Jump to content
Dogomania

Szczeniorki mają DS :)) Ich mama Diana - też :)) Ogromne dzięki wszystkim za pomoc! :*

Recommended Posts

Posted

Poproszę znajomych o jakieś wpłaty, mimo że to koniec miesiąca.. Może się coś uzbiera. Za chwilę będzie też grosik z bazarku imiennego, już chyba większość wpłat mam, muszę sprawdzić w wolnej chwili. I ustaliłyśmy z Alaskan, że w przyszłym tygodniu można zacząć powoli ogłaszać smoki. Niech już zaczną szukać wyjątkowych i wspaniałych domków. Asiu, bardzo bardzo Ci dziękuję za Twoje zaangażowanie i pomoc :)) Bez Ciebie byłoby ciężko..

Posted
2 godziny temu, agat21 napisał:

ustaliłyśmy z Alaskan, że w przyszłym tygodniu można zacząć powoli ogłaszać smoki. Niech już zaczną szukać wyjątkowych i wspaniałych domków. Asiu, bardzo bardzo Ci dziękuję za Twoje zaangażowanie i pomoc :)) Bez Ciebie byłoby ciężko..

Jesteście wyjątkowe ♡ Chętnie wesprę ogłaszaniem. Namiary na AM?

Posted
39 minut temu, Tyśka) napisał:

Dziękuję 🙂 Coś drgnęło, wpłat jest na 450 - oby tak dalej.

To solidnie ruszyło, bo jak patrzyłam dzisiaj było tylko 45.

Posted

Piekny obrazek, ale...
242972227_149247290748021_1040041692026999705_n.jpg.8352fe9eb02a2f3f6c3b3f3eef628cbd.jpg
Dianka nie za bardzo chce już karmić maluchów, ucieka, odgania je, maluchy płaczą :( Cycuszki ma ciepłe, ale nie gorące, pozwala sobie je dotykać, nie wygląda żeby bolały. Mało też dzisiaj zjadła. Mam nadzieję, że to wynik odrobaczenia, a nie czegoś poważnego.

I coraz więcej jest dowodów na to, że Dianka była może i domowa, ale i bita. P. Marzenka chciała dzisiaj ją zmierzyć w kłębie albo usadzić obok czegoś, aby pokazać wielkość suczki... a sunia z tych akrobacji zaczęła się czołgać i sikać pod siebie :(

Posted

O rany. :( Ale tego można było się spodziewać. Kanalia, która wyrzuca sunię z szóstką maleństw to na pewno nie jest czująca i rozumna istota.

Dianka też musi znaleźć cudowny dom, który naprawi jej obolałą duszę i złamane serce.

Posted
59 minut temu, Tyśka) napisał:

I coraz więcej jest dowodów na to, że Dianka była może i domowa, ale i bita. P. Marzenka chciała dzisiaj ją zmierzyć w kłębie albo usadzić obok czegoś, aby pokazać wielkość suczki... a sunia z tych akrobacji zaczęła się czołgać i sikać pod siebie :(

Tysiu...niestety ale to bardzo możliwe...widziałam zachowanie Dianki...:-(((