Jump to content
Dogomania

Kontynuujemy szczęśliwy adopcyjnie wątek dla nowej suni. Ma na imię Zuzia. Zostańcie z nami, pomóżcie ją utrzymać. Sali ma DS! Wanilka, Tosia i Inka też już w DS

Recommended Posts

• Ewa Marta changed the title to Kontynuujemy szczęśliwy adopcyjnie wątek dla nowej suni. Ma na imię Zuzia. Zostańcie z nami, pomóżcie ją utrzymać. Sali ma DS! Wanilka, Tosia i Inka też już w DS
Posted
Dnia 11.05.2025 o 17:54, Murka napisał:

Rozliczenie Inki:

-835 zł hotelowanie 1.04-10.05

-10 zł przejazd do lecznicy na zdjęcie szwów po sterylizacji

Razem: -845 zł

Bardzo dziękuję, jutro rano zrobię przelew 😀

Posted
Dnia 11.05.2025 o 17:52, Murka napisał:

Bambi wyczesana i oddredziona. Pazury ma pościerane, ale te wilcze na tylnych łapkach zawijały się jej tak, że już wchodziły w opuszki. Już obciachane.

Niestety nie widzę u suni blizny żadnej na brzuszku co by mogło wskazywać, że jest po zabiegu. Dodatkowo mam wrażenie, że ma powiększone to i owo - tak jakby była tuż przed lub po cieczce 😞

Bardzo dziękujemy za wyczesanie suni i obcoiachanie pazurków. Murko, trzeba z nią chyba szybko jechać do weta, żeby w razie czego zdążyć ze sterylką...

Posted

Byłam dziś u weta. Wetki zrobiły usg, obejrzały brzuszek, ale nie da się jednoznacznie powiedzieć czy sunia jest wysterylizowana czy nie. na brzuszku jest coś to mogłoby być blizną, srom jest trochę powiększony a na usg jest coś co może być powiększoną macicą w związku z cieczką, początkiem ciąży albo niczym istotnym. Mam przyjechać za tydzień i wtedy jeszcze raz się ją obejrzy. Chyba, że dostanie cieczki to sytuacja będzie jasna. Jeśli to końcówka cieczki to wtedy się będzie można umówić na sterylizację. A jak początek to zabieg jest niewskazany - dlatego musimy poczekać tak czy siak.

• Like 1
Posted
Dnia 12.05.2025 o 11:57, Murka napisał:

Byłam dziś u weta. Wetki zrobiły usg, obejrzały brzuszek, ale nie da się jednoznacznie powiedzieć czy sunia jest wysterylizowana czy nie. na brzuszku jest coś to mogłoby być blizną, srom jest trochę powiększony a na usg jest coś co może być powiększoną macicą w związku z cieczką, początkiem ciąży albo niczym istotnym. Mam przyjechać za tydzień i wtedy jeszcze raz się ją obejrzy. Chyba, że dostanie cieczki to sytuacja będzie jasna. Jeśli to końcówka cieczki to wtedy się będzie można umówić na sterylizację. A jak początek to zabieg jest niewskazany - dlatego musimy poczekać tak czy siak.

Ok. Bardzo dziękujemy za błyskawiczne działanie.

Kasa za Inkę poleciała do Ciebie z samego rana:)

• Upvote 1
Posted
Dnia 12.05.2025 o 20:05, Alaskan malamutte napisał:

Pan Daniel napisał:

" Dalej lekki stresik, ale jest coraz lepiej ."

IMG_03561.jpg

IMG_03601.jpg

IMG_03611.jpg

♡   ♡  🍀  ♡   ♡  
Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy agat21 za wpłatę stałej na maj dla Zuzi ❤️

Serdecznie dziękujemy też za wspaniały bazarek imienny i kapitalny wynik finansowy. 540 zł jest już na koncie suni ❤️

❤️

Posted

Eluś, bardzo dziękuję za wgranie filmików. Zuzia to takie żywe srebro:) Cudowna jest i widać, jak Feluś bierze z niej przykład. marzy mi się wspólny dom dla nich. Lubią się, to widać, a Feluś miałby w Zuzi duże wsparcie.

• Like 1