Jump to content
Dogomania

Zakończony.Dużo książek,również dla dzieci,buty,kurtki jesienne,i inne fajne rzeczy do 04.10.2024. Licytacja.

Recommended Posts

Posted

Z sieci nigdy nie znikniesz

Oni wiedzą co robisz

CW 4zł

Nadziejka CW

DSC02463.JPG

Dora  muszę zrezygnować  z zakupu książki                      
Posted
Dnia 5.10.2024 o 22:41, Nadziejka napisał:

Z sieci nigdy nie znikniesz

Oni wiedzą co robisz

CW 4zł

Nadziejka CW

DSC02463.JPG

Dora  muszę zrezygnować  z zakupu książki                      

Ok

Posted

DORA, dopisz mi jeszcze kurtkę nr 45 za 28 zł,  (a brunce serdaczek 🙂)

Czyli ja mam do zapłaty: 4+5+8+28=45 zł

cegiełkę 50 zł kupuje dodatkowo moja Siostra 🙂 Na Twoje konto poleci 100 zł

Zakupy odebrałam osobiści, miło było Cię, Dora, poznać i uściskać 🙂

Posted
Dnia 6.10.2024 o 20:31, malagos napisał:

DORA, dopisz mi jeszcze kurtkę nr 45 za 28 zł,

Perełka1 w ostatnich minutach przebiła o 1 zł.

Posted
Dnia 6.10.2024 o 20:31, malagos napisał:

DORA, dopisz mi jeszcze kurtkę nr 45 za 28 zł,  (a brunce serdaczek 🙂)

Czyli ja mam do zapłaty: 4+5+8+28=45 zł

cegiełkę 50 zł kupuje dodatkowo moja Siostra 🙂 Na Twoje konto poleci 100 zł

Zakupy odebrałam osobiści, miło było Cię, Dora, poznać i uściskać 🙂

Malagos mnie również miło było Cię poznać❤️ jesteś  bardzo  miłą osobą:)

Bardzo dziekuję Ani za tą wpłatę💚 i Tobie również💛

Kurtkę przebiła tak jak napisała elik o 1zł --  Perełka1

więc  proszę Cię wyślij do niej kurtkę,podam Ci jej adres na pw

natomiast Twoje rzeczy to:

12---bluzeczka----4zł

13----golfik----5zł

44----kurteczka----8zł

Wyszło mi 17zł

• DORA1020 changed the title to Zakończony.Dużo książek,również dla dzieci,buty,kurtki jesienne,i inne fajne rzeczy do 04.10.2024. Licytacja.
Posted
Dnia 7.10.2024 o 07:32, DORA1020 napisał:

Perełka1  zawsze w ostatnich minutach przebija

Szkoda, że tego faktu nie ma zaznaczonego w przebiegu licytacji i wczoraj wieczorem jeszcze się upewniłam, ze to ja jestem nabywczynią kurtki 😞

Wpłata na konto będzie mniejsza o 28 zł

Posted
Dnia 7.10.2024 o 07:32, DORA1020 napisał:

Perełka1  zawsze w ostatnich minutach przebija

Dlatego ja od ostatniego takiego numeru wpisuję w regulaminie, że przez ostatnie 10 minut przebijanie jest możliwe od 10 zł wzwyż  🙂  Radzę robić to samo.
Bazarki na dogo, to nie miejsce tanich zakupów, ale pomoc dla cierpiących zwierząt.

Posted
Dnia 7.10.2024 o 11:48, elik napisał:

Dlatego ja od ostatniego takiego numeru wpisuję w regulaminie, że przez ostatnie 10 minut przebijanie jest możliwe od 10 zł wzwyż  🙂  Radzę robić to samo.
Bazarki na dogo, to nie miejsce tanich zakupów, ale pomoc dla cierpiących zwierząt.

Czasami pomyśl, zanim, coś napiszesz. I spójrz, na swoja licytację, zaproponowałaś CW wyłącznie i nawet nie o tę złotówkę więcej, którą tak podkreślasz swoja nagłą aktywnością na bazarku. I nie zasłaniaj się cierpiącymi zwierzętami, mało wiesz elik.

Posted

Nie zamierzam z Tobą polemizować, bo to mija się z celem. Prawda, jaka jest, każdy widzi.  A Twoje złośliwości nie robią na mnie żadnego wrażenia, tak z resztą jak i na wielu innych, którzy zdążyli Cię poznać na tyle, żeby mieć o Tobie właściwe zdanie.

