Nadziejka Posted December 7, 2022 Author Posted December 7, 2022 Dnia 6.12.2022 o 11:17, elik napisa艂: I ja si臋 na nowym wpisuj臋聽 馃檪 聽 Rozpatrzy艂am si臋 i poprosz臋 w opcji K.T.: Num 5 szal komin azurkowy dziergany bardzo ladny stan bardzo dobry聽 聽 z delikatna zlot膮 nitk膮 przetykany聽 聽 kolor jasny braz cena wywol 3 zl聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽kup teraz 4 zl 聽 聽 Num 9 Nike聽 woda toaletowa stan nowa聽 30 mll cena wywol 21聽zl聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽kup teraz 23 zl 聽 Czy uda si臋 do艂膮czy膰 jeszcze do fant贸w z poprzednich bazark贸w? 聽 Ciocia elik kup teraz聽 Dziekuje serce! Num 5 szal komin azurkowy dziergany bardzo ladny4 zl Num 9 Nike聽 woda toaletowa nowa 30 mll聽 23 zl聽 聽 Dziekuje stokroc Cioci mam na koncie razem z nadplat膮 Dziekuje聽 31 zl 聽 Quote
Nadziejka Posted December 7, 2022 Author Posted December 7, 2022 Dnia 7.12.2022 o 12:13, zebrazebra napisa艂: Nie wiem, jak mam podzi臋kowa膰 zapomoc Nadziejce i Wszystkim Uczestnikom... Dzi臋kuj臋, dzi臋kuj臋 bardzo!!!聽馃グ馃グ馃グ 聽聽 Niechaj Wszelka Moc Spokojnosci Zycia Bedzie Z Wami 聽 Quote
Nadziejka Posted December 7, 2022 Author Posted December 7, 2022 Pieniazki od kropka73,ciocia elik,Pani Anny Z Rodzinka 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽juz dzis poslalam 聽 聽 Dziekuje Serca Dziekuje Klaniam! mam na koncie Kupila Pani Anna Z Rodzink膮 za 25 zl!聽聽Nadziejkowa Znajoma 聽 聽聽Num 11 ksiazka ,,Namietnosci Eugenii R.,, 聽 聽 kropka73聽 Cegielki Szczescia 25 zl聽 Dziekuje Klaniam Serce mam na koncie聽 聽 聽 聽 ranias Cegielki Szczescia 26 zl Dziekuje serce! mam na koncie聽 聽 Ciocia elik kup teraz Dziekuje pieknie! mam na koncie z nadplatenka 4 zl聽 razem 31 zl Dziekuje serce! Num 5 szal komin azurkowy dziergany bardzo ladny4 zl Num 9 Nike聽 woda toaletowa nowa 30 mll聽 23 zl聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽聽 聽 聽 Zebro wyslalam ku Tobie pieniazki ktore juz mam na koncie 81 zl聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 ten samiucki bank co mojci聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽dosylam Cegielki Reni ranias 26 zl Quote
Nadziejka Posted December 7, 2022 Author Posted December 7, 2022 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 W臋druje zapraszam goraco zapraszam Quote
Nadziejka Posted December 7, 2022 Author Posted December 7, 2022 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽Kolejne Wielkie Serce Renia ranias Cegielenki szczescia 26 zl Dziekuje Klaniam Stokrosci mam na koncie i posylam odrazu do Zebry聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Quote
Nadziejka Posted December 7, 2022 Author Posted December 7, 2022 聽 聽 聽 聽 聽Na dzis: 107 zl poslalam do Zebry Quote
zebrazebra Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 Z ca艂ego serca, w imieniu Noela, Sonii i Edyty dzi臋kuj臋 za wsparcie, przelew dotar艂, potwierdzam. DZI臉KUJ臉!!!聽聽鉂わ笍鉂わ笍鉂わ笍鉂わ笍鉂わ笍 Quote
zebrazebra Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Jeszcze raz dzi臋kuj臋 wszystkim Dobrym Duszom i b艂agam o kciuki jutro za Edyt臋, ma trzeci膮 chemioterapi臋, oby wszystko sz艂o w dobrym kierunku...聽馃檹 Quote
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Posted December 8, 2022 聽 Dnia 8.12.2022 o 08:56, zebrazebra napisa艂: Jeszcze raz dzi臋kuj臋 wszystkim Dobrym Duszom i b艂agam o kciuki jutro za Edyt臋, ma trzeci膮 chemioterapi臋, oby wszystko sz艂o w dobrym kierunku...聽馃檹 聽 聽聽馃崁馃崁馃崁聽 Quote
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Posted December 8, 2022 Dnia 7.12.2022 o 21:30, zebrazebra napisa艂: Z ca艂ego serca, w imieniu Noela, Sonii i Edyty dzi臋kuj臋 za wsparcie, przelew dotar艂, potwierdzam. DZI臉KUJ臉!!!聽聽鉂わ笍鉂わ笍鉂わ笍鉂わ笍鉂わ笍 聽 聽 聽 Martusiu sciskam sciskam 聽 聽 聽 聽 poslalam teraz kolejne pieniazki 聽 Od moich cudownych znajomych Pani Wieslawa Z Wnuczk膮聽 Znajome Nadziejutkowe Cegielki Szczescia 30 zl Dziekuje Klaniam Kochane! 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽聽 Quote
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Posted December 8, 2022 Dnia 8.12.2022 o 09:46, mari23 napisa艂: Poprosz臋 cegie艂k臋 za 30 z艂otych 鉂わ笍聽 聽 聽 聽 聽 Maryniu Dziekuje Dziekuje Cudne Serce!聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽Z calej Duszy Dziekuje聽Cegielenki Szczescia 30 zl聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽聽 Quote
