Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

@sue i @mila-ada nie możecie otrzymywać pw, skrzynki pełne. Tu więc proszę o wstępne informacje o formie przesyłki  paczka pocztowa czy do paczkomatu Inpost ?

Może chcecie poczekać do następnego bazarku, który wkrótce  ale wysyłka już nie przed Świętami.

Posted
Dnia 21.03.2024 o 21:13, Aldrumka napisał:

@sue i @mila-ada nie możecie otrzymywać pw, skrzynki pełne. Tu więc proszę o wstępne informacje o formie przesyłki  paczka pocztowa czy do paczkomatu Inpost ?

Może chcecie poczekać do następnego bazarku, który wkrótce  ale wysyłka już nie przed Świętami.

Jeśli nie przeszkadza by fanty poczekały to i ja chętnie poczekam na następny bazarek, z wysyłką nie śpieszy się. Już czyszczę skrzynkę, przeleję za fanty

Posted
Dnia 21.03.2024 o 21:32, sue napisał:

Jeśli nie przeszkadza by fanty poczekały to i ja chętnie poczekam na następny bazarek, z wysyłką nie śpieszy się. Już czyszczę skrzynkę, przeleję za fanty

ok.

• Aldrumka changed the title to Przedłużam do 28 marca na nie licytowane zające świece, piękny obrus i inne -Zakończony I etap- d kajeczka - dla Jasnej pod opieką rozi do 20 marca do godz. 21:00
Posted
Dnia 27.03.2024 o 17:11, Nesiowata napisał:

Jeszcze zapraszamy!

Dnia 31.03.2024 o 09:37, rozi napisał:

Pani Anna prosiła zawiadomić, że paczuszka dotarła  🙂

Dziękuję za wiadomości skoro mogę pisać :)

Posted
Dnia 25.03.2024 o 20:24, kado napisał:

Przesyłka dotarła. Bardzo dziękuję 🌻

Jak widać, wszyscy zadowoleni,🤣

8dfb8b2d7ead1d21med.jpg

Dziękuję,  chyba pachniało innymi zwierzakami :) 

• Aldrumka changed the title to ZAKOŃCZONY - Od jajeczka - dla Jasnej pod opieką rozi do 20 marca do godz. 21:00
Posted
Dnia 3.04.2024 o 21:53, plastelina napisał:

Hej , czy ja wpłaciłam za ten bazarek ? Dałabym sobie rękę obciąć że tak , ale nie znalazłam w historii wpłat takiej płatności.

Mam wrażenie, że nie ale mogą jeszcze sprawdzić. Dogo padło i chyba kilka osób nie odczytało PW.

Posted
Dnia 3.04.2024 o 22:11, Aldrumka napisał:

Mam wrażenie, że nie ale mogą jeszcze sprawdzić. Dogo padło i chyba kilka osób nie odczytało PW.

Wpłaciłam przed chwilą , jutro powinny być pieniądze na koncie. Przepraszam albo nie skończyłam robić przelewu albo nie wiem co się zadziało. 

• Like 1
  • 1 month later...