I to  by  było na tyle. Więcej z mojej strony nie będzie bez względu na Twoje ewentualne insynuacje.

Posted
Dnia 7.10.2024 o 15:25, elik napisał:

Nie zamierzam z Tobą polemizować, bo to mija się z celem. Prawda, jaka jest, każdy widzi.  A Twoje złośliwości nie robią na mnie żadnego wrażenia, tak z resztą jak i na wielu innych, którzy zdążyli Cię poznać na tyle, żeby mieć o Tobie właściwe zdanie.

I to  by  było na tyle. Więcej z mojej strony nie będzie bez względu na Twoje ewentualne insynuacje.

Elik, polemizować możesz z emerytkami z działki, nie ze mną. Zresztą wiesz, jak kończyły się Twoje wcześniejsze polemiki z osobami z dogo. Przypomnieć Ci?

Wypowiadaj się w swoim imieniu,.

Posted
Dnia 7.10.2024 o 11:48, elik napisał:

Elik masz rację,na kolejnym bazarku tak właśnie zrobię

• Like 1
Posted
Dnia 7.10.2024 o 08:50, malagos napisał:

Szkoda, że tego faktu nie ma zaznaczonego w przebiegu licytacji i wczoraj wieczorem jeszcze się upewniłam, ze to ja jestem nabywczynią kurtki 😞

Wpłata na konto będzie mniejsza o 28 zł

No nic...trudno....po tym bazarku będę miała nauczkę

i zrobię tak jak radzi elik

• Like 1
Posted
Dnia 8.10.2024 o 08:10, DORA1020 napisał:

Nie chodzi mi o licytację, bo jest ok, ale o dokonywanie zapisu przez prowadzącego bazarek na bieżąco....pod przedmiotem licytowanym.

• Upvote 1
Posted
Dnia 7.10.2024 o 16:26, Perełka1 napisał:

Elik, polemizować możesz z emerytkami z działki, nie ze mną. Zresztą wiesz, jak kończyły się Twoje wcześniejsze polemiki z osobami z dogo. Przypomnieć Ci?

Wypowiadaj się w swoim imieniu,.

DORA wybacz, nie zamierzałam robić zamieszania na Twoim bazarku, ale powyższa wypowiedź zmusiła mnie do odpowiedzi. Tym razem będzie to na pewno moja ostatnia wypowiedź w tym temacie, bez względu na dalsze insynuacje. Co najwyżej powiększy grono moich ignorowanych.  

Miałam nadzieję (o ja niepoprawna marzycielka), że moją wypowiedź weźmiesz sobie do serca i zmienisz  taktykę bazarkową. Jak widać, jednak nie. Obrażasz mnie. choć ja nie obraziłam Ciebie. Przytoczyłam tylko zaistniałe fakty. Widać prawda w oczy kole.
Zamiast się zawstydzić, usiłujesz mnie nastraszyć. Tyle tylko, że nie masz czym. Podejrzewam, że sytuacja, którą chcesz mnie zastraszyć jest na tym wątku znana większości "starszych" dogomaniaków, bo miała bardzo wielu obserwatorów. Stanęłam w obronie niesłusznie opluwanego hoteliku. Z pewnością można było tam kilka spraw poprawić, ale nie tak generalnie niszczyć cały hotel. Właścicielka hoteliku wniosła pozew do sądu przeciwko jednej z najzagorzalszych popleczniczek sprawczyni całego zamieszania i  wygrała sprawę. Przepychanki na dogo trwały długo i miały bogate słownictwo. Obie strony zatargu nie oszczędzały się w słowach. Pewnie cała sprawa poszłaby w zapomnienie, jak wiele takich na dogo, ale główna bohaterka sprawy  wniosła do sądu 7 oskarżeń, mimo iż sama nie oszczędzała się w słowach. Z resztą to nie jedyne sprawy sądowe jakie w tamtym czasie wnosiła. I choć zostałam ukarana, jestem dumna ze swojej postawy, nie zamierzam tego ukrywać i nie zamierzam zmienić swojego postępowania. Nadal będę występować w obronie niesłusznie oskarżanych, może tylko nie będę się posługiwać językiem oskarżycieli. Nie będę mieli możliwości zemsty. Dodam tylko, że gdybym ja wniosła oskarżenie przeciwko mojej oskarżycielce, tez z pewnością wygrałabym sprawę, bo pod moim adresem padło wiele podłych, nieprawdziwych określeń. Jednak nie zrobiłam tego, bo byłoby mnie wstyd. Nie jestem pieniaczką i nie będę oskarżać kogoś o to, co ja sama robiłam.
Jak więc widzisz, nie masz mnie czym straszyć, bo to co uważasz za powód do wstydu, jest moją dumą, ale to kwestia różnic charakteru.

