Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis rano Bari tez miał taki dłuższy spacerek . Strasznie zaaferowany chodził po terenie :) ale jak tylko sie cmokło/kucło/zawołało, to leciał sie przytulić :loveu::loveu::loveu:

za to chyba nie bardzo umie/chce jeść z miski . Jak go odprowadziłam to zaczał grzebac w misce z suchym i wpierw myslałam, ze nie bedzie tego poprostu jadł, ze przyzwyczajony do jakis resztek z obiadu :/ , ale po chwili patrze, a on nosem miske próbuje wywrócić . jak troche suchego udało mu sue wysypac, to zjadł ze smakiem z podłogi kojca ... więc weszłam i mu wszystko wysypałam :oops: bo jak on sobie sam wysypywał, to połowa lądowała za kojcem i siedziałby głodny .

Posted

AMIGA napisał(a):
Niestety jak dzisiaj byłyśmy w hotelu to był tel. od wetów, że dzisiaj nie przyjadą.

Szkoda, że nie mogli przyjechać... Dobrze byłoby wiedzieć, co ze zdrowiem psiaka.

Posted

Bari został odrobaczony i dostał na kark Fiprex. Weterynarz pobrał mu krew, jutro będą wyniki. Bari ma bardzo powiększone serce i guza na ogonie.
Patia, dziękuję za zrobienie zdjęć.:loveu:

Posted

tamb napisał(a):
Weterynarz pobrał mu krew, jutro będą wyniki. Bari ma bardzo powiększone serce i guza na ogonie.

Zobaczymy jakie będzie miał wyniki...

Posted

Obroża jest wstrętna ale nie jest za ciasna. Nożycami się nie dało, trzeba śruby odkręcić kluczem. Zajmę się tym. To jest nieestetyczne ale jemu to nie przeszkadza.
Bari ma problem z tylnymi łapami ale nie można go teraz prześwietlać (musiałby być uśpiony a nie byłobyto wskazane w jego stanie). Na zdjęciach tego nie widać ale jest bardzo wychudzony. Musi się wzmocnić.