Nadziejka Posted December 7, 2022 Author Share Posted December 7, 2022 Dnia 6.12.2022 o 11:17, elik napisał: I ja się na nowym wpisuję 🙂 Rozpatrzyłam się i poproszę w opcji K.T.: Num 5 szal komin azurkowy dziergany bardzo ladny stan bardzo dobry z delikatna zlotą nitką przetykany kolor jasny braz cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Num 9 Nike woda toaletowa stan nowa 30 mll cena wywol 21 zl kup teraz 23 zl Czy uda się dołączyć jeszcze do fantów z poprzednich bazarków? Ciocia elik kup teraz Dziekuje serce! Num 5 szal komin azurkowy dziergany bardzo ladny4 zl Num 9 Nike woda toaletowa nowa 30 mll 23 zl Dziekuje stokroc Cioci mam na koncie razem z nadplatą Dziekuje 31 zl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 7, 2022 Author Share Posted December 7, 2022 Dnia 7.12.2022 o 12:13, zebrazebra napisał: Nie wiem, jak mam podziękować zapomoc Nadziejce i Wszystkim Uczestnikom... Dziękuję, dziękuję bardzo!!! 🥰🥰🥰 Niechaj Wszelka Moc Spokojnosci Zycia Bedzie Z Wami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 7, 2022 Author Share Posted December 7, 2022 Pieniazki od kropka73,ciocia elik,Pani Anny Z Rodzinka juz dzis poslalam Dziekuje Serca Dziekuje Klaniam! mam na koncie Kupila Pani Anna Z Rodzinką za 25 zl! Nadziejkowa Znajoma Num 11 ksiazka ,,Namietnosci Eugenii R.,, kropka73 Cegielki Szczescia 25 zl Dziekuje Klaniam Serce mam na koncie ranias Cegielki Szczescia 26 zl Dziekuje serce! mam na koncie Ciocia elik kup teraz Dziekuje pieknie! mam na koncie z nadplatenka 4 zl razem 31 zl Dziekuje serce! Num 5 szal komin azurkowy dziergany bardzo ladny4 zl Num 9 Nike woda toaletowa nowa 30 mll 23 zl Zebro wyslalam ku Tobie pieniazki ktore juz mam na koncie 81 zl ten samiucki bank co mojci dosylam Cegielki Reni ranias 26 zl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 7, 2022 Author Share Posted December 7, 2022 Wędruje zapraszam goraco zapraszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 7, 2022 Author Share Posted December 7, 2022 Kolejne Wielkie Serce Renia ranias Cegielenki szczescia 26 zl Dziekuje Klaniam Stokrosci mam na koncie i posylam odrazu do Zebry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 7, 2022 Author Share Posted December 7, 2022 Na dzis: 107 zl poslalam do Zebry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zebrazebra Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Z całego serca, w imieniu Noela, Sonii i Edyty dziękuję za wsparcie, przelew dotarł, potwierdzam. DZIĘKUJĘ!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zebrazebra Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Jeszcze raz dziękuję wszystkim Dobrym Duszom i błagam o kciuki jutro za Edytę, ma trzecią chemioterapię, oby wszystko szło w dobrym kierunku... 🙏 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 Dnia 8.12.2022 o 08:56, zebrazebra napisał: Jeszcze raz dziękuję wszystkim Dobrym Duszom i błagam o kciuki jutro za Edytę, ma trzecią chemioterapię, oby wszystko szło w dobrym kierunku... 🙏 🍀🍀🍀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 Dnia 7.12.2022 o 21:30, zebrazebra napisał: Z całego serca, w imieniu Noela, Sonii i Edyty dziękuję za wsparcie, przelew dotarł, potwierdzam. DZIĘKUJĘ!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Martusiu sciskam sciskam poslalam teraz kolejne pieniazki Od moich cudownych znajomych Pani Wieslawa Z Wnuczką Znajome Nadziejutkowe Cegielki Szczescia 30 zl Dziekuje Klaniam Kochane! