iwona213 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 jestem jestem, troche choroba mnie powaliła i dostep do kompa mam ograniczony bo w domu siedze :mad: jak tylko się wykuruje jedziemy Bryśka na spacerek z maleństwem, co Ty na to?? Quote
Brysio Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ja bardzo chetnie ale teraz mam sesje wiec... zobaczymy jak z czasem;) Quote
Brysio Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Mała do góry!!! Musimy Cie z Iwonka odwiedzic znów ;) Quote
iwona213 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Brysio napisał(a):Mała do góry!!! Musimy Cie z Iwonka odwiedzic znów ;) koniecznie!!! może w tym tygodniu?? Quote
kaa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 W górę maleńka, jak będę ,,na chodzie ,, to cię odwiedzę w najbliższym czasie. ;) Quote
iwona213 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 oj maleństwo, niedługo Twoje ogłoszenie będzie ;) Quote
Bjuta Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Mała ma jeszcze przez 8 dni aktualne allegro. MAŁA ma dość! / psy / pies / FILM (657975769) - Aukcje internetowe Allegro Nie przysięgam, że wznowię, bo przez 2 miesiące będę siedzieć zaszyta w górach, bez żadnej cywilizacji... No właśnie! Mała! Wynocha do domu! Ale już! Quote
kaa Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 No i posłuchała, tylko z tym ,,ale już" nie wyszło:evil_lol: . Mała ma szanse na domek, dzwoniła do mnie dziewczyna z pod Warszawy , jest w trakcie przeprowadzki,jak się na dobre przeprowadzi wtedy Małą weźmie , tak w połowie lipca by już raczej mogła. Pytała czy jest możliwiwe dostarczenie jej do połowy trasy, jeśli nie to jakoś się postara sama dojechać. Ma już dwie małe suczki. Zgodziła się na wizytę przed adopcyjną po przeprowadzce. ;) Tylko zabijcie mnie nie wiem z jakiego ogłoszenia , myślałam że z Allegro ale tam nie ma na mnie namiarów.:roll: Quote
iwona213 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 kaa napisał(a):No i posłuchała, tylko z tym ,,ale już" nie wyszło:evil_lol: . Mała ma szanse na domek, dzwoniła do mnie dziewczyna z pod Warszawy , jest w trakcie przeprowadzki,jak się na dobre przeprowadzi wtedy Małą weźmie , tak w połowie lipca by już raczej mogła. Pytała czy jest możliwiwe dostarczenie jej do połowy trasy, jeśli nie to jakoś się postara sama dojechać. Ma już dwie małe suczki. Zgodziła się na wizytę przed adopcyjną po przeprowadzce. ;) Tylko zabijcie mnie nie wiem z jakiego ogłoszenia , myślałam że z Allegro ale tam nie ma na mnie namiarów.:roll: strasznie się cieszę, a z transportem cos się wykombinuję, najważniejsze żeby domek sprawdzić :multi::multi::multi: no to koniecznie jeszcze musze wyjsc na spacerek z maleństwem skoro do domku się szykuje :loveu: Quote
Bjuta Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Tak, teraz potrzebne nowe fotki, żeby Pani po jednej wysyłać i podsycać ten ogień! :lol: I koniecznie zapytaj które ogłoszenie zadziałało - to dla nas ważne - w które, oprócz allegro, warto inwestować. Quote
Brysio Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 oj nie odwiedzałam Małej przez jakies 3 dni a tu takie wspaniałe wisci:loveu::loveu::loveu: Quote
iwona213 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=670150726 Quote
Bjuta Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 O, a ja właśnie, wróciłam do miasta miałam wznowić allegro... (W tych górach, nie mam dostępu no netu, więc się trochę opóźniłam i teraz mi głupio...) :oops: Quote
Recommended Posts