Murka Posted Sunday at 03:54 PM Posted Sunday at 03:54 PM Rozliczenie Inki: -835 zł hotelowanie 1.04-10.05 -10 zł przejazd do lecznicy na zdjęcie szwów po sterylizacji Razem: -845 zł Quote
agat21 Posted Sunday at 08:04 PM Posted Sunday at 08:04 PM Uprzejmie donoszę, że sunia dostała na bazarku imiennym imię ZUZIA 😊 1 Quote
Ewa Marta Posted Sunday at 09:27 PM Author Posted Sunday at 09:27 PM Dnia 11.05.2025 o 17:54, Murka napisał: Rozliczenie Inki: -835 zł hotelowanie 1.04-10.05 -10 zł przejazd do lecznicy na zdjęcie szwów po sterylizacji Razem: -845 zł Bardzo dziękuję, jutro rano zrobię przelew 😀 Quote
Ewa Marta Posted Sunday at 09:28 PM Author Posted Sunday at 09:28 PM Dnia 11.05.2025 o 22:04, agat21 napisał: Uprzejmie donoszę, że sunia dostała na bazarku imiennym imię ZUZIA 😊 Bardzo, bardzo dziękujemy za wspaniały bazarek i imię 😀 Quote
Ewa Marta Posted Monday at 06:27 AM Author Posted Monday at 06:27 AM Dnia 11.05.2025 o 17:52, Murka napisał: Bambi wyczesana i oddredziona. Pazury ma pościerane, ale te wilcze na tylnych łapkach zawijały się jej tak, że już wchodziły w opuszki. Już obciachane. Niestety nie widzę u suni blizny żadnej na brzuszku co by mogło wskazywać, że jest po zabiegu. Dodatkowo mam wrażenie, że ma powiększone to i owo - tak jakby była tuż przed lub po cieczce 😞 Bardzo dziękujemy za wyczesanie suni i obcoiachanie pazurków. Murko, trzeba z nią chyba szybko jechać do weta, żeby w razie czego zdążyć ze sterylką... Quote
Murka Posted Monday at 09:57 AM Posted Monday at 09:57 AM Byłam dziś u weta. Wetki zrobiły usg, obejrzały brzuszek, ale nie da się jednoznacznie powiedzieć czy sunia jest wysterylizowana czy nie. na brzuszku jest coś to mogłoby być blizną, srom jest trochę powiększony a na usg jest coś co może być powiększoną macicą w związku z cieczką, początkiem ciąży albo niczym istotnym. Mam przyjechać za tydzień i wtedy jeszcze raz się ją obejrzy. Chyba, że dostanie cieczki to sytuacja będzie jasna. Jeśli to końcówka cieczki to wtedy się będzie można umówić na sterylizację. A jak początek to zabieg jest niewskazany - dlatego musimy poczekać tak czy siak. 1 Quote
Ewa Marta Posted Monday at 10:24 AM Author Posted Monday at 10:24 AM Dnia 12.05.2025 o 11:57, Murka napisał: Byłam dziś u weta. Wetki zrobiły usg, obejrzały brzuszek, ale nie da się jednoznacznie powiedzieć czy sunia jest wysterylizowana czy nie. na brzuszku jest coś to mogłoby być blizną, srom jest trochę powiększony a na usg jest coś co może być powiększoną macicą w związku z cieczką, początkiem ciąży albo niczym istotnym. Mam przyjechać za tydzień i wtedy jeszcze raz się ją obejrzy. Chyba, że dostanie cieczki to sytuacja będzie jasna. Jeśli to końcówka cieczki to wtedy się będzie można umówić na sterylizację. A jak początek to zabieg jest niewskazany - dlatego musimy poczekać tak czy siak. Ok. Bardzo dziękujemy za błyskawiczne działanie. Kasa za Inkę poleciała do Ciebie z samego rana:) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted Monday at 06:05 PM Posted Monday at 06:05 PM Pan Daniel napisał: " Dalej lekki stresik, ale jest coraz lepiej ." 5 Quote
Nadziejka Posted Monday at 08:01 PM Posted Monday at 08:01 PM Dnia 12.05.2025 o 20:05, Alaskan malamutte napisał: Pan Daniel napisał: " Dalej lekki stresik, ale jest coraz lepiej ." ♡ ♡ 🍀 ♡ ♡ Quote
Ewa Marta Posted Wednesday at 10:10 AM Author Posted Wednesday at 10:10 AM Bardzo serdecznie dziękujemy agat21 za wpłatę stałej na maj dla Zuzi ❤️ Serdecznie dziękujemy też za wspaniały bazarek imienny i kapitalny wynik finansowy. 540 zł jest już na koncie suni ❤️ ❤️ Quote
Ellig Posted yesterday at 08:44 AM Posted yesterday at 08:44 AM Dnia 15.05.2025 o 10:37, Ellig napisał: Przepraszam ale nie da się usunąc reklamy- filmiku... Quote
Ellig Posted yesterday at 08:49 AM Posted yesterday at 08:49 AM Filmik https://youtube.com/shorts/-MxtrFIu8ro?si=-ZZIQg3jrJttAD4b 1 Quote
Ewa Marta Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Eluś, bardzo dziękuję za wgranie filmików. Zuzia to takie żywe srebro:) Cudowna jest i widać, jak Feluś bierze z niej przykład. marzy mi się wspólny dom dla nich. Lubią się, to widać, a Feluś miałby w Zuzi duże wsparcie. 1 Quote
Recommended Posts