elik Posted February 21, 2023 Author Posted February 21, 2023 Dnia 21.02.2023 o 01:11, Nadziejka napisał: Z wielką modlitwą caluni czas Zamiast lajków, które wyszły nie wiem kiedy i kiedy wrócą 🙂 ❤️ ❤️ ❤️ Quote
elik Posted February 21, 2023 Author Posted February 21, 2023 20.02. na konto Freski wpłynęła kwota 20,00 zł od Nesiowata deklaracja II Bardzo serdecznie dziękuję Quote
agat21 Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 Czy ktoś się zainteresował psiaczkiem z kaleką łapką? Quote
elik Posted February 21, 2023 Author Posted February 21, 2023 Dnia 21.02.2023 o 20:52, agat21 napisał: Czy ktoś się zainteresował psiaczkiem z kaleką łapką? Nic mi o tym nie wiadomo 😒 Może na fb były jakieś zapytania. Bardzo chciałabym, żeby ktoś go przygarnął. Widać, że bardzo potrzebuje człowieka 😞 Tak chciał kontaktu z tym kto kręcił ten filmik 😞 Jest jeszcze trochu czasu do wyjazdu z Ukrainy, może ktoś zechce go adoptować. Quote
Onaa Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 A kiedy miał być ten wyjazd bo jakoś tak mi się wydawało że to już teraz ale to chyba jeszcze kilka dni ? Trzymam mocno kciuki za sunieczkę. Oby udało się pomóc jak najwięcej psiaczkom. 1 Quote
elik Posted February 24, 2023 Author Posted February 24, 2023 Dnia 24.02.2023 o 16:45, Onaa napisał: A kiedy miał być ten wyjazd bo jakoś tak mi się wydawało że to już teraz ale to chyba jeszcze kilka dni ? Trzymam mocno kciuki za sunieczkę. Oby udało się pomóc jak najwięcej psiaczkom. Na pewno dostanę powiadomienia, gdy psiaczki ruszą w podróż po lepsze życie. Też bardzo chciałabym żeby jak najwięcej psiaków załapało się na ten transport. Quote
elik Posted February 25, 2023 Author Posted February 25, 2023 Dnia 24.02.2023 o 16:45, Onaa napisał: A kiedy miał być ten wyjazd bo jakoś tak mi się wydawało że to już teraz ale to chyba jeszcze kilka dni ? Trzymam mocno kciuki za sunieczkę. Oby udało się pomóc jak najwięcej psiaczkom. Dnia 24.02.2023 o 21:17, elik napisał: Na pewno dostanę powiadomienia, gdy psiaczki ruszą w podróż po lepsze życie. Też bardzo chciałabym żeby jak najwięcej psiaków załapało się na ten transport. Wyruszenie w drogę jest planowane na 4.03. ale z wiadomych względów nie można powiedzieć, że na pewno tak będzie. Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to 4.03. będzie dniem wyruszenia psiaków po nowe życie. Quote
elik Posted February 25, 2023 Author Posted February 25, 2023 Dostałam na Messengera filmik zrobiony przez p. Marinę, z prośbą o powiadomienie chętnych na adopcję tego psiaka, o jego złej kondycji psychicznej. Prosiła, żeby przekazać, że będzie wymagał dużo pracy. Bardzo się boi, ucieka, kryje się w kątach. Czy Ci państwo decydują się na być może długą pracę z pieskiem? Agatko przekaż proszę państwu tę wiadomość, może i filmik, jeśli jest taka możliwość. Jeśli chcesz, mogę przesłać Ci ten filmik na Messengera. Przykro patrzeć, jak męczy się ten psiak. P. Marina powiedziała, że jeśli on nie wyjedzie w tamtejszego schroniska, to przepadnie wśród innych psów, bo tam nie ma kto z nim popracować. On tam się psychicznie wykończy. Jego fatalny stan się pogłębia 😞 Quote
