macharadza Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Mam 2 miesięcznego owczarka niemieckiego długowłosego i jego uszy nie idą w ogóle w górę lecz na bok co mam zrobić ,gdyż nieładnie to wyglada;/ Quote
macharadza Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 niestety nie zobacz sobie zdjecie matk A Ojciec to bardzo piekny pies Pokim idą szczeniaki bardziej po matce czy ojcu? Quote
Chefrenek Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 macharadza napisał(a): Pokim idą szczeniaki bardziej po matce czy ojcu? A jak myślisz?:razz: Quote
karjo2 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Juz standartowo, pies oczywiscie "papierowy" ;). Jak z wiedza o onkowatych, rozwoju itp.? Co na to hodowca - bo rozumiem, ze zadales mu takie pytanie? Quote
Kaaasiaaa Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 witaj. mysle ze moze tu sie wiecej dowiesz Owczarek niemiecki długowłosy - Dogomania Forum jak ma 2 miesiace to ma jeszcze czas na ładne uszy ;) :cool3: Quote
Martens Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 macharadza napisał(a): Pokim idą szczeniaki bardziej po matce czy ojcu? Oczywiście, że po połowie... Już w gimnazjum uczą, że potomstwo ma równo po połowie genów od matki i od ojca... Quote
Nikki Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Z jakiej hodowli jest Twój pies? Myślę, że tam zażalenia powinnaś składać. Quote
Martens Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ale litości, jak u 2-miesięcznego DONka można wyrokować że z uszami jest już coś nie tak?? Na ich prawidłowe ustawienie ma jeszcze długie miesiące... Quote
Nikki Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Martens napisał(a):Ale litości, jak u 2-miesięcznego DONka można wyrokować że z uszami jest już coś nie tak?? Na ich prawidłowe ustawienie ma jeszcze długie miesiące... Ale jej się takie uszy nie podobają :cool3: Quote
Brezyl Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Nikki napisał(a):Ale jej się takie uszy nie podobają :cool3: To fundnie mu operacje plastyczną. Ludzie, ważne aby szczeniak był zdrowy i miał dobrą psychikę. A tu wielki problem uszy :evil_lol:- to chyba trochę chore. :shake: Quote
prittstick Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 matko, co za temat... i czemu w ogole jest w dziale "Wychowanie"?:roll: Quote
Kaaasiaaa Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 chcialabym zauwazyc ze osoba ktora zaczela temat jest tu po raz 1, ma na swoim koncie 2 posty, juz ja przekierowalam gdzie powinna zadac to pytanie nie ma co matki wolac :P :shake::shake::shake::shake: kazdy mial kiedys na swoim koncie poczatki na forum zrozummy tez innych ;) Quote
WŁADCZYNI Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 prittstick napisał(a):matko, co za temat... i czemu w ogole jest w dziale "Wychowanie"?:roll: ehh to oczywiste - nieposłuszne uszy trzeba wychować żeby równo stały:evil_lol: Quote
prittstick Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Kaaasiaaa napisał(a):chcialabym zauwazyc ze osoba ktora zaczela temat jest tu po raz 1, ma na swoim koncie 2 posty, juz ja przekierowalam gdzie powinna zadac to pytanie nie ma co matki wolac :P :shake::shake::shake::shake: kazdy mial kiedys na swoim koncie poczatki na forum zrozummy tez innych ;) ja rozumiem, ze jest tu od niedawna, ma na swoim koncie dwa posty, ale za nic nie moge pojac jak mozna zadac pytanie "czy mojemu psu stana uszy?" w dziale "wychowanie". roznie dobrze mogł to ac do "agility", "cieczka i krycie" lub "tv & radio":evil_lol: co innego byc "nowym", a co innego chwile pomyslec. Quote
Jagoodkaxd Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Plik:Kim at 14 weeks.jpg - Wikipedia, wolna encyklopedia 14. tygodniowe szczenię owczarka niemieckiego. Widoczne położone ucho, które nie jest wadą u szczeniąt. Lepiej dokształcić niż najeżdżać :roll: To jest wkurzające , ale cóż zazwyczaj każdy ma wizję : ONEK= Szarik z czterech pancernych. :roll: Quote
Nikki Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 WŁADCZYNI napisał(a):ehh to oczywiste - nieposłuszne uszy trzeba wychować żeby równo stały:evil_lol: nooo ja bym na te uszy kolczatkę założyła :diabloti: Quote
Recommended Posts