Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kama, którą przywiózł mi Radek za co jestem mu bardzo wdzięczna poczuła się już u mnie bardzo dobrze, przejęla wszystkie miejsca Maksa, nauczyła się jeść wszystko to co je Maks choć z początku wiele rzeczy było jej nieznanych i uczyła się ich smaku ale szybko się jej spodobało. No i jest niesamowitym pieszczochem, całymi dniami leży mi pod nogami do góry bezuszkiem i żąda drapania po brzuszku.

Zdjęcia mam w telefonie więc muszę je skopiować do laptopa to moiżeuda mi się ją pokazać.

• Like 4
Posted
   Zdrowenka zdrowenka zasylam   🍀❤️❤️🍀
Cioci z psinusiami i Wujenkowi ratownikowi dzielnemu
                      Wszelkiej spokojnosci życia
Posted

Ta szczęściara mnie zamęczy, chodzi za mną krok w krok i co chwilę domaga się pieszczot, aż się dziwię, że taki wiejski kundelek jest takim pieszczochem. Ale ona jest przesłodka, kupiła już sobie wszystkich moich znajomych.

• Like 2
Posted
Dnia 15.06.2022 o 14:46, dwbem napisał:

aż się dziwię, że taki wiejski kundelek jest takim pieszczochem

Może nadrabia wcześniejsze lata. 

Posted
Dnia 15.06.2022 o 14:46, dwbem napisał:

Ta szczęściara mnie zamęczy, chodzi za mną krok w krok i co chwilę domaga się pieszczot, aż się dziwię, że taki wiejski kundelek jest takim pieszczochem. Ale ona jest przesłodka, kupiła już sobie wszystkich moich znajomych.

Pin by Mayra Urrutia on Bears | Teddy bear drawing, Teddy bear images,  Teddy pictures

Posted
Dnia 15.06.2022 o 19:30, dwbem napisał:

Być może, zasmakowała w pieszczotach.

I niech się tym nacieszy, nasyci, uzupełni "niedobory", jakie wcześniej miała ❤️ 

Posted
Dnia 23.06.2022 o 17:46, dwbem napisał:

Faktycznie nadrabia braki męczydusza mała.

I niech nadrabia jak najdłużej i w dobrym zdrowiu.

Posted

Dzisiaj wyczesałam z niej chyba tonę kudłów, ona chyba nie była nigdy czesana bo nie była za bardzo zadowolona ale muszę ja wyczesać na te uypaly tylko boję się, że to potrwa z tydzień.

Posted

Jak ją poznałem, nie wyglądała na psinkę wymagającą czesania. Wydawała mi się tak krótkowłosa, że nie wpadłbym na pomysł czesania.

Posted

Dołączę i ja.

Napiszę tylko,że jak adoptowałam Bulinka to w życiu bym nie pomyślała, że gladizutki, krótkowłosy będzie najgorszym "sierściuchem".

Posted

Ona jest z sierści w typie owczarka czyli jednak włos dłuższy z podszerstkiem, dzisiaj zauważyłam lupież więc zaczęłam czesać i zgłupiałam bo takie ilosci podszerstka to wyczesywałam wiosną z moich owczarzyc niemieckich.

A zdjęcia mam ale w telefonie, muszę skopiowac na konmpa i zmniejszyć bo nie da mi wysłac a ztym mam drobnw problemy.

• Like 2