Jump to content
Dogomania

mała sunia 10 lat w schronie, czy dostanie szanse na dom?!?! MA SUPER DOM!

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ależ ona kochana, typowy kanapowiec z niej będzie :)

co by tu zrobić żeby domek się znalazł... ja nie wiem co z allegro, jak jej zrobiłam to miała tylko 85 wejść o ile dobrze pamiętam a zrobiłam wyrożnione...

może Bjuta zrobiłaby allegro, jak zrobiła Kiruni to domek się znalazł...

ja oczywiście pokryje koszty wyróżnienia...

Posted

Pewnie, że zrobię. Ale zaczekajmy może do soboty wieczór, albo nawet i do niedzieli? Wtedy będzie się kończyło też w weekend a to jest zawsze z 300 wejść więcej...
Jeśli chodzi o wejścia to wydaje mi się (ale wcale pewna nie jestem), że kluczowa jest miniaturka (i - przynajmniej ja tak mam) jak jest dobry portret - kontrastowy i fajny, to dużo więcej jest wejść. Dlatego ja przycinam foty, żeby sama mordka została. Tak mi się wydaje, że

skuteczniejsze jest to:

Niż to:

Posted

no co do zdjęcia to faktycznie masz racje. Dziękuję Ci :loveu: pytałam Pani od Kiruni z jakiego jest ogłoszenia powiedziała że z allegro, mimo tego Tobie Brysiaczku tez dziekuję bo zrobiłaś kupe dobrej roboty z pozostałymi ogłoszeniami :loveu:

Bjutko daj dane do przelewu, poproszę wyróżnione dla Maleństwa :) może i jej się uda, skoro masz rękę do allegro :loveu: ja byłam załamana po moim 85 wejsc na wyróżnione he he

no i w takim razie zrób tak jak mówisz, wkońcu wiesz najlepiej kiedy ludziska najwięcej buszują po allegro ;)

Maleństwo biegnij po domek :loveu:

Posted

W górę Malutka, w schronisku ponad tydzień temu była pani która chciała starszą małą suczkę , oglądała Malą i jeszcze dwie suczki , miała wybrać jedną z nich ale nie zadzwoniła.:shake:

Posted

iwona213 napisał(a):
jak się miewa moje maleństwo?? czy była może wczoraj na spacerku??

Jestem niestety uziemiona przez lekarza i jeszcze długo będę, więc nie bardzo się orientuje co u Małej słychać. Puki co na początek malutka. ;)