Pianka Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Testowanie Małej- czy nadaje się do domku. Po zaprowadzeniu jej do biura poszła sobie spac na posłanko:evil_lol: i filmik http://www.youtube.com/watch?v=ScAoKaJabUc Quote
Brysio Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 o kurcze ale ona ma dobrze;) ktos tu ją faworyzuje:mad: Quote
iwona213 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 ależ ona kochana, typowy kanapowiec z niej będzie :) co by tu zrobić żeby domek się znalazł... ja nie wiem co z allegro, jak jej zrobiłam to miała tylko 85 wejść o ile dobrze pamiętam a zrobiłam wyrożnione... może Bjuta zrobiłaby allegro, jak zrobiła Kiruni to domek się znalazł... ja oczywiście pokryje koszty wyróżnienia... Quote
Bjuta Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Pewnie, że zrobię. Ale zaczekajmy może do soboty wieczór, albo nawet i do niedzieli? Wtedy będzie się kończyło też w weekend a to jest zawsze z 300 wejść więcej... Jeśli chodzi o wejścia to wydaje mi się (ale wcale pewna nie jestem), że kluczowa jest miniaturka (i - przynajmniej ja tak mam) jak jest dobry portret - kontrastowy i fajny, to dużo więcej jest wejść. Dlatego ja przycinam foty, żeby sama mordka została. Tak mi się wydaje, że skuteczniejsze jest to: Niż to: Quote
iwona213 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 no co do zdjęcia to faktycznie masz racje. Dziękuję Ci :loveu: pytałam Pani od Kiruni z jakiego jest ogłoszenia powiedziała że z allegro, mimo tego Tobie Brysiaczku tez dziekuję bo zrobiłaś kupe dobrej roboty z pozostałymi ogłoszeniami :loveu: Bjutko daj dane do przelewu, poproszę wyróżnione dla Maleństwa :) może i jej się uda, skoro masz rękę do allegro :loveu: ja byłam załamana po moim 85 wejsc na wyróżnione he he no i w takim razie zrób tak jak mówisz, wkońcu wiesz najlepiej kiedy ludziska najwięcej buszują po allegro ;) Maleństwo biegnij po domek :loveu: Quote
Bjuta Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 No to jest: MAŁA ma dość! / psy / pies / FILM (644414051) - Aukcje internetowe Allegro Quote
iwona213 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Bjutko bardzo dziekuję, ale Ty mi natychmiast dawaj swój nr konta, nie możesz sponsorować moich psiaków :eviltong: Quote
iwona213 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 bjuta Ty jestes niesamowita juz jest 38 wejść a dopiero kilka godzin jest allegro, Mała musi znalesc domek!!! MUSI!!! Quote
kaa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 W górę Malutka, w schronisku ponad tydzień temu była pani która chciała starszą małą suczkę , oglądała Malą i jeszcze dwie suczki , miała wybrać jedną z nich ale nie zadzwoniła.:shake: Quote
iwona213 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 jak się miewa moje maleństwo?? czy była może wczoraj na spacerku?? Quote
kaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 iwona213 napisał(a):jak się miewa moje maleństwo?? czy była może wczoraj na spacerku?? Jestem niestety uziemiona przez lekarza i jeszcze długo będę, więc nie bardzo się orientuje co u Małej słychać. Puki co na początek malutka. ;) Quote
Recommended Posts