Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agrabciu, juz wyjasniam. Od jakiegos czasu jestem w kontakcie z pania z Warszawy. Naglasniana jest sprawa naszych depozytek. I wlasnie jedna pani dowiedziala sie o nich i postanowila adoptowac Niunie. Dlugo rozmawialysmy, uprzedzilam o tym jak moze byc psina. Pani postanowila przyjechac do Jastrzebia po sunie. Ma byc jutro do poludnia. Wiec trzymajmy kciuki zeby sie udalo.

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za wyjaśnienia. Przepraszam, że tak naciskałam , ale jestem ciekawska i zawsze lubie wiedzieć co i jak- zwłaszcza, że los tych psinek nie jest mi obojętny.

Czekam z niecierpliwością na kolejne wieści i oczywiście trzymam kciuki za Niunie- musi się udać.

Posted

Naprawde cuda się zdarzają warto wierzyć w psiaki, które z pozoru nie mają szans. Jestem bardzo ciekawa jak Niunia sobie radzi. Coś czuje, że dziewczyna ma się dobrze. Fajnie by było zobaczyć zdjęcia Niuni szczęśliwej.

Posted

Wlasnie rozmawialam z pania. Niunia juz nie Niunia podroz spedzila bardzo grzecznie, wtulona w pania. Nie brudzi w domu. Spi z panem w lozku. Jest bardzo cierpliwa i kochana. Dala sie wykapac, powycinac dredy i koltuny.I w ogole pani stwierdzila ze jest cudowna sunia. I my tu sobie gdybamy, ze to dzikie psy, z ktorymi beda klopoty. I okazuje sie ze pies jest taki jak jego pan. Zdjecia dostane.

Posted

Gabi poszła dzis do domu...Z tym, ze ja poczekam z tą radoscia pare dni, bo pani boi sie (niewiem czemu) ze Gabi jej ucieknie.Widac ze domek bedzie miała dobry,ciepło i miłosc, ale jako ze sunia dawno w domu nie mieszkała wole poczekac czy tam sie nic nie podzieje, czy sie komus nie zbrzydnie ze Gabi przez kilka dni moze bedzie susiała niechcąco na dywan bo przeciez 4 lata siusiała po schronisku i czy zgodzi sie z innym większym psiakiem...

zostały jeszcze trzy.Mała chyba 12 letnia niedowidzaca wredotka, brązowa sunia z zabkami która chciała zabrac ulvhedin, no i taka jedna, której za nic zdjecianie moge zrobic, jak zobaczy aparat to zwiewa gdzie pieprz rosnie.Moze teraz sie nam z shanti jakos to uda...