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mari23 Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Poproszę cegiełkę za 30 złotych ❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 Dnia 8.12.2022 o 09:46, mari23 napisał: Poproszę cegiełkę za 30 złotych ❤️ Maryniu Dziekuje Dziekuje Cudne Serce! Z calej Duszy Dziekuje Cegielenki Szczescia 30 zl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Dzień dobry w czwartkowy poranek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 Z modlitwa niechaj bedzie dobry wszystkim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mari23 Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Dnia 8.12.2022 o 09:46, mari23 napisał: Poproszę cegiełkę za 30 złotych ❤️ Przelew poszedł :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 137 zl juz poslalam do Zebry Dziekuje Wam Serca Dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 Dnia 6.12.2022 o 10:06, Isiak napisał: To wpisuję się na nowym bazarku: cegiełki za 30 zł proszę 🙂 ❤️❤️ Dobraduszko Dziekuje Dziekuje Klaniam pieniazki juz przybyly 30 zl i juz teraz poslalam do Zebry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 Dnia 8.12.2022 o 12:03, mari23 napisał: Przelew poszedł 🙂 Mari kochana dzielna Dobrodziejko nasza ❤️❤️ 30 zl juz przybylo i teraz poslalam do Zebry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 Rozliczony na dzis : 197 zl razem 60 zl doslalam teraz Zebereczko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 Dnia 6.12.2022 o 11:17, elik napisał: I ja się na nowym wpisuję 🙂 Rozpatrzyłam się i poproszę w opcji K.T.: Num 5 szal komin azurkowy dziergany bardzo ladny stan bardzo dobry z delikatna zlotą nitką przetykany kolor jasny braz cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Num 9 Nike woda toaletowa stan nowa 30 mll cena wywol 21 zl kup teraz 23 zl Czy uda się dołączyć jeszcze do fantów z poprzednich bazarków? Ciocia jak paczunia jak fantusie?czy wszystko sie podoba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zebrazebra Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Nie spodziewałam się takiego odzewu, takiej pomocy, takiego dobra - pięknie dziękuję, to wszystko co mogę teraz zrobić ❤️🙏❣️ Obiecuję jednocześnie, że gdy tylko sprawy się ułożą, a wierzę, że się ułożą, powrócę sama do robienia bazarków tu na dogo dla tych, którzy są w potrzebie. Wpłaty dotarły, jeszcze raz dziękuję, będzie akurat na wtorkową wizytę Noela u weta! Najcieplejsze myśl dla Wszystkich tu obecnych i dla Nadziejki cudownej 🥰 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 Dnia 8.12.2022 o 17:18, zebrazebra napisał: Nie spodziewałam się takiego odzewu, takiej pomocy, takiego dobra - pięknie dziękuję, to wszystko co mogę teraz zrobić ❤️🙏❣️ Obiecuję jednocześnie, że gdy tylko sprawy się ułożą, a wierzę, że się ułożą, powrócę sama do robienia bazarków tu na dogo dla tych, którzy są w potrzebie. Wpłaty dotarły, jeszcze raz dziękuję, będzie akurat na wtorkową wizytę Noela u weta! Najcieplejsze myśl dla Wszystkich tu obecnych i dla Nadziejki cudownej 🥰 Na zdrowie na szczescie dla Was Jeszcze mam obiecane Cegielenki Zycia od mojej kolezanki kotunkowej za kilka dzioneczkow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 To jeszcze Nadziejeczkowa Cegielenka ale za dni kilka dopiero wplacę Nadziejka Sercem Cegielenka Szczescia 15 zl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Dnia 8.12.2022 o 16:26, Nadziejka napisał: Ciocia jak paczunia jak fantusie?czy wszystko sie podoba? O tak bardzo 🙂 Dzisiaj dostałam fanty z kilku bazarków w tym także i z tego. Dziękuję 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 Dnia 8.12.2022 o 22:41, elik napisał: O tak bardzo 🙂 Dzisiaj dostałam fanty z kilku bazarków w tym także i z tego. Dziękuję 🙂 Dziekuje serdecznie ❤️ spokojnej nocy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts