Jump to content
Dogomania

Rozliczony. Rośliny z mojego ogródka dla dwóch zamojskich psiaków do 03 maja godz. 20,00.

Recommended Posts

Posted
Dnia 27.04.2022 o 22:14, Jo37 napisał:

Rezerwowałam liliowce dla Alaskan także zapisz trzy na jej konto.

Wszystko jasne, zapisuję Alaskan 3 liliowce + 1 floks czerwony + zawilce do sprawdzenia.

Posted
Dnia 27.04.2022 o 22:17, Tola napisał:

To poproszę 4 sztuki

Zapisuję 4 rudbekie. Dziękuję za zakupy, kwotę należności zaraz policzę i będzie widoczna w pozycji "Historia zakupów", proszę śledzić bazarek będą dodawane rośliny i uzupełniane niektóre już sprzedane. Zapraszam na kolejne bazarki i dziękuję za wsparcie psiaczków.

Posted
Dnia 27.04.2022 o 22:36, agat21 napisał:

Nic się nie stało, czasem za dużo się dzieje i można przeoczyć - ja tak miewam 😅 Tak, niebieskie chabry proszę 🙂 Albo jeśli można, to w sumie może je pomieszam? 2 białe i 1 niebieski 🙂

Już poprawiam, słuszna decyzja. Chabry tworzą zgrabne kępki i są dekoracyjne nawet w porze kiedy nie kwitną. Trochę po przekwitnięciu zaczynają zasychać to trzeba wyciąć i znów zaczną odrastać.

Posted
Dnia 28.04.2022 o 09:38, Grażka123 napisał:

Wszystko jasne, zapisuję Alaskan 3 liliowce + 1 floks czerwony + zawilce do sprawdzenia.

Są zawilce ale dopiero wykopane, trzeba poczekać kilka dni. Ile byś chciała?

Alaskan, czy nie kupiłaś poprzednio tych liliowców razem z pomarańczowymi. Jakoś tak mi się wydaje, że były na poprzednim bazarku i coś brałaś. Zobacz proszę bo może te Ci nie są potrzebne a weźmiesz potem inne w to miejsce, ale nie pamiętam dobrze. Zapytam jeszcze Joasię, razem pakowałyśmy to może pamięta.

Posted
Dnia 28.04.2022 o 11:51, Grażka123 napisał:

Są zawilce ale dopiero wykopane, trzeba poczekać kilka dni. Ile byś chciała?

Alaskan, czy nie kupiłaś poprzednio tych liliowców razem z pomarańczowymi. Jakoś tak mi się wydaje, że były na poprzednim bazarku i coś brałaś. Zobacz proszę bo może te Ci nie są potrzebne a weźmiesz potem inne w to miejsce, ale nie pamiętam dobrze. Zapytam jeszcze Joasię, razem pakowałyśmy to może pamięta.

Joasia twierdzi, że tych nie brałaś.

Posted
Dnia 28.04.2022 o 13:55, Nesiowata napisał:

7b - 1 szt, 8 - 2 szt.

Dziękuję za zakupy, kwotę należności zaraz policzę i będzie widoczna w pozycji "Historia zakupów", proszę śledzić bazarek będą dodawane rośliny i uzupełniane niektóre już sprzedane. Zapraszam na kolejne bazarki i dziękuję za wsparcie psiaczków.

Posted
Dnia 28.04.2022 o 14:38, Grażka123 napisał:

Dziękuję za zakupy, kwotę należności zaraz policzę i będzie widoczna w pozycji "Historia zakupów", proszę śledzić bazarek będą dodawane rośliny i uzupełniane niektóre już sprzedane. Zapraszam na kolejne bazarki i dziękuję za wsparcie psiaczków.

Nie mam konta do wpłaty. A gdzie w W-wie można odebrać?

Posted
Dnia 28.04.2022 o 16:15, Nesiowata napisał:

Nie mam konta do wpłaty. A gdzie w W-wie można odebrać?

Ja odbiorę od Grażki i się umówimy.

Posted

Poproszę jeszcze nr 5x3 i nr 6.

Dla mnie kwiaty można przywieść w sobotę, jeśli w tygodniu mogłabym odebrać od @Jo37

Czy masz może werbenę patagońską?

Jeżówkami też byłabym zainteresowana 🙂

Posted
Dnia 28.04.2022 o 16:12, Poker napisał:

Niedługo zrobię bazarek z roślinami domowymi, więc nie będą stanowiły konkurencji tylko uzupełnienie oferty.

Świetna wiadomość. Czym więcej kwiatów i zieleni tym lepiej.

Pozdrawiam,

Posted
Dnia 28.04.2022 o 17:28, Nesiowata napisał:

W porządku. Ale chciałabym wpłacić od razu.

Wpłaty z tego bazarku idą bezpośrednio na moje konto.

Tytuł przelewu - nick + bazarek Grażki.

Posted
Dnia 28.04.2022 o 19:14, Mta82 napisał:

Poproszę jeszcze nr 5x3 i nr 6.

Dla mnie kwiaty można przywieść w sobotę, jeśli w tygodniu mogłabym odebrać od @Jo37

Czy masz może werbenę patagońską?

Jeżówkami też byłabym zainteresowana 🙂

Już odznaczam. Rośliny przygotuję na sobotę i poproszę Jo37, żeby przesłała numer konta do wpłaty.

Werbenę mam, ale muszę sprawdzić czy się rozmnożyła. Ona jest bardzo późna.

Jeżówki jeszcze bardzo małe trzeba poczekać z tydzień lub dwa.