modliszka84 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 wiadomo coś z którymś domkiem... :roll::roll:? Chciałabym ją zarezerwowac na siebie, nie chce żeby wziął ją ktos przypadkowy... już wystarczająco w życiu przeszła, jego mega przerazona i boi się ruchu ręki nawet. Proszę o pomoc! Potrzebny tymczas.... Quote
modliszka84 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 przepraszam że nie wysłałam, nie dało sie wysłać wtedy ze schronu... może jeszcze aktualne? na oko- waga z 5 kg Quote
Neris Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Modliszko, czy dostałaś sms-em mój adres mailowy? Czekałam wtedy na zdjęcia jamnisia, żeby przesłać pani. Zaraz jej wyślę, może akurat nic jeszcze nie upatrzyła. Ile może ważyć mała? Quote
piechcia15 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 coś ty ja ją miałam dzisiaj na rękach i ze 3kg to max to jest takie 5 minut chodzące:( strasznie wystaszona sunieczka:( zdecydowanie w boksie jej lepiej niż na ulicy, nie radzi sobie ze strachem..on ją przerasta!! koniecznie trzeba dac ją do ludzi...szkoda,że u nas w biurze jest zajętę przez inną lokatorkę :cool3: bo by się ją tam dało:( Quote
kasia14 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 dzisiaj ja byłam u malutkiej ;) ale strasznie wystraszona.... posiedziałam, nakarmiłam parówkami:cool3: - ale tylko raz odważyła się wziąć z ręki... generalnie przez kraty była odważniejsza niż jak do niej weszłam...:-( Nie ma żadnego tymczasu dla niej?:shake: Quote
modliszka84 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Dom potrzebny pilnie!!! Mała nie radzi sobie w schronisku!!! Im szybciej wyjdzie, tym lepiej dla niej... Jest całkowicie przerażona i przestraszona... Quote
Isadora7 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Wystawię malutkiej aukcje ale dzisiaj nie wiem czy dam rade. Quote
taxelina Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 wiem ze dzownila juz ta osoba ale co dalej? Quote
wiq Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 hej! piszę w sprawie farciarza/farciary ;) moja koleżanka z kędzierzyna - koźla (studiujemy razem) wykazała chęć jego adopcji ;) dom fajny- koniarsko-psi... jest możliwość transportu?.. Quote
modliszka84 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 wiq napisał(a):hej! piszę w sprawie farciarza/farciary ;) moja koleżanka z kędzierzyna - koźla (studiujemy razem) wykazała chęć jego adopcji ;) dom fajny- koniarsko-psi... jest możliwość transportu?.. napisz proszę coś więcej o domku .. na PW może być :) Suni trzeba poświęcić sporo czasu i cierpliwości zanim psychicznie dojdzie do siebie... No i sterylka obowiązkowo potem... transport wspólnymi siłami to na pewno wymyślimy.. Quote
Isadora7 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='modliszka84']napisz proszę coś więcej o domku .. na PW może być :) Suni trzeba poświęcić sporo czasu i cierpliwości zanim psychicznie dojdzie do siebie... No i sterylka obowiązkowo potem... transport wspólnymi siłami to na pewno wymyślimy.. Pewnie ze pomożemy. Quote
Cieplutkaa. Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Trzymam kciuki za farta dla Farciary ;) Quote
zuzka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Farciarko niech Ci się pofarci z nowym domkiem :lol: Quote
piechcia15 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 DOBRA WIADOMOŚĆ!! malutka jedzie do domku do Kędzierzyna :cool3::cool3::multi::multi: Quote
modliszka84 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 deer_1987 napisał(a):pojawily sie tu conajmniej dwie opcje domow to ktora to ta? Ta pani z naszej klasy nie odezwała się... najpierw jakiś czas temu wysłała mi smsa, żeby się dowiedzieć coś więcej o psie. Ja na smsy nie odpowiadam bo jest to dla mnie mało poważne, jeśli komuś zależy na psie to niech zadzwonie. Potem napisała do Ciebie, dzwoniła do mnie raz jak akurat byłam w pracy i nie mogłam rozmawiać. Nagrała się na pocztę, więc jej odpisałam że proszę o telefon po godzinie 17:00. No i cisza... Jak komuś zależy to niech zadzwoni. Takie jest moje zdanie. Dom w Kędzierzynie to ten dm od Wiq Quote
taxelina Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 piechcia15 napisał(a):DOBRA WIADOMOŚĆ!! malutka jedzie do domku do Kędzierzyna :cool3::cool3::multi::multi: pojawily sie tu conajmniej dwie opcje domow to ktora to ta? Quote
taxelina Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 modliszka84 napisał(a):Ta pani z naszej klasy nie odezwała się... nie wiedzialam ze jednak nie zadzownila.. dosc sie wkurzala mi na priwa za tak to sie nie da bo na sms nie odpisujesz, telefonu nie odbierasz itp.. napisalam ze kazdy ma tez SWOJE zycie dom prace itp i nie zawsze moze obebrac a na sms nie zalatwia sie adopcji... ludzie sa dziwni :roll::roll: Quote
A-s-i-a Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Przepraszam, a o którego pieska chodzi?:oops: Quote
A-s-i-a Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Rozumiem, że Farciarka już ma swój domek, tak? Quote
Recommended Posts