iwona213 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 niech Ci nie będzie głupio ;) ja zrobiłam ale nie wyróżniałam bo gdzieś tam domek się szykuje w połowie lipca, jednak zrobiłam tak na wszelki wypadek zwykłe ;) Quote
iwona213 Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 bryska juz po egzaminach?? moze w tym tyg na spacerek sie wybierzemy :razz: Quote
Pianka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Brysio']10 lipca mam ostatni :placz:[/quote] A tak w przerwie od nauki nie możesz wpaść?:cool3: Quote
Brysio Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Kurcze własnie materiał spory... wiec niebardzo;/ ale po 10 to juz na bank;) Quote
Bjuta Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 A jak tam lipcowy domek? Podtrzymują kontakt? Może trzeba im jakieś nowe fotki posłać, żeby "ogienek" podtrzymać? Quote
iwona213 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 już prawie połowa lipca, czy ten domek jest aktualny dla maleństwa?? Quote
Pianka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ludzie sie nie odzywają. Ja miałam też dużo wcześniej chętnych, ale nie pisałam o tym. Kontaktowali sie ze mną w maju, ale potem oni mieli wyjazd, a jak przyjechali to ja jechałam do Niemiec i tak się wymijaliśmy, a oni w tym czasie zgarneli bide z ulicy i Małej już nie wezmą. ale....... ale wczoraj dzowniła do mnie jeszcze jedna pani z Wrocławia:cool3: ma dzwonić jeszcze w tym tygodniu, czekamy:lol: Quote
iwona213 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 trzymam kciuki za meleństwo oby wkońcu znalazła domek ;) Quote
Pianka Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Mała czekająca na dom (na końcu mnie wyzwała, ze ją filmuje zamiast zabrać na spacer:shake:) http://www.youtube.com/watch?v=R5BVv5uEzXw Quote
iwona213 Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 malenstwo a ja ciągle wierzę że ta Pani jednak po Ciebie przyjedzie... już połowa lioca, powinnaś już być w domku... Quote
Pianka Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Mała ma szanse, tym razem juz pewną. I to od nas zależy czy ja nie zmarnujemy. Potrzebny transport do Wrocławia. Ale ja tak myśle czy nie zabrać jej pociagiem hmmm Pani prosiła żeby ją wcześniej wykąpać, kupić szeleczki (oczywiście zwraca koszty). Wiec może dzień wcześniej zabrac ja do siebie, przyszykowac i potem wio do domku:lol: Trzymac kciuki:multi: Quote
feliksik Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 kiedy to wspaniałe wydarzenie ma następić? Jestem ogromnie ciekawa czy się uda Quote
iwona213 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 czyli co pociągiem ktoś pojedzie, czy szukamy transportu?? Quote
Pianka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 transport mam na środe lub piątek, ale musimy poczekać, bo sie przylepiła do pani jakaś przybłęda. Pani szuka jej jakiegoś lokum. Pani bardzo zależy na Małej, ale mieszka w bloku i nie może tyle psów trzymać. że tez zawsze coś musi wyskoczyć:mad: a pani taka fajna się wydaje, no nie może przejść Małej dom koło nosa:shake: Quote
Nikus Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Pianka napisał(a):transport mam na środe lub piątek, ale musimy poczekać, bo sie przylepiła do pani jakaś przybłęda. Pani szuka jej jakiegoś lokum. Pani bardzo zależy na Małej, ale mieszka w bloku i nie może tyle psów trzymać. że tez zawsze coś musi wyskoczyć:mad: a pani taka fajna się wydaje, no nie może przejść Małej dom koło nosa:shake: a Tu dalej cisza z Wrocławia?:-? Quote
Recommended Posts