monika55 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Znow zrobilam pare ogloszen http://www.afisze.pl/detail.php?siteid=20619&ti=MQ http://www.petworld.pl/ogloszenie/sprawdzenie/dodania/15310 http://zwierzeta.hiperogloszenia.pl/psy/ogloszenie/118928-lorcia-szuka-domu-oferta/ Szerlok.pl Quote
agrabcia Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Lorci jeszcze musze allegro zrobić, przeoczyłam niestety. Quote
monika55 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Nie rozumiem jak ludzie szukaja. Telefony sa o psy, ktore juz dawno sa w domach. O Twoja sunie tez Agrabciu. Quote
agrabcia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 To ciekawostka Myszka od października u mnie! Może przeglądają od końca te ogłoszenia. Quote
monika55 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Lorcia zostala poturbowana przez inne male sunki. Ona taka cichutka, nie umie sie bronic. W schronisku przepelnienie, nie ma jak izolowac. Oby nie skonczyla jak Frodzia. Quote
monika55 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Dodalam ja na slaskie ogloszenia bo szykuje sie papierowe wydanie. Moze sie zalapie. Quote
agrabcia Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Boże co z Lorcią jak się czuje? bardzo jest poturbowana? Quote
*zaba* Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 agrabcia napisał(a):Boże co z Lorcią jak się czuje? bardzo jest poturbowana? Co z malutka? Quote
*zaba* Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 *zaba* napisał(a):Co z malutka? Dodalam malenka na nk i porozsylalam do znajomych. Tak mi na sercu lezy ta mala. Quote
shanti Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Lorcia ma dwie dziurki w pupie i zdartą skórę z sierścią z pośladka. Nie wiem która jej to zrobiła, tam wszystkie mniejsze od niej, tyle że młodsze. :shake: Poleciałam, bo strasznie coś zaskowczało, nie myślałam, że to może się stać u tych malizn. A jednak. Jest już osobno, dostała antybiotyk i zobaczymy, jak się będzie goiło. Quote
dusje Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 shanti napisał(a):Lorcia ma dwie dziurki w pupie i zdartą skórę z sierścią z pośladka. Nie wiem która jej to zrobiła, tam wszystkie mniejsze od niej, tyle że młodsze. :shake: Poleciałam, bo strasznie coś zaskowczało, nie myślałam, że to może się stać u tych malizn. A jednak. Jest już osobno, dostała antybiotyk i zobaczymy, jak się będzie goiło. shanti, gdyby Owieczka dysponowala wolnym tymczasem u siebie, czy zgodzilabys sie zeby Lorcia pojechala do niej na wywczasy? :cool3: Bez bicia sie przyznaje, ze wyslalam do niej pw w tej sprawie, bez jakiegokolwiek uzgadniania z Toba, jako ze Owieczka dysponuje netem tylko do popoludnia od poniedzialku do piatku. Piatek juz dzisiaj, nie chcialam przegapic ostatniej w tym tygodniu mozliwosci kontaktu ;) Lorcia zapadla mi w serducho, teraz po tym nieszczesnym pogryzieniu jeszcze bardziej :-( Ciapa z tej ksiezniczki straszna :shake: Kwestie oplacania DT mozemy zalatwic ewentualnymi deklaracjami, jesli zas nie bedzie chetnych - zapewnie Lorci wikt i opierunek :evil_lol: z wlasnej skarbonki :lol: Wydaje mi sie, ze Lorcia mialaby wieksze szanse na adopcje z DT, a juz na pewno z Owieczkowego :loveu:. Bardzo podobna sunia do Lorci - Milunia, nie zagrzala u niej dlugo miejsca a domki byly do wyboru :razz:. Niestety, rezerwowe tez juz zaadoptowaly psiaki, ale przy dobrym Allegro Lorcia trafi do super palacu, nieprawda? :lol: PS. Gdyby Lorcia mogla pojechac , gdyby byl wolny DT, gdyby gdyby......... - to w najblizsza sobote z Wrocka wyjezdza Tarzanka do W-wy i wlasnie szuka pasazerow :lol: Quote
*zaba* Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 oj gdyby byla taka mozliwosc.. nic nie mowie, trzymam kciuki i czekam...... Dobrze, ze udalo sie ja zabrac, ehhh sierota jedna. Quote
monika55 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Nie wiem czy shanti tu zajrzy. Jutro bede w schronisku to obgadam co trzeba.Dziekuje. Quote
