Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 24.07.2023 o 21:43, Tola napisał:

Rozmawiałyśmy, że napiszę do elik i poproszę, żeby zmieniła olx tylko na  Lentilkę, chyba to zrobiła,

wysyłałam właśnie dzisiaj  link do tego wątku.

Zrobię może na Sosnowiec.

Które wyróżnić,  to Twoje?

Tolu, nie ma sensu zmieniać starego ogłoszenia. Ono jest niewyroznione. Będzie tak daleko, że nikt nie zaglądnie. Trzeba by zrobić nowe, to miałoby sens. Na sosnowiec chyba nie bardzo, bo tam w odległości 1 km są dwa duże, pełne kotów schroniska- sosnowieckie  w Milowicach i katowickie na Milowickiej. A kilka km dalej Chorzowskie i w Rudzie Śląskiej.

Posted

Figielek kiedy był sam z moimi cavalierkami to załatwiał się tylko na spacerze. Pogryzł sobie poduszkę i kołderkę, ale nic więcej.  Bylo czyściutko i pachnąco. Teraz trzeba sprzątać pokój dwa razy dziennie, bo te kupy to też rozkopane czy rozwleczone. 

Posted

Z bazarku mydełkowego przelałam 464 zł, po odjęciu KW do podziału pomiędzy Figielka i Malinkę jest 399,03 zł. Podziel pomiędzy psiaczki według własnego uznania w zależności od potrzeb.
Jak przelew dojdzie, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.

Posted
Dnia 31.07.2023 o 14:38, Isiak napisał:

Z bazarku mydełkowego przelałam 464 zł, po odjęciu KW do podziału pomiędzy Figielka i Malinkę jest 399,03 zł. Podziel pomiędzy psiaczki według własnego uznania w zależności od potrzeb.
Jak przelew dojdzie, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.

Oczywiście,  dziękuję bardzo.

Czy mogę prosić o pomoc w ogłaszaniu Malinki? Ja ją ogłaszam na Katowice. 

Posted
Dnia 31.07.2023 o 23:31, Poker napisał:

Gdzie kupiłaś Metrovis i ile kosztuje?

U nas w przychodni. Nie wiem ile, bo brałam "na zeszyt". Andrzej chciał kupić po drodze w Mikołowie, ale usłyszał 50 zł za listek 250 mg. Podrożał.

Posted
Dnia 31.07.2023 o 23:31, Poker napisał:

Gdzie kupiłaś Metrovis i ile kosztuje?

Dopytałam, 40 zł listek 250 mg. Wczoraj dotarł, więc nie powinno być problemu z zakupem, bo jest w hurtowniach.

Posted
Dnia 2.08.2023 o 20:10, Tola napisał:

I jeszcze zabawy na nowym drapaki🙂

IMG_20230802_182229.jpg

IMG_20230802_182227.jpg

IMG_20230802_182224.jpg

IMG_20230802_182219.jpg

IMG_20230802_163756.jpg

Ślicznie dziękuję jeszcze raz Zea za drapak, maluchy mogą szaleć 😀

Na górze wybrała sobie miejsce nasza staruszka mocznicowa Rysia. Chyba stwierdziła, że na tej wysokości będzie bezpieczna od kroplówek.

Tolu, dziękuję za ogłoszenia kociąt. Ta cisza o nie jest dobijająca. Już sporo urosły i teraz bardziej  przypominają fretki, niż puchate kociaki 😸