Jump to content
Dogomania

KONIEC -:-:-:- Właśnie sie zrobił i zapraszam :) Sie robi, jak sie zrobi, dam znać ;)

elik
 Share

Recommended Posts

Dnia 13.09.2022 o 20:18, dzodzo napisał:

Matko jaki że mnie debil,przepraszam ale chciałam zalicytować spodnie nr 36 i zapisałam sobie cene 8,po czym napisałam numer 8😄zmien proszę serdecznie na 36🤣

dzodzo kochana nie upychaj tak sobie  🙂  U nas wszystko jest możliwe i nie ma się co stresować   😄  Już zmieniam numerek  🙂          

Dnia 13.09.2022 o 20:30, Grażka123 napisał:

Dobry wieczór, proszę bluzkę 38 za 10,00 zł i proszę o wymiary 33 - czy mogę zarezerwować?

1221213996_serdecznie2.jpg.e61172aa379e2d8ba2cd051f8c070e90.jpg i bardzo dziękuję za przybycie i pomoc piesionkom  🙂  Zaproponowałaś 100% więcej ,  czy to opcja K.T. czy licytujesz?

Przepraszam, ale poz. 33 nie mogę zarezerwować dla Ciebie, ponieważ mdk8 zalicytowała tę bluzkę w poście poprzedzającym Twój post.  Bluzeczkę zmierzę i podam wymiary w piątek.

Dnia 13.09.2022 o 22:04, Perełka1 napisał:

Proszę o zmierzenie nr 8, pachy, pas i dł.

Witaj  🙂   Fanty od nr  1 do 20 są obecnie poza moim zasięgiem. Przepraszam, ale wymiary będę mogła podać  dopiero w piątek popołudniu, z tym, że sukienka nie ma odcięcia w pasie i trudno będzie podać objętość w pasie.          

Dnia 13.09.2022 o 23:06, agat21 napisał:

Psiaki cudowne to i trzeba cuś kupić! 😉

Dzięki wielkie, że tak do tego podchodzisz. Nie jestem w stanie finansowo pomagać na większą skalę to chociaż tak chcę wspierać starania o poprawę komfortu życia bezdomniaków.  W następnym bazarku uwzględnię naszego Fadusia  🙂 

Dnia 13.09.2022 o 23:11, elik napisał:

Dzięki wielkie, że tak do tego podchodzisz. Nie jestem w stanie finansowo pomagać na większą skalę to chociaż tak chcę wspierać starania o poprawę komfortu życia bezdomniaków.  W następnym bazarku uwzględnię naszego Fadusia  🙂 

Trzymam Cię za słowo! I to mocno 😉

Dnia 13.09.2022 o 22:58, elik napisał:

Witaj  🙂   Fanty od nr  1 do 20 są obecnie poza moim zasięgiem. Przepraszam, ale wymiary będę mogła podać  dopiero w piątek popołudniu, z tym, że sukienka nie ma odcięcia w pasie i trudno będzie podać objętość w pasie.          

Proszę o rezerwację do tego czasu

Dnia 13.09.2022 o 23:56, Perełka1 napisał:

Proszę o rezerwację do tego czasu

Dnia 13.09.2022 o 21:50, agat21 napisał:

Nr 7 za wywoławczą o nr 8 za 10 zł proszę 🙂

Przepraszam, ale poz. 8 nie mogę zarezerwować dla Ciebie, ponieważ agat21 zalicytowała tę sukienkę w poście poprzedzającym Twój post, 2 godziny wcześniej.  Sukienkę zmierzę i podam wymiary w piątek.

Dnia 13.09.2022 o 19:22, elik napisał:

Witam Cie Boguniu bardzo, bardzo serdecznie i bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za fanty
Jak się to stało, że chcesz licytować własne fanty  
 😁      a ja, jak na złość, nie mogę podać wymiarów, bo Twoje fantu są na działce, a ja w Krakowie  😞   Tym razem wracamy dopiero w piętek i wtedy będę mogła pomierzyć i podać wymiary. Przepraszam  🌷

Eluś Kochana. To akurat nie przysyłałam. Z tego co kojarzę to jest tu tylko około 3-5 rzeczy ode mnie. Tak mi się wydaje.

Dnia 14.09.2022 o 09:56, b-b napisał:

Eluś Kochana. To akurat nie przysyłałam. Z tego co kojarzę to jest tu tylko około 3-5 rzeczy ode mnie. Tak mi się wydaje.

Hmmmm muszę powiedzieć, że to jest możliwe. Żeby urozmaicić bazarki,  często do "starych" fantów dodawałam nowe, z nowej paczki i być może niechcący wymieszałam. No to ładne kwiatki, myślałam, że te wszystkie fanty są od Ciebie, bo w Twojej paczce. Muszę w takim razie dopisać, że nie tylko Twoje  🙂   Mam nadzieję, że ofiarodawca się na mnie nie obrazi.

Dzięki za wyjaśnienie Boguniu    686959350_balonikserce2.jpg.c11d6810942e96c4bcd9fd577d287570.jpg      

Dnia 13.09.2022 o 22:40, elik napisał:

1221213996_serdecznie2.jpg.e61172aa379e2d8ba2cd051f8c070e90.jpg i bardzo dziękuję za przybycie i pomoc piesionkom  🙂  Zaproponowałaś 100% więcej ,  czy to opcja K.T. czy licytujesz?

Przepraszam, ale poz. 33 nie mogę zarezerwować dla Ciebie, ponieważ mdk8 zalicytowała tę bluzkę w poście poprzedzającym Twój post.  Bluzeczkę zmierzę i podam wymiary w piątek.

Numer 38 - okazuje się, że zalicytowałam😏

Numer 33 - poczekam na wymiary i wtedy zdecyduję. Bluzeczka kusząca.

Dnia 14.09.2022 o 19:30, Grażka123 napisał:

Numer 38 - okazuje się, że zalicytowałam😏

Numer 33 - poczekam na wymiary i wtedy zdecyduję. Bluzeczka kusząca.

Dnia 14.09.2022 o 19:49, mdk8 napisał:

mam pytanie o opcję KT ? Bo w regulaminie nie ma nic na ten temat . Zrozumiałam ,że jest tylko licytacja .

Bardzo Was obie przepraszam. Regulamin skopiowałam z poprzedniego bazarku zapominając, że w nim były inne zasady niż w pozostałych moich bazarkach. Dlatego zapytałam Grażka123, czy przyjęła opcję K.T. czy licytuje.  Teraz rozumiem, że miałaś na myśli K.T.  zgodnie z regulaminami moich poprzednich bazarków.
Regulamin już zmieniłam i licytację Grażka123 na K.T.                              

• elik changed the title to KONIEC -:-:-:- Właśnie sie zrobił i zapraszam :) Sie robi, jak sie zrobi, dam znać ;)