elik Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Dnia 19.01.2023 o 10:32, Tyśka) napisał: elik, nie przejmuj się. Będzie dobrze. Kasia dzisiaj wysłała smsa do p. Kasi. Groszka zaszczepiła, dzisiaj porozmawia z lek.wet. o odrobaczeniu tak, jak prosiłaś żeby było:) Dzięki 🙂 Współpraca z p. Kasią przez kilka lat układała się b. dobrze i nie chciałabym, żeby to się zmieniło Pani Kasia bardzo troszczy się o bezpieczeństwo szczeniorki, na którą czekała bardzo długo i z którą wiąże duże nadzieje. Quote
elik Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Dowody zwrotu kwoty 845,00 zł zgromadzonych na moim koncie w celu zorganizowania pomocy dla suni Łatka. Link do postu rozliczeniowego < K L I K > Dnia 3.01.2023 o 10:39, Ellig napisał: Przykra sprawa, trzeba jednak mieć nadzieję, że Łatka jest zaopiekowana . Proszę o przekazanie mojej wpłaty na konto Maszeńki, skarbnik Ewa Marta. Dnia 18.01.2023 o 18:12, Tyśka) napisał: Temat niestety już zamknięty. Wg pani Łatka ma bardzo dobry dom, może ją odwiedzać kiedy chce. Stowarzyszenie ustąpiło, bo i sąsiadki nie chcą robić sobie wrogów na wsi. Nikt nie będzie tułał się po sądach, aby udowodnić swoją rację:( Pieniądze można już przekazać Pusi od Anuli i Bogusik. Przykro mi i ciężko na sercu. Quote
Anula Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Dnia 19.01.2023 o 23:15, elik napisał: Dowody zwrotu kwoty 845,00 zł zgromadzonych na moim koncie w celu zorganizowania pomocy dla suni Łatka. Link do postu rozliczeniowego < K L I K > Za całego serca dziękujemy za pomoc dla Pusi.Jest to ogromna pomoc. https://www.dogomania.com/forum/topic/358311-pusiapuszek-i-franek-to-pieski-które-potrzebują-pomocy-na-już061222-jadą-do-hoteliku-w-nowej-soli271222-franek-za-tm160123-puszek-za-tm/ Czy ktoś może był tam na miejscu u Łatki i podglądnął jakie warunki ma Łatka?Pytam o to ale nie wiem czy jest zidentyfikowane miejsce pobytu Łatki. 1 Quote
elik Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Dnia 20.01.2023 o 11:36, Anula napisał: Za całego serca dziękujemy za pomoc dla Pusi.Jest to ogromna pomoc. https://www.dogomania.com/forum/topic/358311-pusiapuszek-i-franek-to-pieski-które-potrzebują-pomocy-na-już061222-jadą-do-hoteliku-w-nowej-soli271222-franek-za-tm160123-puszek-za-tm/ Czy ktoś może był tam na miejscu u Łatki i podglądnął jakie warunki ma Łatka?Pytam o to ale nie wiem czy jest zidentyfikowane miejsce pobytu Łatki. Bardzo dziękuję Aniu za potwierdzenie otrzymania tej kwoty ❤️ Niestety pani, która zabrała Łatkę nie powiedziała gdzie ona obecnie się znajduje. Wg tej pani ma bardzo dobre warunki - buda w kojcu z możliwością wejścia do obory. Takie to są "dobre warunki" 😪 Quote
Tyśka) Posted January 24, 2023 Author Posted January 24, 2023 Wrzucam jeszcze tutaj aktualizację o Groszku, bo nie mam czasu założyć wątku. Test na giardie wyszedł negatywnie. W tym tygodniu miał być odrobaczany na kokcydie i inne paskudztwa. Pies cudo. Ewidentnie domowy był, zna maniery w domu. Szkoda że na razie musi spać w kojcu. Z psami, jak widać:) Super kumple, choć ludzie są i tak najfajniejsi. Ktoś otworzy drzwi do auta, wskakuje, chce jechać na wycieczkę:) Przepadłby w schronisku... Groszek ma jechać do hotelu z Aska7, dziękuję! 3 Quote
Tyśka) Posted January 31, 2023 Author Posted January 31, 2023 Dnia 20.01.2023 o 11:36, Anula napisał: Czy ktoś może był tam na miejscu u Łatki i podglądnął jakie warunki ma Łatka?Pytam o to ale nie wiem czy jest zidentyfikowane miejsce pobytu Łatki. Niestety nie. 😞 Quote
Anula Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Dnia 31.01.2023 o 22:06, Tyśka) napisał: Niestety nie. 😞 Bardzo szkoda,że tak się to potoczyło.Byłybyśmy o wiele spokojniejsze,że psu nie dzieje się krzywda.Może się dzieje? Quote
elik Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Dnia 3.02.2023 o 15:46, Anula napisał: Bardzo szkoda,że tak się to potoczyło.Byłybyśmy o wiele spokojniejsze,że psu nie dzieje się krzywda.Może się dzieje? Też często myślę o "szczęściu" jakie zgotowała Łatce ta pani 😪 Quote
Tyśka) Posted March 1, 2023 Author Posted March 1, 2023 Na zrzutce na ratujemyzwierzaki zostało uzbierane 949zł na Łatkę. Podział środków jest nastepujacy: - 420zł dla staruszka ze Szczebrzeszyna Czarusia - 529zł dla Groszka z Lubyczy Królewskiej 🙂 Pieniądze trzymałam do teraz, bo dziewczyny próbowały jeszcze rozmawiać z opiekunka Łatki i liczyłyśmy na nieco inny finał... 😞 1 Quote
Recommended Posts