Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak to Niunia, ta biało-czarna.Ale juz ładnie podchodzi, nawet jej dotknełam i lekko pogłaskałam. Ale i tak nikt nie dzwoni przeciez. Ona tylko nieufna, dzika to raczej nie jest. Bywają dziksze.

Posted

Czy te ludzie tak specjalnie przed świętami nie chcą pieska.
Wilczek to myślisz, że spokojnie można ją ogłaszać? Dzwonią nie dzwonią ogłoszeń nie zaszkodzi porobić zawsze to coś. To Ja od poniedziałku biore się za Niunie.

Posted

Dziewczyny, ja na prawdę nie chcę Wam robić niepotrzebnych, złudnych nadziei, ale... ja nad tematem cały czas 'pracuję". Powolutku, ale do przodu idzie. nie, nic nie obiecuję, jak będę pewna, to będziecie wiedziały :) Szukajcie im domku ze wszystkich sił, na mnie się nie oglądajcie w każdym razie, jeśli mi pisana, to będzie u mnie i już...

Posted

Niunia dała sie pogłaskac!!:), w zasadzie nie podchodzi za bardzo tylko ta binia i taka dzika prawie slepa psinka, której napewno nikt juz nie zechce:(ona i wredna troche jest... Jeszcze jedna jest która podejdzie ale do głaskania jeszcze ciut brakuje