Super, że Ptysia ma domek. Jutro zadzwonię do chętnych na Eliota i może umówię się na czwartek. Bardzo dziękuję😘 Quote
elik Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Martusiu ponumeruj zdjęcia kociaczków, żebyśmy mogli podzielić się nimi do ogłoszeń. Jak będą teksty, to ogłoszę je na Kraków. Quote
Poker Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Dnia 7.06.2023 o 21:00, Poker napisał: Super, że Ptysia ma domek. Jutro zadzwonię do chętnych na Eliota i może umówię się na czwartek. Przecież jutro czyli dziś jest czwartek. Cały dzień myślałam, że jest wtorek 🙂 Quote
Tola Posted June 8, 2023 Author Posted June 8, 2023 Dnia 7.06.2023 o 21:00, Poker napisał: Super, że Ptysia ma domek. Jutro zadzwonię do chętnych na Eliota i może umówię się na czwartek. Pani czeka na telefon😉 Dnia 7.06.2023 o 23:31, elik napisał: Martusiu ponumeruj zdjęcia kociaczków, żebyśmy mogli podzielić się nimi do ogłoszeń. Jak będą teksty, to ogłoszę je na Kraków. Dobrze, bardzo dziękuję 💗 Quote
Tola Posted June 8, 2023 Author Posted June 8, 2023 Dostałam zdjęcie Ptysi - pierwszą noc w nowym domu ma za sobą. 2 Quote
Jaaga Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Dnia 7.06.2023 o 23:31, elik napisał: Martusiu ponumeruj zdjęcia kociaczków, żebyśmy mogli podzielić się nimi do ogłoszeń. Jak będą teksty, to ogłoszę je na Kraków. Dzięki Elu. Dalam znać Toli, że wezmę na DT jednego kociaczka. Wyszło, że są dwie dziewczynki, ktore juz zostaly wywiezione na wieś, ale udalo sie je odzyskać. Potem doszedł kocurek po urazie mózgu wyrzucony z auta i jeszcze wypatrzyłyśmy z córka dorosła kotkę w złym schronisku, która 2,5 roku siedzi tam z paskudną gałka oczną do amputacji z opisem "do oswojenia", więc bez szans na adopcję. Tak wiec niespodziewanie z jednego malutkiego tymczaska będą 4 koty. Dla dwóch koteczek burasek Tola kupi jedzenie i żwirek, ale pozostałe dwa koty muszę finansowo sama ogarnąć - jedzenie, zwirek, profilaktyka wet, bo kocurek będzie miał zrobiony tylko test, a dorosła kicia nawet tego. Gdyby ktoś chciał pomóc kotom i np kupił im jakieś puszeczki, to będę bardzo wdzięczna. 2 Quote
Poker Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Bidulka Ptysia, na razie się chowa. Jutro będzie lepiej. Jaaga, może ja wyślę Ci stówkę, a ty sama wybierz puszki dla kotków. Quote
Jaaga Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Dnia 8.06.2023 o 10:42, Poker napisał: Jaaga, może ja wyślę Ci stówkę, a ty sama wybierz puszki dla kotków. Ślicznie dziękuję. Mogę oczywiście kupić np Dolinę Noteci na Allegro. W zooplusie już zrobiłam zakupy. Kupiłam im drapak, bo maluchy lubią poszaleć i wspinac się, a nie mamy. Jutro lub w sobotę dopoludnia chciałabym jechać do schroniska po tą dorosła bidulkę, bo byliśmy bez auta i nie miałam jak. Postaram się też jakiś tekst sklecić, żeby już ogłaszać te buraski. Quote
Nadziejka Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Dnia 8.06.2023 o 09:13, Jaaga napisał: Dzięki Elu. Dalam znać Toli, że wezmę na DT jednego kociaczka. Wyszło, że są dwie dziewczynki, ktore juz zostaly wywiezione na wieś, ale udalo sie je odzyskać. Potem doszedł kocurek po urazie mózgu wyrzucony z auta i jeszcze wypatrzyłyśmy z córka dorosła kotkę w złym schronisku, która 2,5 roku siedzi tam z paskudną gałka oczną do amputacji z opisem "do oswojenia", więc bez szans na adopcję. Tak wiec niespodziewanie z jednego malutkiego tymczaska będą 4 koty. Dla dwóch koteczek burasek Tola kupi jedzenie i żwirek, ale pozostałe dwa koty muszę finansowo sama ogarnąć - jedzenie, zwirek, profilaktyka wet, bo kocurek będzie miał zrobiony tylko test, a dorosła kicia nawet tego. Gdyby ktoś chciał pomóc kotom i np kupił im jakieś puszeczki, to będę bardzo wdzięczna. Wielka modlitwa za wszystkie istotki poczaruje bazarcio na kotunki w tytule wpiszę że na ,,kotusie Jagusiowe,, czy może taki być? i wstawię ten wątek zamojski , chyba ze kocie będą mialy potem swój wątuś? 1 Quote
Poker Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Na wizytę u chętnych na Elliota jestem umówiona na sobotę. Quote
Jaaga Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Dnia 8.06.2023 o 12:46, Nadziejka napisał: Wielka modlitwa za wszystkie istotki poczaruje bazarcio na kotunki w tytule wpiszę że na ,,kotusie Jagusiowe,, czy może taki być? i wstawię ten wątek zamojski , chyba ze kocie będą mialy potem swój wątuś? Ślicznie dziękuję Nadziejko. Wątku raczej nie będę zakładać, bo na koty chyba mało kto zagląda. Zamojskie koty zawsze tu pokazuję. Czarnulek po urazie też pochodzi z tamtych okolic, więc mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, jak tu czasem pojawo sie cos o nim. Na dorosła kicię z oczkiem do amputacji Tola zaoferowała się zrobić zbiórkę na koszty operacji i leczenia, więc jak będą rozliczenia jakieś, to też tu wstawimy. 1 Quote
Recommended Posts