Tyśka) Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 Nadziejko, a może potrzebujesz wsparcia psychologicznego? Bardzo to obciążające tkwić w wiecznym strachu o własne życie :( Szkoda, że nie masz wsparcia w nikim w okolicy, po sąsiedzku. Trzymaj się ciepło. 1 Quote
Radek Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 12 minut temu, Kamila Proc napisał: a z nim niechetnie ja W piątek warto wstać. Quote
Nadziejka Posted August 20, 2021 Author Posted August 20, 2021 2 godziny temu, elik napisał: Jeśli pakiet nr 17 - maseczki jeszcze jest wolny, to proszę. Bardzo bardzo Dziekuje Ciociu pozdrawiam pozdrawiam Maseczki posle razem z tamtymi bazarkami, ktore juz sle i sle i sle ..hoho tyle czasu razem wszystko posle paczusza , Dziekuje bardzo Quote
elik Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 16 minut temu, Nadziejka napisał: Maseczki posle razem z tamtymi bazarkami, ktore juz sle i sle i sle ..hoho tyle czasu Nie szkodzi 🙂 Co się odwlecze, to nie uciecze! Quote
Ellig Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 6 godzin temu, Nadziejka napisał: Jade do lekarza , do sklepow , do apteki dosc dalej dalej .. na razie pare dni wolne bylo z pracy, do pracki dopiero jutro i pojutrze spokojnego dzioneczka Wam Trzymaj się zdrowo Nadziejko.❤️ 1 Quote
Nadziejka Posted August 20, 2021 Author Posted August 20, 2021 Bardzo bardzo wielka ulga ze Jestescie ze wspieracie dziekuje cala dusza Badzcie ze mna badzcie caluni czas Quote
Nadziejka Posted August 20, 2021 Author Posted August 20, 2021 Wielkuskie obnizeczki poczynilam Quote
Nadziejka Posted August 20, 2021 Author Posted August 20, 2021 8 godzin temu, Tyśka) napisał: Nadziejko, a może potrzebujesz wsparcia psychologicznego? Bardzo to obciążające tkwić w wiecznym strachu o własne życie :( Szkoda, że nie masz wsparcia w nikim w okolicy, po sąsiedzku. Trzymaj się ciepło. ❤️Tysienko ja juz od godz 19 nie wychodze nigdzie chyba ze wracam z pracunki o tej porze po calem dniu.. dopiero nad ranem ok 4, 5 tej na male sik sik i do domku powrot wszystko pozaslaniane w domku..nie umiem inaczej okna otwarte ale pozaslaniane mam na balkon zaden zwierzun absolutnie nie moze wychodzic moze sie wszystko zmieni moze moze..modle Bylam u lekarza dostalam tabletki przeciw lekowe, narazie mniej silna dawke zazywam zazywam ,na szczescie to nie sa psychotropy spie juz lepiej troszke Zaraz czaruje bazarcik dla twojej bidusi Quote
elik Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Bardzo bardzo wielka ulga ze Jestescie ze wspieracie Nie mogłoby być inaczej Nadziejeczko 🙂 1 Quote
Radek Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 4 godziny temu, Nadziejka napisał: Badzcie ze mna badzcie caluni czas Jesteśmy Nadziejko i będziemy. 1 Quote
Nadziejka Posted August 20, 2021 Author Posted August 20, 2021 3 godziny temu, elik napisał: Nie mogłoby być inaczej Nadziejeczko 🙂 45 minut temu, Radek napisał: Jesteśmy Nadziejko i będziemy. ❤️ ❤️ ❤️ Sciskam dziekuje spokojnej nocy Niechaj i z Wami bedzie wszelka moc Quote
