sunnynight Posted February 20, 2025 Posted February 20, 2025 @Aldrumka , jeśli widujesz się z @Nesiowata to może poprosimy o zapakowanie wszystkiego do jednego pudełka ;) ? Quote
Nesiowata Posted February 20, 2025 Posted February 20, 2025 Dnia 20.02.2025 o 19:40, sunnynight napisał: @Aldrumka , jeśli widujesz się z @Nesiowata to może poprosimy o zapakowanie wszystkiego do jednego pudełka ? Dziękuję za pamięć, jestem jak najbardziej za. Quote
Aldrumka Posted February 20, 2025 Posted February 20, 2025 Dnia 20.02.2025 o 19:40, sunnynight napisał: @Aldrumka , jeśli widujesz się z @Nesiowata to może poprosimy o zapakowanie wszystkiego do jednego pudełka ? Dnia 20.02.2025 o 20:06, Nesiowata napisał: Dziękuję za pamięć, jestem jak najbardziej za. A ja bym jeszcze spytała Dory czy w tych dniach robi jeszcze jeden bazarek i wtedy poprosiła o wspólną przesyłkę teraz lub po kolejnym bazarku. 1 Quote
DORA1020 Posted February 22, 2025 Author Posted February 22, 2025 Dnia 20.02.2025 o 22:11, Aldrumka napisał: A ja bym jeszcze spytała Dory czy w tych dniach robi jeszcze jeden bazarek i wtedy poprosiła o wspólną przesyłkę teraz lub po kolejnym bazarku. Chyba będę robiła kolejny,chociaż juz nie bardzo mam z czego,sporo rzeczy zostało mi z poprzednich dwóch bazarków a nowych nie mam za dużo jeśli będę robiła kolejny to może trochę potrwać,nawet ze 2 tygonie Mogę wysłać do Ciebie,do Nesiowatej i do sunnynight decyzja należy do Was,czy wysłać teraz czy po kolejnym bazarku Quote
sunnynight Posted February 22, 2025 Posted February 22, 2025 Mnie na czasie nie zależy, jeszcze zimno jeśli Aldrumka chce poczekać, to nie ma problemu z mojej strony. Po co te paczki mnożyć. Poprosiłabym tylko, żeby paczka poszła tym razem do Aldrumki, jeśli się zgodzi oczywiście. Quote
Recommended Posts