Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Male byly dzis na spacerku :) Ada biegala luzem Ala niestety musiala byc na smyczy poniewaz maly gnojek za bardzo sie nie sluchal ale my ja nauczymy zeby na zawolanie przybiegala:evil_lol: Ade wystarczylo zawalac i szybko przybiegala :D:D Porobilam pare zdjec jak sie bawia :D

Posted

Otrzymałam dziś odpowiedź na jedno z ogłoszeń dotyczących Ady. Wiadomość była dość specyficznej treści i wysłana z maila o dziwnie brzmiącej nazwie, więc pozwoliłam sobie odpowiedzieć na nią, gdyż Pani pytała o to jakie są koszta adopcji. Jeżeli odpisze to przekażę kontakt do Pani, ale jakość sceptycznie jestem do tej sprawy nastawiona :roll:

Jedno jednak jest w tym pozytywne... wkońcu się coś ruszyło. oby w dobrym kierunku.

edycja-> Pani, o której pisałam wyżej zadała kolejne pytania, więc odesłałam ją na maila fundacyjnego ;)

Posted

Łaciate dziewczynki leżą mi bardzo na sercu. Tak długo czekają... Pomyślałam sobie o tym,że może spróbuję innej drogi niż ogłaszanie przez internet. Postaram się w najbliższym czasie zrobić jakiś plakacik z ich ogłoszeniem i porozwieszam chociaż u mnie w mieście w sklepie zoologicznym i na tablicach u wetów. Może akurat ktoś w moim miasteczku poszukuje szczeniaka, a ja nawet nie mam pojęcia, więc myślę, że warto było by spróbować.

Posted

Niedawno wróciliśmy z psiej imprezy - trzymając latający prawie jak paralotnia namiot spędziliśmy tam upojne godziny od 9.00.
Ale chyba się opłaciło.
Kilka osób zainteresowało się siostrami, w tym 1 osoba wzięła specjalnie przygotowane odrębnie dla każdego psiaka plakacik z fotami i kontaktem.

Trzymam kciuki, może ktoś się odezwie.

Posted

Jeśli jest dobrym domkiem i bęzie pod Twoim nadzorem - to oby.

A to obiecane zdjęcia, które dziewczyny zrobiły 17.05. Przepraszam za zwłokę. Za duzo się dzieje:

I jeszcze fotki z Sati

Mam nadzieję, że po pokazie dzisiaj też ktoś się zgłosi

Posted

Po sobotniej imprezie Pani zainteresowana panienkami zadzwopniła dzisiaj. Chce adoptować jedną z małych. Chciała nawet dzisiaj, ale Paweł jest nieobecny i przesunał termin. MOże jutro.
Ja własnie jadę do schroniska, próbowałam napisac do Pani, że będę, ale na razie nie odpowiedziała.

Ale może jakiś domek się wykroi.

Posted

Niestety Pani nie odpowiedziała i sunie zostały. Szkoda że Paweł nie wpadł na to, że skoro i tak musze jechac do schroniska wydac Doriana, to mogę tez dać sunieczkę.

Mam nadzieję, że Pani jednak się umówi i przyjedzie.

Posted

Można zdejmowac ogłoszenia. Obie sunie w nowych domkach.
Pani z pokazu sobotniego była dzisiaj i zabrała Alę. A Ada pojechała do domku w Buku.

Ufff, małe bezpieczne. W domkach.
Już z Poznania miałam wieści, że sunia jest nieśmiała, ale bardzo kochana.

Posted

Ale niespodzianka! I to jaka wspaniała. Bardzo się cieszę, że dziewczynki wreszcie w swoich domach. Tyle się biedule naczekały na ten moment. W takim razie usuwam ogłoszenia.

Ala... Ada.. trzymam kciuki za Wasze nowe życie.

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj na spacerku spotkalam Ade, sunia od razu nas(mnie i Asie) rozpoznala cieszyla sie jak glupiek.
Teraz ma na imie Lala i ludzie ktorzy ja wzieli to moi sasiedzi :) Sunia naprawde niezle trafila :) Heh moze nawet zaprzyjazni sie z moimi psiakami :lol:

• 5 months later...