Jump to content
Dogomania

ROZLICZAM. Inflacja wysoka a u nas ceny niskie!!!! Dla Fundacji Grey Animals do 25 czerwca do 21:00. ZAPRASZAM :)

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.06.2023 o 18:45, Kmicic666 napisał:

ROZLICZENIE POST NUMER 2

Od jutra biorę się za wysyłanie pw

To dla naszej grupy 4: @agat21, @mdk8, @sunnynight i Aldrumka  przesyłka do paczkomatu i koszty przesyłki każda płaci 1/4 razem z oplatą za fanty pewnie na konto Pocahontas:)

Posted
Dnia 26.06.2023 o 21:08, Aldrumka napisał:

Czyli nie załapałam się na nr 72 ? 😞

przykro mi ale przelicytowali Cię 😞

Dnia 26.06.2023 o 20:54, Aldrumka napisał:

To dla naszej grupy 4: @agat21, @mdk8, @sunnynight i Aldrumka  przesyłka do paczkomatu i koszty przesyłki każda płaci 1/4 razem z oplatą za fanty pewnie na konto Pocahontas:)

super. jutro będę się odzywać w tej sprawie

Posted
Dnia 26.06.2023 o 21:37, Kmicic666 napisał:

przykro mi ale przelicytowali Cię 😞

Niestety, tylko nie jest zapisane przy zdjęciu kto jest przelicytowanej więc się upewniam

Posted
Dnia 27.06.2023 o 21:42, Aldrumka napisał:

@Kmicic666 pisząc o przesyłce zapomniałam o @Jo37, proszę o dołączenie jej fantów do naszej paczki nap pewno potwierdź tu swoją taką wolę 

Potwierdzam. 

• Like 1
  • Kmicic666 changed the title to ROZLICZAM. Inflacja wysoka a u nas ceny niskie!!!! Dla Fundacji Grey Animals do 25 czerwca do 21:00. ZAPRASZAM :)
Posted

Bardzo bym chciała Wam wszystkim podziękować za tak liczne licytacje.
@Kmicic666 ogromne DZIĘKUJĘ za ponowną świetną organizację bazarku. Podziękuj całej swojej ekipie za przekazanie tylu rzeczy na aukcje.

Wszystkie paczki spakowane. Od jutra zacznę robić wysyłki- skazana jestem na rower bo nie mam auta więc nie jest łatwo 😉

• Upvote 1
Posted

wszystkie przesyłki wysłane 😁

teoretycznie chciałbym wrócić z bazarem na początku grudnia ale jeśli chcecie częściej to dajcie znać, czekam na Wasze sugestie 🙂