Jump to content
Dogomania

rozliczony koniec-dziękuję wszystkim serdecznie- Dla SBM z przeznaczeniem na Lolusia, który utracił ponownie władzę w nóżkach do 28.08.22 do godz. 21.00

Recommended Posts

Posted
Dnia 31.08.2022 o 14:47, ona03 napisał:

Poleciała lawenda do rozi - DPD,  koszt wysyłki 30 zł, lawenda 40 zł.

dostałam, wg ustaleń z ona03 40,00 zł dopisuję jako cegiełki do bazarku

Dnia 31.08.2022 o 16:40, Jo37 napisał:

Czy mogę poprosić o PW. Wyjeżdżam na kilka dni.  Poproszę o wspólną wysyłkę z Nesiowatą na jej adres.

wysłane; dobrze wyślę razem

Dnia 31.08.2022 o 21:03, rozi napisał:

Przelew poszedł.

dziękuję; wpłata za lawendę z rozliczenia z ona03 dotarła.

Posted

Lawenda dotarła, dziękuję.

Jest problem z saszetkami - Malgoska wysyła InPost, jest teraz napisane w zasadach bazarku, ale wcześniej nie było, sprawdzałam jeszcze wczoraj, chyba że już naprawdę demencja mnie trafiła...

I ja nie chcę tak, bo mnie obliguje termin i musiałabym jechać specjalnie ileś kilometrów do paczkomatu na cito.

Tak więc rezygnuję z saszetek, przepraszam, przeleję coś za zamieszanie.

Posted
Dnia 1.09.2022 o 13:32, rozi napisał:

Jest problem z saszetkami - Malgoska wysyła InPost, jest teraz napisane w zasadach bazarku, ale wcześniej nie było, sprawdzałam jeszcze wczoraj, chyba że już naprawdę demencja mnie trafiła...

I ja nie chcę tak, bo mnie obliguje termin i musiałabym jechać specjalnie ileś kilometrów do paczkomatu na cito.

napisałam Ci, że mogę wysłać ewentualnie orlen;

dla mnie każda inna wysyłka niż inpost to problem; do inpostu mam blisko i moge iść o północy nawet, do orlenu  u mnie w okolicy wysyłka tylko do godz. 16 w ruchu więc muszę się zwolnic z pracy albo wziąć urlop. Na mojej poczcie stracę godziny w kolejkach a mam tego czasu naprawde mało. Sory za kłopot.

Posted
Dnia 1.09.2022 o 13:32, rozi napisał:

Jeżeli chcesz to Twoje saszetki mogą przyjść do mnie a ja i tak będę tobie wysyłać mitenki.

• Like 1
Posted
Dnia 1.09.2022 o 15:46, Jo37 napisał:

Jeżeli chcesz to Twoje saszetki mogą przyjść do mnie a ja i tak będę tobie wysyłać mitenki.

Dobrze. Chcę. Dziękuję, Jo.

Posted
Dnia 1.09.2022 o 14:05, Malgoska napisał:

są jeszcze woreczki lawendowe, z kt zrezygnowała rozi; osoby lisytujące je wcześniej proszę o kontakt.

Woreczki dla rozi wyślij razem z moimi. Ja wyślę dalej.

Posted
Dnia 1.09.2022 o 15:46, Jo37 napisał:

ok

Dnia 1.09.2022 o 16:10, rozi napisał:

Dobrze. Chcę. Dziękuję, Jo.

ok

Dnia 1.09.2022 o 16:21, Jo37 napisał:

Woreczki dla rozi wyślij razem z moimi. Ja wyślę dalej.

ok

Posted
Dnia 31.08.2022 o 16:40, Jo37 napisał:

Czy mogę poprosić o PW. Wyjeżdżam na kilka dni.  Poproszę o wspólną wysyłkę z Nesiowatą na jej adres.

Czyli do Nesiowatej idą również fanty dla Ciebie i rozi ? tak?