Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobimy, ale dajcie czas. Dzisiaj były trzy wolontariuszki, jutro też mają być. Chcą robić zdjęcia do swoich fotoblogów, poproszę to nam depozytki obcykają z kazdej strony.;)

Posted

mała królewna z ząbkami jest przekochana.Jej koleżanka tez, i to bardzo. Jest natomiast stara depozytka która szczerzy zeby niemiłosiernie...Tym bardziej ze sie teraz nikogo nie boi, bo nikt jej nie kopnie nie uderzy...Nie chce jej robic nic zlego a ona che atakowac:(

Chyba zrobie wreszcie te fotki sama bo nie ma co liczyc na nikogo.

Posted

Wilczek, jak mam wybierac czy zrobić fotkę czy im posprzątać albo słomy nałożyć, to wybieram to drugie. A gdzie jeszcze robota papierkowa i "remanent" psiaków? Sama wiesz jak jest.

Posted

oj no przeciez bede w sobote, liczyłam na wolontariuszki, one ciagle z tym aparatem łaziły ale nic z tego nie wyszło jakos...Jutro porobie fotki wszelakich bidulek trudno trzebasamemu;)
Ale jestem na wolontariacie jutro, bo jak jestem w robocie to tez nie ma kiedy fot cykac, tez wiesz jak jest:) piszesz tak ja bym tam nic nie robiła no wiesz?:(:(

;)

Posted

oj no przeciez bede w sobote, liczyłam na wolontariuszki, one ciagle z tym aparatem łaziły ale nic z tego nie wyszło jakos...Jutro porobie fotki wszelakich bidulek trudno trzebasamemu;)
Ale jestem na wolontariacie jutro, bo jak jestem w robocie to tez nie ma kiedy fot cykac, tez wiesz jak jest:) piszesz tak ja bym tam nic nie robiła no wiesz?:(:(

;)

Posted

agrabciu spoko, niczym sie nie przejmuj;)
chciałam porobic fotki wczoraj ale baterie mam za słabe i aparat mi nie chciał dzialac taki mróz a Lorcia tez niezbyt chciała wyjsc z budki z rezta ona tak od razu nigdy nie przychodziła.
Jak tylko sie uda foty zrobic to bedą.Niech te mrozisko zelży chociaz troche bo nie da rady:(