dusje Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Dogo szwankuje, ale nie straszne nam burze i wichury. shanti :lol: Owieczka chetnie przyjmie Lorcie :loveu::multi: Transporcik aktualny, Lorcia moglaby wyjechac juz w ten weekend. Tarzanka ma miejscowke w aucie dla Lorci , malenka sunia moglaby juz wkrotce rozkoszowac sie rajem na ziemi :multi: Tarzanka gotowa jest podjechac do Jastrzebia. Czy w takim razie uda sie nam wyprawic Lorcie? Okazja, jakich malo ;) Koszty transportu biore na siebie :evil_lol: bo lubie podrozowac, zwlaszcza wirtualnie :cool3: Lorcia mialaby opieke weta, jako ze Owieczka jakby z nim przez sciane ;) Obie Panie czekaja na odpowiedz :lol: To jak bedzie? :evil_lol: Dobrze bedzie ?;) Owieczkowy raj - to domowe warunki i mnoooostwo zieleni na niezliczonych i ogrodzonych metrach wszerz i wzdluz. Lorunia moglaby sie wyhasac i zazyc domowego ciepelka. Owieczka zapewnia jej miejsce w domku. Moze uda mi sie skopiowac fotki z pobytu Miluni u Owieczki, to zaraz wkleje. Quote
psiara_agg Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 To niesamowita szansa dla Lorci! zwłaszcza, że teraz tak się pożarła z reszta suniek, a w schronie przepełnienie. Miała by tam jak w raju i przyzwyczaiłaby się do ludzi bardziej bo teraz jest nieśmiała i troszkę się boi. Ciekawe czy uda się ją tam odprawić :razz:? Quote
dusje Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Tu Milunia jeszcze na lancuchu u wlascicielki "kochaniutkiej" Juz u Owieczki.......Milunia poznaje kolege konika Nie ma to jak u Owieczkowego Tezeta na kolankach Dzieciaki swietnie wplywaja na malenkie zagubione ksiezniczki To nie bajka...to raj na ziemi !!!!! Quote
Dominika 0_0 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Lorcia by miała jak w niebie ;D dobrze że jest jakaś szansa dla Lorci ; D Quote
psiara_agg Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Jaka Milunia słodziutka :loveu: Lorcia miałaby tam dobrze bardzo :multi: Quote
dusje Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 psiara_agg napisał(a):Jaka Milunia słodziutka :loveu: Lorcia miałaby tam dobrze bardzo :multi: Owieczka jest cudowna osoba, jedna z najlepszych na swiecie :loveu: Trafialy do niej sieroty z ciezkimi ranami, z wycofaniem itp. Jak magiczna rozdzka zaczarowane - przemienialy sie w urocze kochane ogonki, o ktore domki stawaly w konkury. Nasza mala ksiezniczka Lorcia wyreperuje sobie :evil_lol: tylek u Owieczki i hopla, wyruszy do domeczku, jeno trzeba by bylo i watek codziennie odkurzac i allegro strzelic i ogloszonka swiezutkie i pozytywnego myslenia :cool3: Co moglam dzisiaj uzgodnic z DT i z Transporcikiem - uzgodnilam ;), teraz tylko liczy sie glos decydujacy..............trzymam kciuki za dobra decyzje :lol: Kochana, niezapomniana Talcott :-( byla dobra wrozka Miluni...........Wierze, ze teraz tam z gory wspomoze Lorcie, hopsnie jej bazarki i jak zwykle nauraga mi : dusje, nie marudz......:lol: Trzymaj Kasiu za Lorcie, czuwaj nad mala ksiezniczka, wspolnie nam wszystkim uda sie znalezc te jej wymarzone przez nas piernaty, a na droge wyposazymy ja w te ciuchy z catwalk i sakiewke pelna dukatow :evil_lol: Aaaa i nie zapomnimy o odtworzeniu papierow rodowodowych i drzewa genealogicznego :evil_lol: Talcott, jeszcze raz dla Ciebie tutaj.....dla psiakow...niech spelnia sie nasze i ich marzenia [video=youtube;7TVubx3fcZA]http://www.youtube.com/watch?v=7TVubx3fcZA[/video] Quote
shanti Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Czekajcie, boście mnie zaskoczyły, pozytywnie oczywiście:lol: Lorcia jest na antybiotyku i jej rana, ta największa, zdarta skóra będzie wymagała leczenia, może wdać się martwica. Jeśli to nie problem, to ja nie widzę przeszkód. Czy Owieczka podejmie się takiego zadania? Lorcia jest strasznie skołtuniona, obciąć jej te dredy samej jest mi niezmiernie ciężko, liczyłam na jutro i wolontariuszki. Kiedy może dziewczynka jechać? Quote
psiara_agg Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 No to jutro Lorcia trafi w nasze ręce :cool3: strzeżcie się kołtuny !! :evil_lol: Quote
Recommended Posts