Jump to content
Dogomania

Zakończony - ROZLICZAM! Dla domu - oświetlenie, "skorupy" i inne różności - na pokrycie kosztów operacji łapy Gingera - OTWARTE, ZAPRASZAM!!!!!

Recommended Posts

Posted

Właśnie zauważyłam, że pomyliłam się podając numer przedmiotu - chciałam nr 39 a nie 37. Możemy zamienić ?

W ramach rekompensaty za kłopot, świeczniki nr 23 i 24 poproszę po 40 zł,  a nie jak pierwotnie licytowałam po 30 zł 😉

I proszę jeszcze nr 55 za 10 zł.

• Like 2
Posted
Dnia 17.11.2024 o 16:04, limonka80 napisał:

Właśnie zauważyłam, że pomyliłam się podając numer przedmiotu - chciałam nr 39 a nie 37. Możemy zamienić ?

W ramach rekompensaty za kłopot, świeczniki nr 23 i 24 poproszę po 40 zł,  a nie jak pierwotnie licytowałam po 30 zł 😉

I proszę jeszcze nr 55 za 10 zł.

Limonko, byłoby to możliwe, ale nr 39 (talerz Lubiana) jest licytowany za wywoławczą, więc musiałabyś przebić ofertę.

Od razu nadmienię, że wczoraj zauważyłam, że brzeg talerza jest lekko wyszczerbiony. Z wierzchu jest to niema niewidoczne, od spodu bardziej. Informuję dla porządku 🙂

Decyduj zatem 🙃

W tej sytuacji wstrzymuję się z podniesieniem kwoty za świeczniki i proszę o potwierdzenie.