Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie rozumiem, jak to jest?Nie maja pozwolenia na prowadzenie schroniska ale przywożą do nich psy czy po prostu łapią sami?Mieszkam niedaleko ale nigdy tam nie byłam:roll: Wołomin ma chyba podpisaną umowę z innym schroniskiem czy sie mylę?

Posted

a biała jużaczka tam jeszcze jest?
A te organizacje, ktore wtedy zadziałaly, nie moga teraz? Na pewno jest się do czego przyczepic, np. pozwolenia od lek. powiatowego :shake:

Posted

wiadomości na dziś: sunia w międzyczasie kiedy robione było to zdjecie do chwili obecnej została wyadoptowana przez panią B. podobno dr. Barczynski ma umowe adopcyjną i są tam dane nowych właścicieli. Niestety dr jest tydzień na urlopie i nie możemy sprawdzić czy suczka na prawdę jest tam gdzie wskazuje umowa. Za tydzień to sprawdzimy. Mam nadzieję ze ona jest juz w nowym domu i że to jest dobry dom.

Posted

[quote name='tanitka']no i jest, do prawdy wspaniale warunki, świetny "ośrodek".!!!:angryy:

Tanitka, gdzie to jest ??? Te psy są jej własnością? Od jednej z dziewczyn na S-O dowiedziałam się, że B. jeździ co kilka dni do Wołomina i zabiera stamtąd różne psy. Kto jej na to pozwala? Po co jej tyle psów?!

Posted

ta pani sie ukrywa, ma gdzieś znów gospodarstwo i tam trzyma psy bierze je głownie od weta-hycla właśnie z Wolomina.
Wiem że za przyjęcie psa bieże 500 zł i sprzedaje je też po kilkaset, więc chyba wiadomo po co jej te psy?:angryy:

Posted

bo nielegalnie prowadziła schornisko, psy umierały z głodu i chorób. Niestety prokuratura już dwa razy umorzyła wobec niej postepowania, ale organizacje prozwierzęce depczą jej po piętach i zbierają nowe dowody, zeby jej nie odpuścić.

• 2 weeks later...
Posted

dzięki ARCE i EMIROWI wszystko już wiadomo. Dziękuję dziewczyny:loveu:

a więc suczka została sprzedana przez Panią B. na targu w Opolu Lubelskim. Kupił ją porządny człowiek, bo mu jej się zrobiło żal, wychudzonej i zaniedbanej suczki. Zapłacił za nią 25 złotych. Pan mieszka pod Radomiem i jest sunią zachwycony.

Całe szczęście, ze ta historia zakończyła się happy endem, choć wiem że wiele piesków nie miało tyle szczęścia co Kira.