Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przypomnijcie mi blagam, bo juz sie poubiłam w watkach, a ten ma ponad 100 stron...Ciapulinka jest na DT..????Dobrze myslę??CZy to jest DT płatny?Bo jak tak obejrzalam filmiki....potem fotki z przedostatniej strony...Nie krzyczcie na mnie tylko i nie bijcie...ja to musze napisa....bo ja to normalnie widze, ze Ciapulka pasuje do stadla "jak ulał">..jakoś nie wybrazam sobie, tegoż stadka bez Niej- czy mi się wydaje, czy źle myśle, ze bez Ciapulki- to stadko be dzie jakies...hmmm.."wybrakowane" troszku:loveu::loveu:
PRzepraszam od razu za smmialośc...ale nie zawsze mam od razu takie skojarzenia a nawet jesli mam to zwykle sie wstrzymuje od ich napisania..a tu jakos nie mogłam tego nie napisac...ale jesli przegielam- przepraszam raz jeszcze:oops::oops::oops:
Moze to przez to Imie suni..mo ze przez nick osoby...szczególnie mi tak zapadło w serce....

CIAPULINKO- TO JUZ 11 DZIEN BEZ CIEBIE-BARDZO TĘSKNIĘ..

• Posted

Też myślę że Ciapulka świetnie odnalazła się u mnie w stadzie ,ale niestety zostać nie może. :placz: Mieszkam na 4 piętrze a Ciapulka nie może chodzić po schodach.Już teraz mam spore problemy z wnoszeniem i znoszeniem jej przynajmniej 3 razy dziennie,mój kręgosłup odmawia mi coraz bardziej posłuszeństwa.Dlatego niestety szukamy dla niej domku.

Posted

cO ZA cwaniara mala..no nie mogę...od cienia do cienia sobie biegła...jak drzewko- to przystanek...:loveu::loveu::loveu::loveu:Strasznie cudna jest ta Kruszynka malutka....no a juz o postępach w chodzeniue to w ogóle nie wspomnę:lol::lol::lol:

CIAPULKO...TO JUZ 11 DNI BEZ CIEBIE..BARDZO BARDZO TĘSKNIĘ:-(

Posted

[quote name='ciapuś']Zobaczcie jak ładnie i zgodnie sępimy śniadanko :evil_lol:

ps
    Ciapulka nie była jeszcze w gazecie ale pracuje nad tym

Jakie wpatrzone.......w jedzonko:evil_lol: