Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

przepraszam mam małe zawirowania z córcią i moimi chorymi futrami:shake:
u Inki byłam juz kilka razy (jestem tam ciągle hihihi) i mam mase fotek:-)
jutro zrzuce na kompa i wstawie obiecuje (nastawie sobie przypomnienie w telefonie) z nowości Inka waży 9kg i juz prawie nie czuć żeber pod futrem (w futerku wygląda oki ale tak naprawde była strasznie koścista), właśnie będzie mieć powtórzone odrobaczanko, myślimy juz o sterylce
a z zachowania to panna nauczyła się nie szczekać na kazdy najmniejszy hałas zza okna i jest cicha...no poza grzmotami...jak idzie burza to ona podnosi alarm:diabloti:
a i nie bardzo chce jeść suchą karme...trzeba jej polać czymś żeby z wielkim niesmakiem zjadła...więc chyba trza z suchej karmy zrezygnować;)
a co do kostek do obgryzania/czyszczenia zębók to szlachcianka powolutku delikatnie sobie obgryza na kocyku jakby sie delektowała tym niesamowicie ...hihi ogólnie smieszna jestm kazdego witammerdaniem ogona...taka milutka sunia (z innymi psami tez już lepiej- nawet zakumplowała sie z suką sąsiadki- amstafką- czyli bodyquarda na osiedlu już ma hihi)

Posted

nie ma to jak przypomnienie w telefonie:-)
sprobuje wrzucic przynajmniej kilka zanim dziecko mnie zawezwie do siebie:-)

Inka generalnie w domu całe dnie spędza na lezeniu bądz przymilaniu sie do gości ...no i obserwowanie Ani...zawsze musi miec ją na oku:lol:
na spacerach się ozywia i zadnemu krzaczkowi nie przepuści:-)

Posted

byłam wczoraj u Inki ze swoim jednym futrem (sunia york) ...Ince sie nie spodobała rywalka na JEJ terenie:cool3: burczała na nią, nakręcała się ale po jakims czasie juz łaziły razem po mieszkaniu bez naszego ciągłego "no!", "fe", "Inka!", "Fila!" :evil_lol:
na razie przyjaźni nie ma, ale myślę ze to kwestia czasu, tragedii nie było:lol:
później wrzuce foty, choc jakość słaba bo panny zbyt szybko po mieszkaniu śmigają a ustawiać je blisko siebie na siłe jeszcze nie chciałam...jestem pewna że z czasem wkleje fote jak się razem bawią:p

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Jo37']Co słychać u suni ?
ma się świetnie (była na festynie Emiru w zamościu- nie wiem czy Tola nie ma jej fotek przypadkiem bo Inka brała udział w konkursie- miałą numer 13:cool3:)
ja mam pare fotek z domu ale wstawie jak zmienie kompa wieczorem:-)

fotki z domu...
Inka z moja Filą

dziewczyny się średnio polubiły na początku ...na razie jest to tzw przyjaźń kontrolowana ale z czasem napewno będzie co raz lepiej;-)

pod koniec naszej wizyty spacerowały sobie pod domu jedna za drugą hihi

• 1 month later...
Posted

dziś Inka idzie na sterylizację u mojego znajomego weta..w poniedziałek moja Fila była na operacji (udało mi się hurtem to nam taniej policzył:diabloti:), dziś ona...ale sie zgrały- będą dwie lampy z kloszami na głowach łazić:evil_lol:
trzymajcie kciuki;)