Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiadomo coś z którymś domkiem... :roll::roll:?
Chciałabym ją zarezerwowac na siebie, nie chce żeby wziął ją ktos przypadkowy... już wystarczająco w życiu przeszła, jego mega przerazona i boi się ruchu ręki nawet.

Proszę o pomoc!
Potrzebny tymczas....

Posted

Modliszko, czy dostałaś sms-em mój adres mailowy? Czekałam wtedy na zdjęcia jamnisia, żeby przesłać pani. Zaraz jej wyślę, może akurat nic jeszcze nie upatrzyła.

Ile może ważyć mała?

Posted

coś ty ja ją miałam dzisiaj na rękach i ze 3kg to max to jest takie 5 minut chodzące:( strasznie wystaszona sunieczka:( zdecydowanie w boksie jej lepiej niż na ulicy, nie radzi sobie ze strachem..on ją przerasta!! koniecznie trzeba dac ją do ludzi...szkoda,że u nas w biurze jest zajętę przez inną lokatorkę :cool3: bo by się ją tam dało:(

Posted

dzisiaj ja byłam u malutkiej ;) ale strasznie wystraszona.... posiedziałam, nakarmiłam parówkami:cool3: - ale tylko raz odważyła się wziąć z ręki... generalnie przez kraty była odważniejsza niż jak do niej weszłam...:-( Nie ma żadnego tymczasu dla niej?:shake:

Posted

hej!
piszę w sprawie farciarza/farciary ;)
moja koleżanka z kędzierzyna - koźla (studiujemy razem) wykazała chęć jego adopcji ;)
dom fajny- koniarsko-psi...

jest możliwość transportu?..

Posted

wiq napisał(a):
hej!
piszę w sprawie farciarza/farciary ;)
moja koleżanka z kędzierzyna - koźla (studiujemy razem) wykazała chęć jego adopcji ;)
dom fajny- koniarsko-psi...

jest możliwość transportu?..

napisz proszę coś więcej o domku .. na PW może być :)
Suni trzeba poświęcić sporo czasu i cierpliwości zanim psychicznie dojdzie do siebie... No i sterylka obowiązkowo potem...

transport wspólnymi siłami to na pewno wymyślimy..

Posted

[quote name='modliszka84']napisz proszę coś więcej o domku .. na PW może być :)
Suni trzeba poświęcić sporo czasu i cierpliwości zanim psychicznie dojdzie do siebie... No i sterylka obowiązkowo potem...

transport wspólnymi siłami to na pewno wymyślimy..

Pewnie ze pomożemy.

Posted

deer_1987 napisał(a):
pojawily sie tu conajmniej dwie opcje domow to ktora to ta?

Ta pani z naszej klasy nie odezwała się...
najpierw jakiś czas temu wysłała mi smsa, żeby się dowiedzieć coś więcej o psie. Ja na smsy nie odpowiadam bo jest to dla mnie mało poważne, jeśli komuś zależy na psie to niech zadzwonie. Potem napisała do Ciebie, dzwoniła do mnie raz jak akurat byłam w pracy i nie mogłam rozmawiać. Nagrała się na pocztę, więc jej odpisałam że proszę o telefon po godzinie 17:00. No i cisza...
Jak komuś zależy to niech zadzwoni. Takie jest moje zdanie.

Dom w Kędzierzynie to ten dm od Wiq

Posted

modliszka84 napisał(a):
Ta pani z naszej klasy nie odezwała się...

nie wiedzialam ze jednak nie zadzownila..
dosc sie wkurzala mi na priwa za tak to sie nie da bo na sms nie odpisujesz, telefonu nie odbierasz itp.. napisalam ze kazdy ma tez SWOJE zycie dom prace itp i nie zawsze moze obebrac a na sms nie zalatwia sie adopcji... ludzie sa dziwni :roll::roll: