Alaskan malamutte Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 47 minut temu, Tyśka) napisał: Ja się za ogłaszania wezmę w środę. Ogłoszę na Warszawę. Tysiu, Argo na mnie numer telefonu! :-)) Quote
Tyśka) Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 14 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Tysiu, Argo na mnie numer telefonu! :-)) Oczywiście. ( W sumie myślałam, że wszystkie ;) ) Quote
Alaskan malamutte Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 5 minut temu, Tyśka) napisał: Oczywiście. ( W sumie myślałam, że wszystkie ;) ) Nie ma problemu!!! Proszę :-)) 3 Quote
Tyśka) Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Nie ma problemu!!! Proszę :-)) Dziękuję!!! :) Quote
Tyśka) Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Internet mi śmiga:) Ale niestety Messenger, Facebook, Instagram i WhatsApp mają awarię, więc jeszcze chwile musicie poczekać na nowe filmiki :( Quote
Alaskan malamutte Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 18 minut temu, Tyśka) napisał: Internet mi śmiga:) Ale niestety Messenger, Facebook, Instagram i WhatsApp mają awarię, więc jeszcze chwile musicie poczekać na nowe filmiki 😞 Czekam z ciekawością. Maluchy pewnie urosły. Tysiu, jeśli potrzebna pomoc w zrobieniu zdjęć do ogloszeń, to podjadę do p. Marzenki. Quote
Tyśka) Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Czekam z ciekawością. Maluchy pewnie urosły. Tysiu, jeśli potrzebna pomoc w zrobieniu zdjęć do ogloszeń, to podjadę do p. Marzenki. :) P. Marzenka czeka na pomoc w sfotografowaniu łobuziaków, są dosłownie wszędzie i mają motorki w pupci, ciężko jest im zrobić zdjęcia telefonem ;). Quote
Alaskan malamutte Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 6 minut temu, Tyśka) napisał: 🙂 P. Marzenka czeka na pomoc w sfotografowaniu łobuziaków, są dosłownie wszędzie i mają motorki w pupci, ciężko jest im zrobić zdjęcia telefonem ;). Ok. To jutro zadzwonię i umowimy się na konkretny dzień. 1 Quote
agat21 Posted October 4, 2021 Author Posted October 4, 2021 14 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Ok. To jutro zadzwonię i umowimy się na konkretny dzień. Ale fajnie :) To będziesz mieć słodyczy pełen :) Quote
Aldrumka Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Dzielna mama, śliczne kluchy... to samo chciałam napisać Quote
Aldrumka Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Tysiu w podpisie masz Mamusie i sześcioro dzieci podlinkowane Finką Quote
Tyśka) Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 23 minuty temu, Aldrumka napisał: Tysiu w podpisie masz Mamusie i sześcioro dzieci podlinkowane Finką Ojj, to poprawię :) Dziękuję, sama bym nie zauważyła. Quote
Nadziejka Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Dnia 21.09.2021 o 08:18, Nadziejka napisał: Najnajlepsiutkiego rodzince rozliczam kramik dla Mamuni z dzidziami bedzie ok 36 zl moze tr wiecej czy na Twoje konto Tysiu? jesli nie prosze o num gdzie mam slac Quote
Tyśka) Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 17 minut temu, Nadziejka napisał: Najnajlepsiutkiego rodzince rozliczam kramik dla Mamuni z dzidziami bedzie ok 36 zl moze tr wiecej czy na Twoje konto Tysiu? jesli nie prosze o num gdzie mam slac Skarbnikiem Rodzinki jest Alaskan Malamutte :) Quote
Tyśka) Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Dzisiaj ma przyjechać lek. wet. na szczepienia:) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Dzisiaj ma przyjechać lek. wet. na szczepienia:) Jestem bardzo ciekawa, w jakim są wieku... Quote
Nadziejka Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Nie dostalam num konta slijcie mi sljcie wiec Quote
Alaskan malamutte Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 41 minut temu, Nadziejka napisał: Nie dostalam num konta slijcie mi sljcie wiec Nadziejko, zaraz podeślę swoje konto..myslałam, że masz... Quote
Nadziejka Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 22 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Nadziejko, zaraz podeślę swoje konto..myslałam, że masz... Sprawdze moze jeszcze mam starsze wiadomosci mam juz Quote
Tyśka) Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Jestem bardzo ciekawa, w jakim są wieku... Weterynarz powiedział, że na pewno mają skończone 5 tygodni. Bardziej nie określił. Maluchy zaszczepione, Dianka ma być za 3 tygodnie. Quote
Recommended Posts