Jump to content
Dogomania

mała sunia 10 lat w schronie, czy dostanie szanse na dom?!?! MA SUPER DOM!

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem jestem, troche choroba mnie powaliła i dostep do kompa mam ograniczony bo w domu siedze :mad:

jak tylko się wykuruje jedziemy Bryśka na spacerek z maleństwem, co Ty na to??

Posted

No i posłuchała, tylko z tym ,,ale już" nie wyszło:evil_lol: . Mała ma szanse na domek, dzwoniła do mnie dziewczyna z pod Warszawy , jest w trakcie przeprowadzki,jak się na dobre przeprowadzi wtedy Małą weźmie , tak w połowie lipca by już raczej mogła. Pytała czy jest możliwiwe dostarczenie jej do połowy trasy, jeśli nie to jakoś się postara sama dojechać. Ma już dwie małe suczki. Zgodziła się na wizytę przed adopcyjną po przeprowadzce. ;)
Tylko zabijcie mnie nie wiem z jakiego ogłoszenia , myślałam że z Allegro ale tam nie ma na mnie namiarów.:roll:

Posted

kaa napisał(a):
No i posłuchała, tylko z tym ,,ale już" nie wyszło:evil_lol: . Mała ma szanse na domek, dzwoniła do mnie dziewczyna z pod Warszawy , jest w trakcie przeprowadzki,jak się na dobre przeprowadzi wtedy Małą weźmie , tak w połowie lipca by już raczej mogła. Pytała czy jest możliwiwe dostarczenie jej do połowy trasy, jeśli nie to jakoś się postara sama dojechać. Ma już dwie małe suczki. Zgodziła się na wizytę przed adopcyjną po przeprowadzce. ;)
Tylko zabijcie mnie nie wiem z jakiego ogłoszenia , myślałam że z Allegro ale tam nie ma na mnie namiarów.:roll:

strasznie się cieszę, a z transportem cos się wykombinuję, najważniejsze żeby domek sprawdzić :multi::multi::multi:

no to koniecznie jeszcze musze wyjsc na spacerek z maleństwem skoro do domku się szykuje :loveu:

Posted

Tak, teraz potrzebne nowe fotki, żeby Pani po jednej wysyłać i podsycać ten ogień! :lol:
I koniecznie zapytaj które ogłoszenie zadziałało - to dla nas ważne - w które, oprócz allegro, warto inwestować.

Posted

O, a ja właśnie, wróciłam do miasta miałam wznowić allegro...
(W tych górach, nie mam dostępu no netu, więc się trochę opóźniłam i teraz mi głupio...) :oops: