Jump to content
Dogomania

mała sunia 10 lat w schronie, czy dostanie szanse na dom?!?! MA SUPER DOM!

Recommended Posts

Posted

niech Ci nie będzie głupio ;) ja zrobiłam ale nie wyróżniałam bo gdzieś tam domek się szykuje w połowie lipca, jednak zrobiłam tak na wszelki wypadek zwykłe ;)

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie sie nie odzywają.
Ja miałam też dużo wcześniej chętnych, ale nie pisałam o tym. Kontaktowali sie ze mną w maju, ale potem oni mieli wyjazd, a jak przyjechali to ja jechałam do Niemiec i tak się wymijaliśmy, a oni w tym czasie zgarneli bide z ulicy i Małej już nie wezmą.

ale.......

ale wczoraj dzowniła do mnie jeszcze jedna pani z Wrocławia:cool3: ma dzwonić jeszcze w tym tygodniu, czekamy:lol:

Posted

Mała ma szanse, tym razem juz pewną. I to od nas zależy czy ja nie zmarnujemy.

Potrzebny transport do Wrocławia.
Ale ja tak myśle czy nie zabrać jej pociagiem hmmm
Pani prosiła żeby ją wcześniej wykąpać, kupić szeleczki (oczywiście zwraca koszty). Wiec może dzień wcześniej zabrac ja do siebie, przyszykowac i potem wio do domku:lol:

Trzymac kciuki:multi:

Posted

transport mam na środe lub piątek, ale musimy poczekać, bo sie przylepiła do pani jakaś przybłęda. Pani szuka jej jakiegoś lokum.
Pani bardzo zależy na Małej, ale mieszka w bloku i nie może tyle psów trzymać.
że tez zawsze coś musi wyskoczyć:mad: a pani taka fajna się wydaje, no nie może przejść Małej dom koło nosa:shake:

Posted

Pianka napisał(a):
transport mam na środe lub piątek, ale musimy poczekać, bo sie przylepiła do pani jakaś przybłęda. Pani szuka jej jakiegoś lokum.
Pani bardzo zależy na Małej, ale mieszka w bloku i nie może tyle psów trzymać.
że tez zawsze coś musi wyskoczyć:mad: a pani taka fajna się wydaje, no nie może przejść Małej dom koło nosa:shake:

a Tu dalej cisza z Wrocławia?:-?