Nadziejka Posted February 25, 2023 Posted February 25, 2023 Dnia 7.02.2023 o 17:46, Nadziejka napisał: Rozliczam Dziekuje Dobreduszki Dla Freski Z Modlitwą 21.02 💓 💓 Zakonczony kramcio rozliczam dla Fresi prosze o num konta Quote
elik Posted February 25, 2023 Author Posted February 25, 2023 Dnia 25.02.2023 o 17:46, Nadziejka napisał: Zakonczony kramcio rozliczam dla Fresi prosze o num konta Nadziejeczko kochana, ja taka zakręcona jestem, że całkiem zapomniałam o tym, że byłaś tak wspaniała i zrobiłaś dla suni bazarek 😞 Bardzo, bardzo przepraszam, że nie zaglądałam i ogromnie dziękuję za ten prezent dla Fresuni Quote
agat21 Posted February 25, 2023 Posted February 25, 2023 Dnia 25.02.2023 o 17:03, elik napisał: Dostałam na Messengera filmik zrobiony przez p. Marinę, z prośbą o powiadomienie chętnych na adopcję tego psiaka, o jego złej kondycji psychicznej. Prosiła, żeby przekazać, że będzie wymagał dużo pracy. Bardzo się boi, ucieka, kryje się w kątach. Czy Ci państwo decydują się na być może długą pracę z pieskiem? Agatko przekaż proszę państwu tę wiadomość, może i filmik, jeśli jest taka możliwość. Jeśli chcesz, mogę przesłać Ci ten filmik na Messengera. Przykro patrzeć, jak męczy się ten psiak. P. Marina powiedziała, że jeśli on nie wyjedzie w tamtejszego schroniska, to przepadnie wśród innych psów, bo tam nie ma kto z nim popracować. On tam się psychicznie wykończy. Jego fatalny stan się pogłębia 😞 Rodzina Norci czeka na niego. Bez względu na wszystko. On na pewno dojdzie do siebie w spokoju i normalności. Oni go już kochają. Na filmik odpisali mi ponownie, że czekają. I że będzie jeszcze kanapowcem. 1 Quote
elik Posted February 25, 2023 Author Posted February 25, 2023 Dnia 25.02.2023 o 19:04, agat21 napisał: Rodzina Norci czeka na niego. Bez względu na wszystko. On na pewno dojdzie do siebie w spokoju i normalności. Oni go już kochają. Na filmik odpisali mi ponownie, że czekają. I że będzie jeszcze kanapowcem. Agatko wielgachne dzięki. Uściskaj swoich Znajomych i powiedz Im, że są WIELCY Quote
elik Posted February 25, 2023 Author Posted February 25, 2023 Dnia 25.02.2023 o 16:43, elik napisał: Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to 4.03. będzie dniem wyruszenia psiaków po nowe życie. Wśród tych szczęśliwców będzie Freska i ten biedny psiaczek. Nie posiadam się z radości. Quote
Nadziejka Posted February 25, 2023 Posted February 25, 2023 Dnia 25.02.2023 o 19:47, elik napisał: Wśród tych szczęśliwców będzie Freska i ten biedny psiaczek. Nie posiadam się z radości. 💓🍀 💓🍀 modlę modlę wielce za bidusinki 1 Quote
elik Posted February 25, 2023 Author Posted February 25, 2023 Dnia 25.02.2023 o 20:03, Nadziejka napisał: 💓🍀 💓🍀 modlę modlę wielce za bidusinki Ja też Nadziejeczko 🙂 Quote
Nadziejka Posted February 25, 2023 Posted February 25, 2023 Dnia 25.02.2023 o 20:05, elik napisał: Ja też Nadziejeczko 🙂 🐶❤️ ciociu ponieważ..życie ..życie ...kolejne koszmary nadeszly... szukam pracy na juz na teraz na wiecej ... bo za 300 zl nie da sie nic nie da sie wyzyc przecie .. 😥 😟 mojej harowki , gdzie wyplacali oszusty jak mieli ubaw i chetke... pozwól ze zamiast tych Nadziejkowych obiecanych 50 zl deklaracjyjki wplace pierwsza rate dla Fresi 25 zl Quote
