Gdusia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 To przykre ze takie cudenka nie maja jeszcze domku :( Oby szybko ktos sie nimi zaintersowal Quote
Gdusia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Hallo sliczne sunie szukaja kochajacych domkow... Quote
supergoga Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Nowe fotki małych, nadal niestety nikt ich nie chce. Smarkateria przypuściła atak na wujcia Doriana Quote
halbina Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 fantastyczne... ale i ja modlę się o domki dla Weny i Wegi... a one będą wielkie! :roll: Quote
Gdusia Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Male byly dzis na spacerku :) Ada biegala luzem Ala niestety musiala byc na smyczy poniewaz maly gnojek za bardzo sie nie sluchal ale my ja nauczymy zeby na zawolanie przybiegala:evil_lol: Ade wystarczylo zawalac i szybko przybiegala :D:D Porobilam pare zdjec jak sie bawia :D Quote
Lilmo Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Otrzymałam dziś odpowiedź na jedno z ogłoszeń dotyczących Ady. Wiadomość była dość specyficznej treści i wysłana z maila o dziwnie brzmiącej nazwie, więc pozwoliłam sobie odpowiedzieć na nią, gdyż Pani pytała o to jakie są koszta adopcji. Jeżeli odpisze to przekażę kontakt do Pani, ale jakość sceptycznie jestem do tej sprawy nastawiona :roll: Jedno jednak jest w tym pozytywne... wkońcu się coś ruszyło. oby w dobrym kierunku. edycja-> Pani, o której pisałam wyżej zadała kolejne pytania, więc odesłałam ją na maila fundacyjnego ;) Quote
Lilmo Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Łaciate dziewczynki leżą mi bardzo na sercu. Tak długo czekają... Pomyślałam sobie o tym,że może spróbuję innej drogi niż ogłaszanie przez internet. Postaram się w najbliższym czasie zrobić jakiś plakacik z ich ogłoszeniem i porozwieszam chociaż u mnie w mieście w sklepie zoologicznym i na tablicach u wetów. Może akurat ktoś w moim miasteczku poszukuje szczeniaka, a ja nawet nie mam pojęcia, więc myślę, że warto było by spróbować. Quote
Gdusia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Sunki zdecydowanie za dlugo juz sa w schronisku ... Pomysl z plakatami jest dobry :) Quote
supergoga Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Niedawno wróciliśmy z psiej imprezy - trzymając latający prawie jak paralotnia namiot spędziliśmy tam upojne godziny od 9.00. Ale chyba się opłaciło. Kilka osób zainteresowało się siostrami, w tym 1 osoba wzięła specjalnie przygotowane odrębnie dla każdego psiaka plakacik z fotami i kontaktem. Trzymam kciuki, może ktoś się odezwie. Quote
Gdusia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Jutro moj kuzym przyjezdza do schroniska jest zainteresowany adopcja jakiegos psiaka ... Moze jedna ze siostr wpadnie mu w oko :) Quote
supergoga Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Jeśli jest dobrym domkiem i bęzie pod Twoim nadzorem - to oby. A to obiecane zdjęcia, które dziewczyny zrobiły 17.05. Przepraszam za zwłokę. Za duzo się dzieje: I jeszcze fotki z Sati Mam nadzieję, że po pokazie dzisiaj też ktoś się zgłosi Quote
supergoga Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Po sobotniej imprezie Pani zainteresowana panienkami zadzwopniła dzisiaj. Chce adoptować jedną z małych. Chciała nawet dzisiaj, ale Paweł jest nieobecny i przesunał termin. MOże jutro. Ja własnie jadę do schroniska, próbowałam napisac do Pani, że będę, ale na razie nie odpowiedziała. Ale może jakiś domek się wykroi. Quote
Gdusia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Jakie wspaniale wiesci :D Chociaz jedej sie udalo teraz czas na druga :D Quote
supergoga Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Niestety Pani nie odpowiedziała i sunie zostały. Szkoda że Paweł nie wpadł na to, że skoro i tak musze jechac do schroniska wydac Doriana, to mogę tez dać sunieczkę. Mam nadzieję, że Pani jednak się umówi i przyjedzie. Quote
supergoga Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Można zdejmowac ogłoszenia. Obie sunie w nowych domkach. Pani z pokazu sobotniego była dzisiaj i zabrała Alę. A Ada pojechała do domku w Buku. Ufff, małe bezpieczne. W domkach. Już z Poznania miałam wieści, że sunia jest nieśmiała, ale bardzo kochana. Quote
Lilmo Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ale niespodzianka! I to jaka wspaniała. Bardzo się cieszę, że dziewczynki wreszcie w swoich domach. Tyle się biedule naczekały na ten moment. W takim razie usuwam ogłoszenia. Ala... Ada.. trzymam kciuki za Wasze nowe życie. Quote
Gdusia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 No to super:multi: moze spotkam jakis dzien Ade na spacerku znowa pania :D Quote
Gdusia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Dzisiaj na spacerku spotkalam Ade, sunia od razu nas(mnie i Asie) rozpoznala cieszyla sie jak glupiek. Teraz ma na imie Lala i ludzie ktorzy ja wzieli to moi sasiedzi :) Sunia naprawde niezle trafila :) Heh moze nawet zaprzyjazni sie z moimi psiakami :lol: Quote
Lilmo Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Super! Skoro Ada-Lala została Twoją sąsiadką, to mam nadzieję, że możemy liczyć co jakiś czas na wiadomości o niej? :cool3: Quote
Gdusia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Pewnie :) Jak tylko bede iala jakies wiadomosci to od razu napisze :) Quote
Lilmo Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Gdusiu i jak tam, widujesz dziewczynkę ? :) Strasznie jestem ciekawa co u niej i jak teraz wygląda :) Bardzo się zmieniła przez te kilka miesięcy? Quote
Recommended Posts