IVV Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 masz racje ,ale z ciemnota i ignorancja ktos musi walczyc! wyobraz sobie co by sie dzialo bez naszej pomocy.... Quote
Madallena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 zastoj w adopcjach potworny! (ja odczuwam to na walsnej "skorze", moja tymczasowiczka, przepiekna, bardzo adopcyjna sunia kisi sie u mnie juz miesiac i 1 tydzien! to najdluzej! jeszcze chwila a jej nie oddam :roll: - tak samo ja kocham jak Gabiske :) a odnosnie powodzian, to przerpaszam, ze to napisze, ale zycze wszystkim tym dwulicowym katolikom, ktorzy zapomnieli otworzyc drzwi do obory, gdzie bylo 20 krow i 15 koni i zostawili psa na lancuchu, zeby ... obejscia pilnowal a w niedziele, jako wielce bogobojni pojda do Kosciola sie pomodlic i poplakac, ze rzad malo pieniedzy daje a łoni wszystko stracili..., zeby ich nowe domostwo jeszcze ogień dopadł za te żywe istoty, które powinni miec na sumieniu a mają i mieli głęboko w dupie! ja wyznaję: oko za oko, zab za ząb. I niech mnie linczują za to, co napisałam. Takie mam zdanie i nie zamierzam go zniemić! wściekła jestem... Quote
agada Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Czasami sami ledwo uciekli, tak niby mówią....:roll: Chciałabym wierzyć ludziom, ale czasami to w oczy łżą jak psy, ...nie to porównanie to odpada :evil_lol: Quote
IVV Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Madallena']zastoj w adopcjach potworny! (ja odczuwam to na walsnej "skorze", moja tymczasowiczka, przepiekna, bardzo adopcyjna sunia kisi sie u mnie juz miesiac i 1 tydzien! to najdluzej! jeszcze chwila a jej nie oddam :roll: - tak samo ja kocham jak Gabiske :) a odnosnie powodzian, to przerpaszam, ze to napisze, ale zycze wszystkim tym dwulicowym katolikom, ktorzy zapomnieli otworzyc drzwi do obory, gdzie bylo 20 krow i 15 koni i zostawili psa na lancuchu, zeby ... obejscia pilnowal a w niedziele, jako wielce bogobojni pojda do Kosciola sie pomodlic i poplakac, ze rzad malo pieniedzy daje a łoni wszystko stracili..., zeby ich nowe domostwo jeszcze ogień dopadł za te żywe istoty, które powinni miec na sumieniu a mają i mieli głęboko w dupie! ja wyznaję: oko za oko, zab za ząb. I niech mnie linczują za to, co napisałam. Takie mam zdanie i nie zamierzam go zniemić! wściekła jestem...[/QUOTE] tak i pacza nad werslkami co im sie potopily...mnie tez szlak trafia Quote
Madallena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 może częśc tak, ale przeciez tyle wody nie przelalo sie w ciągu godziny! trwało to klka godzin, nawet kilkanaście.Mieli czas zeby zatroszczyc sie o "swoj inwentarz" :roll: pamiętali jednak, że za zwierze padłe dostaną odszkodowania, za zaginione - nie :( zlosc, smutek i przerazenie mi sie na usta cisnie jak o tym mysle...jak mozna byc tak okrutnym!! Quote
zadra Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 W takim razie czas na zmianę.Jest Pani która chce adoptować Cloe.Szukamy kogoś do sprawdzenia domu w Gliwicach. Quote
Tola Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='zadra']W takim razie czas na zmianę.Jest Pani która chce adoptować Cloe.Szukamy kogoś do sprawdzenia domu w Gliwicach.[/QUOTE] Ja tez nie wiem, skad u ludzi tyle okrucieństwa:shake: Przeciez tu na dogo spotykamy się z nim cały czas. Wszystkie te psy szukające domu to ofiary ludzkiego okrucieństwa. Dzisiaj TZ wracal z Lublina i na trasie Lublin Zamosc ktos wyrzucil w lesie 3 szczeniaki. Dobrze, ze widziala to ekipa remontowa i zaczęła wyłapywac mnalenstwa, bo przeciez ich los byłby przesądzony. Mam nadzieję, ze wszystcy jakos otrząsnelismy się po te powodziowej tragedii i zamojski wątek znowu ożyje. W niedziele prawdopodobnie jedziemy z zadra do schronu porobic zdjęcia, moze znowu uda sie uratowac jakąs bidulkę... Quote
