Jump to content
Dogomania

TYMEK TERAZ BAKI MA DOM!!!Uwolnij mnie proszę..Duży, czarny, kudłaty..bez szans na adopcję ze schroniska. Bardzo prosimy o wsparcie na ratowanie tego psa!!Ma na imię Tymek.

Recommended Posts

Posted
Dnia 9.11.2023 o 10:28, Nadziejka napisał:
Szczescia szczescia zdrówka wszelkiego lapeczkom
           Asiu poslalam ku Tobie 55 zl z kramku dzis zakonczonego

Nadziejeczko, z całego serca dziękujemy!! Dla Ciebie czerwona róża - Gify i obrazki na GifyAgusi.pl

Już sprawdzam konto. I potwierdzę na bazarku.

EDIT

Pieniążki na koncie Tymusia!!!

Posted

Tymuś może nie ma szczęścia do domku, ale ma szczęście do ludzi. Jest ktoś, komu bardzo leży na sercu los czarnego kudłacza. Niestety, nie może go adoptować, ale chce pomagać. Dlatego opłaciła miesiąc pobytu Tymka w  hoteliku ❤️Ta osoba chce pozostać anonimowa. 

Wiem, że czyta wątek Tymka. 

Znalezione obrazy dla zapytania podziekowania gify | Szczęśliwe cytaty ...

• Like 3
  • Upvote 1
Posted

Mam takie zapytanie o Tymka :

"Dzień dobry, szukam psiaka, którego mogłabym przygarnąć. Trochę informacji o mnie: mam 25 lat i razem z narzeczonym mieszkamy w bloku 70m2, więc i tam mieszkałby piesek. Jeszcze nigdy nie mieliśmy psa, więc szukamy pieska łagodnego i spokojnego. Mieszkamy sami we dwójkę, chociaż w przyszłości, za około 2 lata planujemy dzieci, dlatego zależy nam na tym, żeby pies był łagodny. Czy Tymek jest takim pieskiem?"

Skierowałam panią do Ciebie Asiu ❤️

Posted
Dnia 11.11.2023 o 14:44, Livka napisał:

"Dzień dobry, szukam psiaka, którego mogłabym przygarnąć. Trochę informacji o mnie: mam 25 lat i razem z narzeczonym mieszkamy w bloku 70m2, więc i tam mieszkałby piesek. Jeszcze nigdy nie mieliśmy psa, więc szukamy pieska łagodnego i spokojnego. Mieszkamy sami we dwójkę, chociaż w przyszłości, za około 2 lata planujemy dzieci, dlatego zależy nam na tym, żeby pies był łagodny. Czy Tymek jest takim pieskiem?"

Super, niech dzwonią. 

Posted
Dnia 11.11.2023 o 14:44, Livka napisał:

Livko, na jakie miasto masz ogłoszenie? Bo to na Kraków nieaktualne.....

Posted
Dnia 11.11.2023 o 17:18, Alaskan malamutte napisał:

Renatko. Proszę zmień zdjęcie profilowe w ogloszeniu....albo go wykasuj. Schronisko to już przeszłość. 

Zrobione.