Radek Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 41 minut temu, Nadziejka napisał: wedruje nocka Spokojnej nocy. Quote
elik Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 6 godzin temu, Nadziejka napisał: to bylo b blisko mojej klatki dzien widno i naokolo ludzie z dziecmi z pieskami ... Nadziejko, ja myślę, że on tak tylko Cię straszy, bo pewnie widzi, że się go boisz. Nie odważyłby się coś takiego zrobić, ale dla spokoju ducha koniecznie zgłoś to na policji. Quote
elik Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 15 godzin temu, Nadziejka napisał: Pomyslcie pomodlcie prosze za nas za nadziejkowo bedzie nam lzej stokroc lzej kochane serducka Bądź spokojna, pomodlę się za Ciebie Nadziejeczko. Quote
Nadziejka Posted August 13, 2021 Author Posted August 13, 2021 musimy teraz na spacerek po sniadanku i potem musze do pracy to nie sen to nie oddech to nie normalnosci straszne Dziekuje serduszka wspierajcie mnie nas modlitwa mysla 1 Quote
elik Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 1 godzinę temu, Radek napisał: Dobrego dnia zaglądającym. Dobry będzie na pewno, bo to piąteczek 🙂 1 Quote
Ewa Marta Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 Dzień dobry, zapraszam na zakupy. Nadziejko, musisz zrobić wszystko, żeby nie widać było po Tobie strachu. To takie kreatury napędza do dalszego straszenia. Myślę o Tobie mocno! 2 Quote
Tyśka) Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 Nadziejko, wspieram Cię jak tylko mogę. <3 Czy ten człowiek miał już zatargi z prawem? 1 Quote
Radek Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 Dziś sporo po południu, ale odwiedzić zawsze warto. Quote
Radek Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 Zaglądam, podrzucam i życzę miłego popołudnia. Quote
Nadziejka Posted August 13, 2021 Author Posted August 13, 2021 Dziekuje z calej duszy myslcie o nas myslcie serduszka potwor jest potworem bandyta...boja sie jego starsi i mlodzi ...wszytcy omijaja z dalekosci ,ci co w bloku tazem i ci co znaja po mnie juz widac wszystko ...bo juz jestem strachem wielkim to sie nie da opisac nawet drze o przyszlosci cale jak to bedzie to zycie ile w strachu mozna Teraz juz spokojnie po pracy nawet udalo mi sie szybko dotrzec autobusami, po spacereczkach jestesmy i czekamy do nocy az ojciec z nami wyjdzie na nocny pacerek wtedy dopiero bede spokojniejsza troche chocby Jutro tez robotka ogromna ale nie wiem jeszcze o ktorej godzinie W niedziele mam ur ale jade na harowke calun dzionek praca lapunki nie beda same calun dzien beda zaopiekowane ale drze martwie umartwiam dzien i noc i kazdenka chwilke z modlitwa z modlitwa wszelka i nadzieja niechaj sie stanie spokojnosci wszelka Quote
Nadziejka Posted August 13, 2021 Author Posted August 13, 2021 Serdecznie stokrotnie Dziekuje cioci koja Cegielenka 20 zl przybyla niespodzianeczka Bardzo dziekuje pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted August 14, 2021 Author Posted August 14, 2021 18 godzin temu, Ellig napisał: Zapraszamy 3 godziny temu, koja napisał: Dzień dobry 3 godziny temu, Radek napisał: Sobotnie dzień dobry. 22 godziny temu, Kamila Proc napisał: hopsi Serduszka badzcie z nami z Nadziejkami badzcie serca mysla slowem i modlitwa badzcie wszyscy ,nie zacytowalam wszytkich dobrychduszek pozdrawiam pozdrawiam Spokojnosci ku Wam zasylam razem zapraszamy 1 Quote
Radek Posted August 14, 2021 Posted August 14, 2021 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Serduszka badzcie z nami z Nadziejkami badzcie serca mysla slowem i modlitwa Cały czas jestem Nadziejko. 1 Quote
Recommended Posts