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Posted December 8, 2022 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Z modlitwa niechaj bedzie dobry wszystkim Quote
mari23 Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Dnia 8.12.2022 o 09:46, mari23 napisa艂: Poprosz臋 cegie艂k臋 za 30 z艂otych 鉂わ笍聽 Przelew poszed艂 :) Quote
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Posted December 8, 2022 聽 聽 137 zl juz poslalam do Zebry Dziekuje Wam Serca Dziekuje Quote
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Posted December 8, 2022 Dnia 6.12.2022 o 10:06, Isiak napisa艂: To wpisuj臋 si臋 na nowym bazarku: cegie艂ki za 30 z艂 prosz臋 馃檪 鉂わ笍鉂わ笍聽 Dobraduszko Dziekuje Dziekuje Klaniam pieniazki juz przybyly 30 zl i juz teraz poslalam do Zebry Quote
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Posted December 8, 2022 Dnia 8.12.2022 o 12:03, mari23 napisa艂: Przelew poszed艂 馃檪 聽 聽 聽 聽 聽 聽Mari kochana dzielna Dobrodziejko nasza聽鉂わ笍鉂わ笍 聽 聽 聽 聽 聽 聽30 zl juz przybylo i teraz poslalam do Zebry 聽 Quote
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Posted December 8, 2022 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Rozliczony na dzis : 197 zl razem 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 60 zl doslalam teraz Zebereczko聽 Quote
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Posted December 8, 2022 Dnia 6.12.2022 o 11:17, elik napisa艂: I ja si臋 na nowym wpisuj臋聽 馃檪 聽 Rozpatrzy艂am si臋 i poprosz臋 w opcji K.T.: Num 5 szal komin azurkowy dziergany bardzo ladny stan bardzo dobry聽 聽 z delikatna zlot膮 nitk膮 przetykany聽 聽 kolor jasny braz cena wywol 3 zl聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽kup teraz 4 zl 聽 聽 Num 9 Nike聽 woda toaletowa stan nowa聽 30 mll cena wywol 21聽zl聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽kup teraz 23 zl 聽 Czy uda si臋 do艂膮czy膰 jeszcze do fant贸w z poprzednich bazark贸w? 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Ciocia jak paczunia jak fantusie?czy wszystko sie podoba? Quote
zebrazebra Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Nie spodziewa艂am si臋 takiego odzewu, takiej pomocy, takiego dobra - pi臋knie dzi臋kuj臋, to wszystko co mog臋 teraz zrobi膰聽鉂わ笍馃檹鉂o笍 Obiecuj臋 jednocze艣nie, 偶e gdy tylko sprawy si臋 u艂o偶膮, a wierz臋, 偶e si臋 u艂o偶膮, powr贸c臋 sama do robienia bazark贸w tu na dogo dla tych, kt贸rzy s膮 w potrzebie. Wp艂aty dotar艂y, jeszcze raz dzi臋kuj臋, b臋dzie akurat na wtorkow膮 wizyt臋 Noela u weta! Najcieplejsze my艣l dla Wszystkich tu obecnych i dla Nadziejki cudownej聽馃グ 1 Quote
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Posted December 8, 2022 Dnia 8.12.2022 o 17:18, zebrazebra napisa艂: Nie spodziewa艂am si臋 takiego odzewu, takiej pomocy, takiego dobra - pi臋knie dzi臋kuj臋, to wszystko co mog臋 teraz zrobi膰聽鉂わ笍馃檹鉂o笍 Obiecuj臋 jednocze艣nie, 偶e gdy tylko sprawy si臋 u艂o偶膮, a wierz臋, 偶e si臋 u艂o偶膮, powr贸c臋 sama do robienia bazark贸w tu na dogo dla tych, kt贸rzy s膮 w potrzebie. Wp艂aty dotar艂y, jeszcze raz dzi臋kuj臋, b臋dzie akurat na wtorkow膮 wizyt臋 Noela u weta! Najcieplejsze my艣l dla Wszystkich tu obecnych i dla Nadziejki cudownej聽馃グ 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽Na zdrowie na szczescie dla Was Jeszcze mam obiecane Cegielenki Zycia od mojej kolezanki kotunkowej 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 za kilka dzioneczkow Quote
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Posted December 8, 2022 聽To jeszcze Nadziejeczkowa Cegielenka ale za dni kilka dopiero wplac臋 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Nadziejka聽Sercem Cegielenka Szczescia 15 zl 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽聽 Quote
elik Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Dnia 8.12.2022 o 16:26, Nadziejka napisa艂: 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Ciocia jak paczunia jak fantusie?czy wszystko sie podoba? O tak bardzo聽 馃檪聽 Dzisiaj dosta艂am fanty z kilku bazark贸w w tym tak偶e i z tego. Dzi臋kuj臋聽 馃檪 聽 Quote
Nadziejka Posted December 8, 2022 Author Posted December 8, 2022 Dnia 8.12.2022 o 22:41, elik napisa艂: O tak bardzo聽 馃檪聽 Dzisiaj dosta艂am fanty z kilku bazark贸w w tym tak偶e i z tego. Dzi臋kuj臋聽 馃檪 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽Dziekuje serdecznie聽聽鉂わ笍 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽spokojnej nocy聽聽 Quote
Recommended Posts