Jo37 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Niestety jako nacja jesteśmy paskudni i dla ludzi i dla zwierząt. A mniemanie mamy o sobie ogromne. W mojej firmie ( dużej ) nie udało mi się zebrać ani złotówki dla powodzian ( ani dla ludzi ani dla zwierząt ). Quote
Tola Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 U nas jest duzy odzew na powodzian; w czwatrek zadra i moj TZ jadą do Marleny i wiozą rzeczy ze zbiórki mojej, zdary, agady i soni71. Drgnęło cos w adopcjach:lol: po gloszeniu w MOJ PIES są tel w sprawie Lady, Melisy i Almy... Trzymajcie kciuki Quote
Madallena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 ale fajnie :) Dla trzech (czy dwoch) psow z ostatniego Mojego Psa nie nie okazal sie on szczesliwy. teraz widze, wszystko jest ok! :) co z Fiszka? sa jacys chetni? Quote
Tola Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='Madallena']ale fajnie :) Dla trzech (czy dwoch) psow z ostatniego Mojego Psa nie nie okazal sie on szczesliwy. teraz widze, wszystko jest ok! :) co z Fiszka? sa jacys chetni?[/QUOTE] W sprawie Fiszki cisza:placz::placz::placz: Quote
malagos Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Z Gliwic są: [url]http://www.dogomania.pl/threads/141878-Schronisko-w-Gliwicach-potrzebna-pomoc-w-og%C5%82aszaniu-psiak%C3%B3w!!!/page238[/url] wątek schroniska Quote
funia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Tola w czwartek przyszły jedziecie do Marleny ? Tez bym podała cos dla niej ..... Quote
Tola Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='funia']Tola w czwartek przyszły jedziecie do Marleny ? Tez bym podała cos dla niej .....[/QUOTE] Tak, w Boze Cialo. Rzeczy zbieramy u zadry. Quote
funia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Sory ,napisz co kupic .....Wiem gdzieś pisane było co trzeba ale nie dam rady szukac ..... Quote
agada Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='funia']Sory ,napisz co kupic .....Wiem gdzieś pisane było co trzeba ale nie dam rady szukac .....[/QUOTE] Środki do dezynfekcji, proszki, płyny wszelkiej maści, wszystko co słuzy do mycia i sprzątania.... takie babskie zakupy :evil_lol: Quote
IVV Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 trzymajcie kciuki moze Abbcia bedzie miec domek!!!!! to poprosimy o nowe zdjecia ze schroniska:) Quote
Tola Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='IVV']trzymajcie kciuki moze Abbcia bedzie miec domek!!!!! to poprosimy o nowe zdjecia ze schroniska:)[/QUOTE] Jedziemy w niedzielę szukac kolejnych bidulek do zabrania. Quote
IVV Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Tola']Jedziemy w niedzielę szukac kolejnych bidulek do zabrania.[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Basia1968 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Pozdrowienia od Krecika - zamojszczaka :loveu: [IMG]http://images43.fotosik.pl/298/2f6cccf74d077f06med.jpg[/IMG] [IMG]http://images42.fotosik.pl/211/ce2858b733d0a5c5med.jpg[/IMG] [IMG]http://images37.fotosik.pl/294/0cb5060e90bf72demed.jpg[/IMG] [IMG]http://images37.fotosik.pl/294/56285addd1c49b4cmed.jpg[/IMG] Quote
Basia1968 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [IMG]http://images44.fotosik.pl/299/d2269b30d502a6f5.jpg[/IMG] oraz od Toli i Lili - również zamojszczanki oraz mojej kolejnej tymczasowiczki Żelki [IMG]http://images39.fotosik.pl/295/d2e7b33b542badf1med.jpg[/IMG] Quote
Tola Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 A co to za Krecik? Ze schroniska czy z ulicy? Tola juz taka dorosła:loveu: Basienko, a jak tam szczeniaczek? Quote
Basia1968 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Krecik od Piranii/cholera źle napisałam, ale wiecie o kogo chodzi/ - a szczeniaczek siedzi obok Toli - ma teraz na imię Lili - przyszła nas odwiedzić Quote
Recommended Posts