Tyśka) Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 CD. https://youtube.com/shorts/bPCiDPd6Bps?feature=share Quote
Tyśka) Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Smoki popołudniowe :) Smoki wieczorne 2 Quote
Tyśka) Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Meldunek karmowo-podkladowy ;) Tyle jest podkładów... ... karmy dla mamy :) ...karmy dla smoków ... i prezenty od Alaskan ♡♡♡ Dziękujemy! :) Quote
Tyśka) Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Rodzinka dzisiaj dostała na robale: mamusia tabletkę, dzieciaki Procox. Pazurki Opiekunka sama podetnie i spiłuje - dziękuję rozi za podsunięcie pomysłu. Quote
Tyśka) Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Ostatni filmik na dobry sen. Wieczornie z mamusią :) Quote
Tyśka) Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Kochani, udostępniajcie zbiórkę Rodzinki... podkłady będą iść w ilościach hurtowych, karma podejrzewam, że też:( https://www.ratujemyzwierzaki.pl/dianaszczeniaki Na razie marnie z wpłatami oraz udostępnianiem. Ja mam trudny tydzień w pracy, dzisiaj od 6 do 20 byłam poza domem, jutro podobnie... udostępniać będę na grupach psich na fb, ale bez Was nie dam rady porozgłaszać zbiórki. 1 Quote
agat21 Posted September 29, 2021 Author Posted September 29, 2021 Poproszę znajomych o jakieś wpłaty, mimo że to koniec miesiąca.. Może się coś uzbiera. Za chwilę będzie też grosik z bazarku imiennego, już chyba większość wpłat mam, muszę sprawdzić w wolnej chwili. I ustaliłyśmy z Alaskan, że w przyszłym tygodniu można zacząć powoli ogłaszać smoki. Niech już zaczną szukać wyjątkowych i wspaniałych domków. Asiu, bardzo bardzo Ci dziękuję za Twoje zaangażowanie i pomoc :)) Bez Ciebie byłoby ciężko.. Quote
agat21 Posted September 29, 2021 Author Posted September 29, 2021 Przelewam z bazarku imiennego 117 zł :) na konto skarbnika, czyli Alaskan. Proszę o potwierdzenie, jak dojdzie. Quote
Nadziejka Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Przecudowna rodzinka przecudna Pancia opiekunka Stokroc klaniam dziekuje dziekuje dziekuje za zycie za wszystko z calej duszy Quote
Tyśka) Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 2 godziny temu, agat21 napisał: ustaliłyśmy z Alaskan, że w przyszłym tygodniu można zacząć powoli ogłaszać smoki. Niech już zaczną szukać wyjątkowych i wspaniałych domków. Asiu, bardzo bardzo Ci dziękuję za Twoje zaangażowanie i pomoc :)) Bez Ciebie byłoby ciężko.. Jesteście wyjątkowe ♡ Chętnie wesprę ogłaszaniem. Namiary na AM? Quote
Alaskan malamutte Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Jesteście wyjątkowe ♡ Chętnie wesprę ogłaszaniem. Namiary na AM? Tak, bardzo proszę! Quote
Tyśka) Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Pospamowałam troszkę zrzutką na swoim profilu i różnych grupach na FB. Oby coś ruszyło... Quote
Tyśka) Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 2 godziny temu, elik napisał: Też udostępniłam zrzutkę. Dziękuję :) Coś drgnęło, wpłat jest na 450 - oby tak dalej. Quote
elik Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 39 minut temu, Tyśka) napisał: Dziękuję 🙂 Coś drgnęło, wpłat jest na 450 - oby tak dalej. To solidnie ruszyło, bo jak patrzyłam dzisiaj było tylko 45. Quote
Tyśka) Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Piekny obrazek, ale... Dianka nie za bardzo chce już karmić maluchów, ucieka, odgania je, maluchy płaczą :( Cycuszki ma ciepłe, ale nie gorące, pozwala sobie je dotykać, nie wygląda żeby bolały. Mało też dzisiaj zjadła. Mam nadzieję, że to wynik odrobaczenia, a nie czegoś poważnego. I coraz więcej jest dowodów na to, że Dianka była może i domowa, ale i bita. P. Marzenka chciała dzisiaj ją zmierzyć w kłębie albo usadzić obok czegoś, aby pokazać wielkość suczki... a sunia z tych akrobacji zaczęła się czołgać i sikać pod siebie :( Quote
Nadziejka Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 serce placze matunku ziemio nasza... Quote
agat21 Posted September 29, 2021 Author Posted September 29, 2021 O rany. :( Ale tego można było się spodziewać. Kanalia, która wyrzuca sunię z szóstką maleństw to na pewno nie jest czująca i rozumna istota. Dianka też musi znaleźć cudowny dom, który naprawi jej obolałą duszę i złamane serce. Quote
Alaskan malamutte Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 59 minut temu, Tyśka) napisał: I coraz więcej jest dowodów na to, że Dianka była może i domowa, ale i bita. P. Marzenka chciała dzisiaj ją zmierzyć w kłębie albo usadzić obok czegoś, aby pokazać wielkość suczki... a sunia z tych akrobacji zaczęła się czołgać i sikać pod siebie :( Tysiu...niestety ale to bardzo możliwe...widziałam zachowanie Dianki...:-((( Quote
Alaskan malamutte Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Na konto psiej rodzinki wpłynęło 300zł od helli. Z całego serca dziękujemy!!! Quote
Recommended Posts