elik Posted February 25, 2023 Author Posted February 25, 2023 Dnia 25.02.2023 o 21:00, Nadziejka napisał: 🐶❤️ ciociu ponieważ..życie ..życie ...kolejne koszmary nadeszly... szukam pracy na juz na teraz na wiecej ... bo za 300 zl nie da sie nic nie da sie wyzyc przecie .. 😥 😟 mojej harowki , gdzie wyplacali oszusty jak mieli ubaw i chetke... pozwól ze zamiast tych Nadziejkowych obiecanych 50 zl deklaracjyjki wplace pierwsza rate dla Fresi 25 zl Nadziejko bardzo Cię proszę nie wpłacaj nic. Ja wiem, że serce masz ogromne i honorowe i dałabyś wiele, gdyby tylko zasoby portfela na to pozwoliły. Ale w pierwszej kolejności musimy myśleć o nas, o sobie nawzajem, bo to my jesteśmy motorem działania dla dobra zwierzaczków potrzebujących. Byłabym bez serca, gdybym się zgodziła, żebyś w trudnej finansowo chwili odejmowała sobie od ust, żeby wpłacić na jakiegokolwiek piesia. Zatrzymaj się, nie wpłacaj na razie. Jak przyjdą lepsze chwile, wtedy może pomyślisz o deklaracji. Na razie myśl o sobie Nadziejeczko. Co za człowiek byłby ze mnie, gdybym współczuła zwierzętom, a człowiekowi nie. Proszę więc nie stawiaj mnie w takiej sytuacji. Trzymam kciuki za szybkie znalezienie nowej, dobrej pracy. 1 Quote
Nadziejka Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 Eliczkowa slij mi prosze tenze num kontuska z bazarciu bedzie ok 80 zlociszkow i deklaracyjke poloweczke wysle oczywiscie Dziekuje ale ale chocby polowe musze Quote
elik Posted February 26, 2023 Author Posted February 26, 2023 Dnia 26.02.2023 o 02:21, Nadziejka napisał: Dziekuje ale ale chocby polowe musze Nic nie musisz Nadziejeczko. Jeśli bardzo chcesz, to proszę wyślij, ale dopiero jak znajdziesz pracę. Sunia ma deklaracji tyle, że na hotel wystarczy. Operacja już się odbyła więc na razie nie będzie większych wydatków finansowych. Z bazarku wysyłasz 80,00 zł toć to wielka kwota. Wstrzymaj się proszę z wysyłaniem deklaracji. Z resztą deklaracja jednorazowa wcale nie musi być wpłacona tak zaraz na początku nowego życia psiaczka. Quote
Onaa Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 Dnia 25.02.2023 o 16:43, elik napisał: Wyruszenie w drogę jest planowane na 4.03. ale z wiadomych względów nie można powiedzieć, że na pewno tak będzie. Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to 4.03. będzie dniem wyruszenia psiaków po nowe życie. Trzymam mocno kciuki za wszystko żeby się udało. 1 Quote
elik Posted February 26, 2023 Author Posted February 26, 2023 Dnia 26.02.2023 o 10:53, Onaa napisał: Trzymam mocno kciuki za wszystko żeby się udało. To już w następną sobotę 🙂 Quote
Tola Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 Dnia 26.02.2023 o 10:53, Onaa napisał: Trzymam mocno kciuki za wszystko żeby się udało. Dnia 26.02.2023 o 10:58, elik napisał: To już w następną sobotę 🙂 Ja też trzymam, to będzie szczęśliwa sobota dla wielu psów, bo jadą też suczki z zamojskiego schroniska, one tez zaczynają nowe życie. 1 Quote
elik Posted February 26, 2023 Author Posted February 26, 2023 Dnia 26.02.2023 o 16:08, Tola napisał: Ja też trzymam, to będzie szczęśliwa sobota dla wielu psów, bo jadą też suczki z zamojskiego schroniska, one tez zaczynają nowe życie. Super, to faktycznie będzie szczęśliwa sobota 🙂 "Twoja" sunia też opuści wreszcie schronisko? Quote
Recommended Posts