Jump to content
Dogomania

ROZLICZAM.Wielka świąteczna wyprzedaż kosmetyczna na zwierzaki z Fundacji do 15.12.2023 do 21:00. ZAPRASZAM :)

Recommended Posts

Posted
Dnia 15.12.2023 o 23:56, Aldrumka napisał:

poprosimy o wspólną przesyłkę @Jo37 i Aldrumka; jeśli chcecie się dołączyć @agat21 i @mdk8 to dajcie znać 

jestem za

Posted
Dnia 16.12.2023 o 10:32, sunnynight napisał:

Jeśli można, to ja też chętnie dołączę 🙂

I jeśli się da, to jeszcze nr 18 poproszę 🙂

Masz jeszcze u mnie 2 fanty do odebrania więc możemy to połączyć 🙂

Posted
Dnia 15.12.2023 o 23:56, Aldrumka napisał:

poprosimy o wspólną przesyłkę @Jo37 i Aldrumka; jeśli chcecie się dołączyć @agat21 i @mdk8 to dajcie znać 

Dziękuję, że pomyślałaś o mnie, ale tym razem zależy mi żeby jak najwcześniej otrzymać przesyłkę, bo część fantów muszę przekazać jeszcze przed świętami dalej. Także ja poproszę osobną przesyłkę. 

Posted
Dnia 16.12.2023 o 11:48, teresaa118 napisał:

halo, a tego nie uwzgledniliscie?

Chyba jeszcze Kmicic nie robił podliczeń i podsumowań. Musimy cierpliwie poczekać 😉

• Kmicic666 changed the title to ROZLICZAM.Wielka świąteczna wyprzedaż kosmetyczna na zwierzaki z Fundacji do 15.12.2023 do 21:00. ZAPRASZAM :)
Posted

PW DO WSZYSTKICH WYSŁANE

Chciałem Wam ogromnie podziękować za tak liczne licytacje. Przepraszam za opóźnienie ale mały wypadek w rodzinie- będzie ok- spowodował moją nieobecność. Wszystko uzupełniłem zgodnie z harmonogramem waszych postów. Pakuje wszystko i na sygnale zawożę dziś do @Pocahontas-PRZEPRASZAM ŻE TAK PÓŹNO CIĘ NAWIEDZĘ 🤪

Posted
Dnia 18.12.2023 o 10:28, Kmicic666 napisał:

Dostałem wiadomość od @Pocahontas że wszystkie paczki spakowane!!!!!!!!!!!!!
Czyli czekamy teraz tylko na Wasze wpłaty i adresy.

Jest szybka jak błyskawica 😉 Moje przelewy (przez gapiostwo zapłaciłam osobno za fanty i osobno za przesyłkę) już wysłane 🙂

Posted
Dnia 18.12.2023 o 10:40, agat21 napisał:

Jest szybka jak błyskawica 😉 Moje przelewy (przez gapiostwo zapłaciłam osobno za fanty i osobno za przesyłkę) już wysłane 🙂

trochę mi się dostało że wszystko późno i szybko ale przyjąłem na klate 😛

• Upvote 1
Posted

W końcu znalazłam hasło do dogo 🤪
Bardzo dziękuje wszystkim licytującym.
Konrad dla Ciebie OGROMNE PODZIĘKOWANIA za poświęcony czas i to jak niesamowicie organizujesz to wszystko a szczególnie przywóz rzeczy przed 1 w nocy 🤣
Tak, opitoliłam Kmicica że taką presję wywiera ale nie pamiętam aby jakikolwiek bazarek zamknął się z wpłatami i wysyłkami w dwa dni. Dogo power ☺️

Dziekuję wszystkim i życzę Wesołych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku 💝

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
Dnia 19.12.2023 o 11:13, Pocahontas napisał:

W końcu znalazłam hasło do dogo 🤪
Bardzo dziękuje wszystkim licytującym.
Konrad dla Ciebie OGROMNE PODZIĘKOWANIA za poświęcony czas i to jak niesamowicie organizujesz to wszystko a szczególnie przywóz rzeczy przed 1 w nocy 🤣
Tak, opitoliłam Kmicica że taką presję wywiera ale nie pamiętam aby jakikolwiek bazarek zamknął się z wpłatami i wysyłkami w dwa dni. Dogo power ☺️

Dziekuję wszystkim i życzę Wesołych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku 💝

Dogo power 🤣