Isadora7 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 xmartix napisał(a):i ja podniosę i a propo, bo tu ciotki jamnikowe, taki maly, kręcony, włochaty, mix jamnika długowłosego, czarnulek w schronie we wro dziś widziałam... z daleko jak prawdziwy jamnik długowłosy, tylko ta sierść mu się kręci..:-( No to ładne zdjęcia, wąteczek i działamy. Quote
xmartix Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 i ja podniosę i a propo, bo tu ciotki jamnikowe, taki maly, kręcony, włochaty, mix jamnika długowłosego, czarnulek w schronie we wro dziś widziałam... z daleko jak prawdziwy jamnik długowłosy, tylko ta sierść mu się kręci..:-( Quote
BIANKA1 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Iwonko , czy to jest ten maluszek kastracik , co siedzi na 36 z babami ? Quote
iwa77 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Witaj Bianeczko ! Nie ,ten mały kastracik co mieszka z babami w C-36 to Tyson , on jest prawie jak pinczer . Szaguś to inny piesek i mieszka z chłopakami w B-32 u p.Wiktora. XMartix - gdzie siedzi ten mały jamnikopodobny gość ? Quote
BIANKA1 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 iwa77 napisał(a):Witaj Bianeczko ! Nie ,ten mały kastracik co mieszka z babami w C-36 to Tyson , on jest prawie jak pinczer . Szaguś to inny piesek i mieszka z chłopakami w B-32 u p.Wiktora. A ma wątek ? Cudny jest :lol: Quote
xmartix Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 iwa77 napisał(a): XMartix - gdzie siedzi ten mały jamnikopodobny gość ? chyba p. Wiktor ma te boxy, to są boksy za kojcami gdzie sa amstafy, tam sa male psy i ostatni boks po prawej, zdjecie wkleilam na Wrocławskie pieski proszą o domki.. wiesz cos o tym piesku? zaraz zobacze na strone adopcyna pieskow z wro.. Quote
xmartix Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 nie,nie ma go na stronie jak będę w schronie to wezmę go/ją na spacer i zrobię zdjęcia z kom, i dopytam co to za piesio sorry za offa:roll: Quote
iwa77 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Bianeczko - nie z tego co wiem to Tyson nie ma wątku ... Xmartix - jak ja dotrę do schronu to też rzucę okiem co to za psinek ... Quote
BIANKA1 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 iwa77 napisał(a):Bianeczko - nie z tego co wiem to Tyson nie ma wątku ... Xmartix - jak ja dotrę do schronu to też rzucę okiem co to za psinek ... A możesz też z największą ostrożnością rzucić okiem na Tysona ? :evil_lol: Słyszałam , ze ma wielkie powodzenie wsród odwiedzających schronisko .:cool3: Quote
Isadora7 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 majqa napisał(a):Szaguniu, pędź po domuś!!! Szagunio ma 3 obserwatorów. A dzisiaj poszedł do domu niewidomy jamniczek z mojego allegra, wydaje mi się że jakiś dobry prądzik wieje i wierzę ze Szaguś domek znajdzie. Quote
iwa77 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Ależ się cieszę z domku dla tego biednego niewidomego jamniczka :multi: Szagunio zasługuje na domek - taki kochany psinek , oby ktos się zlitował i go przygarnął .Obserwatorzy do dzieła! Quote
Ajula Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Isadora7 napisał(a):Szagunio ma 3 obserwatorów. A dzisiaj poszedł do domu niewidomy jamniczek z mojego allegra, wydaje mi się że jakiś dobry prądzik wieje i wierzę ze Szaguś domek znajdzie. gratulacje dla jamnisia a za Szagunia trzymam kciuki :lol: Quote
ecci Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 oja...trzymam kciuki:kciuki::kciuki::kciuki: za Szagusia!!! Quote
iwa77 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Szaguniu ,krasnalku słodki , biegamy na pierwszą ! Quote
iwa77 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Krasnalku tak mi ciebie szkoda , zasuwaj do góry ! Quote
Ajula Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Mały Szagi szuka domku :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
Isadora7 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ecci napisał(a):Szaguniu!!! Zmykaj do domku szybko...:mad: Chyba musimy się za niego wziąć po swojemu :):):) Quote
Recommended Posts