Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zmysł']ja może przyjadę do Ciebie, np. w czwartek. odbiorę fanty od Pakity, przywiozę odkurzaczyk i kaskę.[/quote]

Jasne, że tak. Zawsze jesteś mile widziany :lol:. Tylko sprecyzuj godziny, żebym gdzieś nie wybyła.

Psiama :loveu: z Katowic masz za daleko. Ja mieszkam tuż za granicą stolycy ;)
Zobaczymy co dzisiaj powie wetka i coś bedę myslała.
W czwartek mój mechanik od samochodu ma się wziąć za autko i zobaczymy, jak znajdzie szybko części to na piątek po południu będzie. Gorzej jak nie będzie na miejscu części............

Posted

Zmysł - to takie fajne wujki tu tez szaleją ??? :crazyeye: Chylę czoło :p

Autka, szczególnie te wiekowsze tak już mają, że czasami mówią NIE ! :cool3:

Posted

Kolejny bazarek dla Kacperka.

[url=http://www.dogomania.pl/forum/f99/anioly-ceramika-na-kacperka-do-26-o4-godz-22-00-a-136159/][SIZE="4"][COLOR="Magenta"]anioły i ceramika[/COLOR][/SIZE][/url]

Zaglądajcie, proszę...

Posted

[quote name='irenaka']Ja też poproszę o numer konta.
Wpłacę niewiele.
Kacperku walcz, nic dobrego pewnie w życiu nie zaznałeś, ale teraz już będzie dobrze.[/quote]

Irenko, tyle spraw na glowie a zjawilas sie i tutaj kochana, dziekuje :loveu:

Posted

Czy jest ktos kto moglby wypowiedziec sie na temat wynikow? - oczywiscie orientacyjnie dla nas

Niestety moja Przyjaciolka ma problemy ze swoimi zwierzetami i nie aktualnie dostepu do dogo :-(

Posted

Ewa ja napiszę i tu... możesz - jeśli jest coś co się nadaje z tego co przekazałam - zamiast oddać na festyn wystawić na bazarek teraz dla Kacpra, nikt z ofiarujących się nie obrazi,daję słowo, chodzi w końcu o pomoc zwierzakom. Na festyn jeszcze się coś uzbiera po zlocie fretkowym :razz:

Posted

Pakita :loveu:, dziękuję.

Kacperek :loveu: jest niesamowity. Jak zaczęłam go głaskać, zszedł na podłogę zaczął łasić się do moich nóg, a potem, myk i brzuszek do góry. Później, mimo prawie zamkniętych oczu, obserwował mój palec i nawet łapką zaczepiał.
Takie chwile dają nową siłę do walki o to kruchutkie stworzonko.

Kolacji nie chciał zjeść, ale zjadł ok 19 podwieczorek, więc może na kolację za wcześnie było. Dostał dzisiaj mokre z saszetki convalescensa.
W kuwetce było wszystko co potrzeba ;).

Posted

[quote name='EVA2406']
Moja P.dr twierdzi, że nie jest to wirusowa białaczka, prędzej białaczka, albo chłoniak :-(.[/quote]

o matko:-(
z wyników, to i tak nic nie rozumiem, trzeba czekać do jutra na opinię specjalisty:roll:

Posted

[quote name='EVA2406']Pakita :loveu:, dziękuję.

Kacperek :loveu: jest niesamowity. Jak zaczęłam go głaskać, zszedł na podłogę zaczął łasić się do moich nóg, a potem, myk i brzuszek do góry. Później, mimo prawie zamkniętych oczu, obserwował mój palec i nawet łapką zaczepiał.
Takie chwile dają nową siłę do walki o to kruchutkie stworzonko.

Kolacji nie chciał zjeść, ale zjadł ok 19 podwieczorek, więc może na kolację za wcześnie było. Dostał dzisiaj mokre z saszetki convalescensa.
W kuwetce było wszystko co potrzeba ;).[/quote]

Nieśmiało skaczę pod sufit z radości ! :multi: Kroczek po kroczku, powoluteńku zbiera się malutki. Bardzo dobrze jak trawienie działa OK, znaczy organizm przyswaja i trawi jak trzeba. A kooooo są jakie, kabanoskowe czy plackowate - biegunkowe ? No i kolor jaki ?

Poproszę Formicę (WET) o zerknięcie na wyniki :p.

Posted

[quote name='psiama']
Poproszę Formicę (WET) o zerknięcie na wyniki :p.[/quote]

ja już wczoraj pisałam do niej w sprawie wyników Kacperka, ale widać nie miała jeszcze czasu tu wpaść :roll:

Posted

[quote name='peate']ja już wczoraj pisałam do niej w sprawie wyników Kacperka, ale widać nie miała jeszcze czasu tu wpaść :roll:[/quote]

Pewnie nie miala w ogóle czasu zajrzeć na dogo. Ma tyle na głowie .... :shake:.

Na dogo są jeszcze inne WET'kie, ale znam tylko ze słyszenia, bez nicków :roll:.

Posted

[quote name='tomcug']Napisałam do Rybon, Theriona i Malagos. Zobaczymy, kto pierwszy zajrzy. ;)[/quote]

Super, ktoś na pewno znajdzie chwileńke ;). Pewnie niebawem też będzie interpretacja prowadzacej rudasia WET'ki :roll:.

Trzymam za to by w tych wynikach było wielkie NIC :p.