Jump to content
Dogomania

Dunia ma już swoich Ludzi i swój wspaniały DS :) Dunia - sunia tak zwykła, że aż niezwykła w swej urodzie, bardzo spragniona obecności człowieka, jego uwagi, ma szanse na DT, ale potrzebuje wsparcia finansowego. Bardzo prosimy o pomoc dla suni.

Recommended Posts

Posted

Dnia 11.01.2024 o 17:45, elik napisał:

...
Czekamy na wiadomości z domu.

Mam: =Jest piękna=

Wspaniała wiadomość na początek    😍

Posted

Widocznie dobrze się czuje, bo już zameldowała się na łóżku państwa. Oczywiście powiedziałam, że muszą reagować od już, bo po czasie, jak uzna to za normę, będzie trudno.

• Like 1
Posted
Dnia 11.01.2024 o 21:11, agat21 napisał:

Bomba! Pies tam, gdzie najlepiej 😉

Tak, Dunia wie, gdzie jest najwygodniej  🙂

Posted
Dnia 11.01.2024 o 20:41, Nadziejka napisał:

Wszelkiego cudownego dobruśkiego życia Z serca calego💓 

Dziękujemy Nadziejeczko bardzo serdecznie  🌺  ❤️  

Posted
Dnia 11.01.2024 o 21:40, Nadziejka napisał:

Duni I Rodzince     ZA WSZYSTKO DZIĘKUJĘ WAM

Bardzo dziękuję Nadziejeczko   🌺    

Posted
Dnia 11.01.2024 o 21:42, limonka80 napisał:

Pięknie się ustawiła 😀

Szczęścia sunieczko 😍

Dziękujemy limoneczko piękniście   ❤️   🌺      

Posted

Przeniosę tu mój apel o wpłaty deklaracji, bo na poprzedniej stronie będzie niezauważalny, a kasiorka potrzebna.

Na koniec Dunia znalazła się w trudnej sytuacji finansowej.  Dzisiaj okazało się, że nie została wystawiona faktura za pobyt w hotelu za okres 18.11. - 17.12.2023 r. - 780,00 zł, którą teraz trzeba zapłacić. "Dojdzie" jeszcze faktura za okres 18.12.2023 - 11.01.2024 tj. 25 dni - 629,00 zł do tego jeszcze zapłata za transport około 600,00 zł. Razem 780 + 629 + 600 = 2009. Dunia ma na koncie Fundacji ZEA 1845,00 zł.
Konta prywatnego nie podawałam więc Dunia ma tylko tyle pieniędzy, ile jest na koncie ZEA.

W związku z powyższym bardzo proszę o wpłaty deklaracji za I.2024 r.

• Like 1
Posted

Moja grudniowa stówa wczoraj poleciała na konto Zea. Przepraszam za opóźnienie, ale miałam obsuwę w wypłacie pensyi. Także na koncie Zei powinno teraz być 1945 zł.

• Like 1
Posted
Dnia 12.01.2024 o 08:56, agat21 napisał:

Moja grudniowa stówa wczoraj poleciała na konto Zea. Przepraszam za opóźnienie, ale miałam obsuwę w wypłacie pensyi. Także na koncie Zei powinno teraz być 1945 zł.

Dziękuję Agatko  ❤️dzikujpiknie1.png.c2cecb3c720c10fdb8443fa68b2825cc.png
Wiadomo bez pensyi nie da się działać  🙂  

Posted
Dnia 12.01.2024 o 09:56, Ellig napisał:

Dunia powodzenia ! ❤️

Bardzo dziękujemy  🙂  ❤️     🌺    

Posted

Sunia spokojnie przespała całą noc na kanapie. Rano nie za bardzo chciała wyjść na spacer. Pewnie bała się, że już nie wróci   😞  Na spacerze załatwiła wszystkie potrzeby. Po spacerze bała się wejść do klatki schodowej, ale w końcu dała się namówić. Po spacerze zjadła śniadanko bez problemów. Po wyjściu państwa do pracy została z córką i znowu zajęła z góry upatrzoną pozycję na kanapie.        

• Like 3
Posted
Dnia 12.01.2024 o 23:17, elik napisał:

Sunia spokojnie przespała całą noc na kanapie. Rano nie za bardzo chciała wyjść na spacer. Pewnie bała się, że już nie wróci   😞  Na spacerze załatwiła wszystkie potrzeby. Po spacerze bała się wejść do klatki schodowej, ale w końcu dała się namówić. Po spacerze zjadła śniadanko bez problemów. Po wyjściu państwa do pracy została z córką i znowu zajęła z góry upatrzoną pozycję na kanapie.        

Wieści miodzio!! Oj, takich tutaj potrzeba 😃

• Like 2
Posted
Dnia 12.01.2024 o 23:33, agat21 napisał:

Wieści miodzio!! Oj, takich tutaj potrzeba 😃

Tak, oby jak najwięcej takich  🙂 

• Like 1
Posted

Wpłaty dla Duni na konto Zea serce-ruchomy-obrazek-0210.gif

10 zł - Jo37 (09.01.)

30 zł - siostra elficzkowej (10.01.)

400 zł - miłośnik _mixów (12.01.)