• Like 1
Posted
Dnia 8.10.2024 o 09:46, elik napisał:

DORA wybacz, nie zamierzałam robić zamieszania na Twoim bazarku, ale powyższa wypowiedź zmusiła mnie do odpowiedzi. Tym razem będzie to na pewno moja ostatnia wypowiedź w tym temacie, bez względu na dalsze insynuacje. Co najwyżej powiększy grono moich ignorowanych.  

Miałam nadzieję (o ja niepoprawna marzycielka), że moją wypowiedź weźmiesz sobie do serca i zmienisz  taktykę bazarkową. Jak widać, jednak nie. Obrażasz mnie. choć ja nie obraziłam Ciebie. Przytoczyłam tylko zaistniałe fakty. Widać prawda w oczy kole.
Zamiast się zawstydzić, usiłujesz mnie nastraszyć. Tyle tylko, że nie masz czym. Podejrzewam, że sytuacja, którą chcesz mnie zastraszyć jest na tym wątku znana większości "starszych" dogomaniaków, bo miała bardzo wielu obserwatorów. Stanęłam w obronie niesłusznie opluwanego hoteliku. Z pewnością można było tam kilka spraw poprawić, ale nie tak generalnie niszczyć cały hotel. Właścicielka hoteliku wniosła pozew do sądu przeciwko jednej z najzagorzalszych popleczniczek sprawczyni całego zamieszania i  wygrała sprawę. Przepychanki na dogo trwały długo i miały bogate słownictwo. Obie strony zatargu nie oszczędzały się w słowach. Pewnie cała sprawa poszłaby w zapomnienie, jak wiele takich na dogo, ale główna bohaterka sprawy  wniosła do sądu 7 oskarżeń, mimo iż sama nie oszczędzała się w słowach. Z resztą to nie jedyne sprawy sądowe jakie w tamtym czasie wnosiła. I choć zostałam ukarana, jestem dumna ze swojej postawy, nie zamierzam tego ukrywać i nie zamierzam zmienić swojego postępowania. Nadal będę występować w obronie niesłusznie oskarżanych, może tylko nie będę się posługiwać językiem oskarżycieli. Nie będę mieli możliwości zemsty. Dodam tylko, że gdybym ja wniosła oskarżenie przeciwko mojej oskarżycielce, tez z pewnością wygrałabym sprawę, bo pod moim adresem padło wiele podłych, nieprawdziwych określeń. Jednak nie zrobiłam tego, bo byłoby mnie wstyd. Nie jestem pieniaczką i nie będę oskarżać kogoś o to, co ja sama robiłam.
Jak więc widzisz, nie masz mnie czym straszyć, bo to co uważasz za powód do wstydu, jest moją dumą, ale to kwestia różnic charakteru.

elik, napiszę krótko, odczep się. Nie jesteśmy partnerami do wymiany zdań. I wybacz, Twoje nauki od serca kieruj w innym kierunku. Ja w pomaganiu siedzę od 25 lat i nie pozwolę sobie na publiczne uwagi w moim kierunku. Jeżeli dalej będziesz próbowała mnie "zawstydzić" i wypisywała na publicznym forum pouczenia pod moim adresem, będę zmuszona rozwiązać tę sprawę inną drogą.

Posted
Dnia 8.10.2024 o 08:10, DORA1020 napisał:

Dora, aukcje trwają do 22. Sama wyznaczyłaś taki termin zakończenia . W starych dogomaniackich czasach były licytacje. Sama ustanawiasz regulamin swojej aukcji, tylko nie zmieniaj go w trakcie trwania aukcji, ani po jej zakonczeniu. Ostatnio były problemy ze zmienionymi numerami po aukcji.