Jump to content
Dogomania

Rozliczony 69 zl Dziekuje Pieknie!Tuptusiowi Sercem Calem Terenia teresaa118 i Nadziejka 8.11

Recommended Posts

• Nadziejka changed the title to Dokladam fantuskowo! Tuptusiowi Sercem Calem Terenia teresaa118 i Nadziejka Zapraszamy Dobreduszki 8.11
Posted
Dnia 27.10.2021 o 22:03, Radek napisał:

Melduję się z zaproszenia. 

Witaj wujenku slonce witaj  zasylam podziekowania i spokojnej nocy
  • Like 1
Posted
Dnia 27.10.2021 o 15:43, agat21 napisał:

Dziękuję za zaproszenie. Nr 7 poproszę w opcji KT i mam pytanie czy firma produkująca żele nie testuje na zwierzętach, czy jest jakakolwiek informacja na ten temat?

Portenki boksereczki num 8 sa piekne takie jak num 7, tylko nie znalalzam zdjatka fajnego w googlu 
polecam polecam ten sam sklad , ta samam firma tylko paseczki w deliktanej zieleni
Posted
Dnia 28.10.2021 o 09:40, Nadziejka napisał:
Portenki boksereczki num 8 sa piekne takie jak num 7, tylko nie znalalzam zdjatka fajnego w googlu 
polecam polecam ten sam sklad , ta samam firma tylko paseczki w deliktanej zieleni

Nadziejko, no to dawaj te porteńki nr 8 również 😄 Nie mogę Ci odmówić 😄

• Like 1
Posted

Uwielbiam bazarki w wykonaniu Nadziejki, one sa takie niecodzienne. Te rzeczy, ktore Nadziejka wystawila dostalam w swojej aptece przy wykupowaniu lekow jako gratiski. A bokserki kupilam za male, a w rodzinie mam ludzi ponad 186 i 100 kg. Mam nadzieje, ze uda sie jej wszystko sprzedac dla dobra wybranych psiakow. Kupujcie ludziska, jedyna okazja....

• Like 1