Chce drugiego psa Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 kocham psy. jak wspominałem mam psa rasy golden retriver i maże o drugim psie rasy Border Collie. O boże kocham te psy (edukuje się w stronę psiego tresera i behawiorysty) mam durzę do czynienia z różnymi rasami psów i najlepiej pracowało mi się z borderem. Piękne energiczne psy, potrzebują dużo ruchu, i są bardzo inteligentne (chłoną wiedzie jak gąbka). Bardzo lubie uczyc psów nowych sztuczek. Mój pierwszy pies chodzi jak w zegarku tzn.: chodzi przy nodze, zostaje na miejscu, umie różnorodne komendy. Z borderkiem mógłbym ćwiczyć znacznie więcej komend bo golden jest za duży i za ciężki na np skakanie przez ręce. dziękuje za wszystkieo odpowiedzi . Quote
dwbem Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Ale może zanim zaczniesz szkolić psy podszkol się w języku polskim bo tego twojego postu nie da się czytać. Quote
Chce drugiego psa Posted September 26, 2022 Author Posted September 26, 2022 Dnia 26.09.2022 o 17:33, dwbem napisał: Ale może zanim zaczniesz szkolić psy podszkol się w języku polskim bo tego twojego postu nie da się czytać. nie potrzebuje tego typu komentarzy. Potrzebie szczerej odpowiedzi na moje pytanie. Błędy języków są skutkiem pisania na telefonie. Quote
Chce drugiego psa Posted September 26, 2022 Author Posted September 26, 2022 jak przekonać rodziców na drugiego psa Quote
bou Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Dnia 26.09.2022 o 19:10, Chce drugiego psa napisał: jak przekonać rodziców na drugiego psa skończyć szkołę (jak się uda),stać się samodzielnym finansowo i wtedy nikogo przekonywać nie trzeba.Czyli - dorosnąć. Quote
Chce drugiego psa Posted September 26, 2022 Author Posted September 26, 2022 4 lata. Mam pytanie jeśli jesteś już pełnoletni/a , to czy warto iść w kierunku liceum czy technikum np weterynaryjnego (chciałbym wiązać przyszłość z psami) Quote
bou Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Dnia 26.09.2022 o 19:26, Chce drugiego psa napisał: Mam pytanie jeśli jesteś już pełnoletni/a Uważaj,żeby gadać samemu ze sobą - trzeba się przelogować.😄🤣 A może nie pisać na raz na kilku forach? 1 Quote
Recommended Posts