Jump to content
Dogomania

rozliczony.Zakończony.Świąteczny Bożonarodzeniowy bazarek na dług szczebrzeszyńskich kotów w hoteliku u Murki do 29-go grudnia 2024 r. do godz.22-giej

Recommended Posts

Posted
Dnia 11.12.2024 o 10:31, bakusiowa napisał:

Sprawa budek dla tych kotów stała się nieaktualna. Wszystko napisze Dora na wątku szczebrzeszyńskim jak uda się jej wejść na wątek. Dzisiaj rano miała trudności.

Ok. To trzy cegielki proszę i konto. Chociaż tak pomogę.

• Like 1
Posted

Sprawa budek jest nieaktualna. Tak jak napisałam wcześniej Dora wyjaśni na wątku szczebrzeszyńskim. Może powstać zamieszanie bo ujęłam to też w zaproszeniach. W tych które wysłałam już nic nie zmienię.

Posted

Mam propozycję: mogę ufundować nagrodę w postaci perfum Nina Ricci dla osoby, która od tego momentu wpłaci co najmniej za 8 cegiełek czyli 80 zł.  Perfumy są warte znacznie więcej. Wygra pierwsza osoba.

Nina Ricci , oryginalne perfumy, zużyte ok. 20 %, zatyczka trochą oblazła.

DSC03642.JPG.efa36ea176aa6b70cf1edeb5535fb983.JPG

bakusiowa , co Ty na to ?

Posted
Dnia 12.12.2024 o 10:21, Poker napisał:

Mam propozycję: mogę ufundować nagrodę w postaci perfum Nina Ricci dla osoby, która od tego momentu wpłaci co najmniej za 8 cegiełek czyli 80 zł.  Perfumy są warte znacznie więcej. Wygra pierwsza osoba.

Nina Ricci , oryginalne perfumy, zużyte ok. 20 %, zatyczka trochą oblazła.

DSC03642.JPG.efa36ea176aa6b70cf1edeb5535fb983.JPG

bakusiowa , co Ty na to ?

Jestem za. Jak będzie wyglądać sprawa wysyłki?