Nadziejka Posted August 20, 2021 Author Posted August 20, 2021 Rozliczenie Bardzo bardzo pieknie dziekuje Ciocia koja Cegielka Zycia 20 zl pieknie ogromnie dziekuje mam na koncie! Ciocia bakusiowa Cegielka Zycia 20 zl ogromnie dziekuje Ciocia Nesiowata num 9 zel meski fa za 5 zl licytuje pieknie dziekuje Ciocia elik num 17 maseczki biale zestaw za wywol 2 zl dziekuje Wujcio Nuncek num 5 ksiazka horror thiler Podziemia,, licytuje za 20 zl pieknie dziekuje Wujcio Nuncek num 11 a i b skapetki sportowe dwie pary licytuje po 6 zl pieknie dziekuje razem 12 zl Quote
Nadziejka Posted August 20, 2021 Author Posted August 20, 2021 Dla Myszki Tysiowej.Zaskakujace ceny Zajrzyj Dobraduszko 3.09. Zapraszam na kramik dla cudownej Myszki Quote
Nadziejka Posted August 21, 2021 Author Posted August 21, 2021 Dnia 9.08.2021 o 12:36, Nuncek napisał: poproszę nr 5 - ksiażke - za 20 zł i nr 11 - skarpety - 2 pary (jeśli tyle jest) - po 6 zł każda Wujcio Nuncek num 5 ksiazka horror thiler Podziemia,, licytuje za 20 zl pieknie dziekuje Wujcio Nuncek num 11 a i b skapetki sportowe dwie pary licytuje po 6 zl pieknie dziekuje razem 12 zl Dziekuje cudnie! mam na koncie 32 zl plus nadplata! 37 zl dla lapeczek Dziekuje stokroc! Quote
Nadziejka Posted August 22, 2021 Author Posted August 22, 2021 Bedzie ok 84 zl na poloweczke dla Suzinki i Gucinka Bardzo wazny kazdenki pieniazek kazdenka krzynka Dziekuje 1 Quote
Nadziejka Posted August 23, 2021 Author Posted August 23, 2021 Ciocia koja Cegielka Zycia 20 zl pieknie ogromnie dziekuje mam na koncie! Ciocia bakusiowa Cegielka Zycia 20 zl ogromnie dziekuje Ciocia Nesiowata num 9 zel meski fa za 5 zl licytuje pieknie dziekuje mam na koncie! Ciocia elik num 17 maseczki biale zestaw za wywol 2 zl dziekuje mam na koncie 5 zl! Wujcio Nuncek num 5 ksiazka horror thiler Podziemia,, licytuje za 20 zl pieknie dziekuje Wujcio Nuncek num 11 a i b skapetki sportowe dwie pary licytuje po 6 zl pieknie dziekuje razem 12 zl Dziekuje cudnie! mam na koncie 32 zl plus nadplata! 37 zl dla lapeczek dziekuje stokroc! Dziekuje serdecznie za wszystko Razem z kramiku mamy 87 zl dla Suzi poslalam do ewu 43 zl 50 gr dla Gucia poslalam do Ewy Marty 43 zl 50 gr Quote
Ewa Marta Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 34 minuty temu, Nadziejka napisał: Ciocia koja Cegielka Zycia 20 zl pieknie ogromnie dziekuje mam na koncie! Ciocia bakusiowa Cegielka Zycia 20 zl ogromnie dziekuje Ciocia Nesiowata num 9 zel meski fa za 5 zl licytuje pieknie dziekuje mam na koncie! Ciocia elik num 17 maseczki biale zestaw za wywol 2 zl dziekuje mam na koncie 5 zl! Wujcio Nuncek num 5 ksiazka horror thiler Podziemia,, licytuje za 20 zl pieknie dziekuje Wujcio Nuncek num 11 a i b skapetki sportowe dwie pary licytuje po 6 zl pieknie dziekuje razem 12 zl Dziekuje cudnie! mam na koncie 32 zl plus nadplata! 37 zl dla lapeczek dziekuje stokroc! Dziekuje serdecznie za wszystko Razem z kramiku mamy 87 zl dla Suzi poslalam do ewu 43 zl 50 gr dla Gucia poslalam do Ewy Marty 43 zl 50 gr Ach jak bardzo dziękujemy!!! Jak tylko dojdzie na konto, dam znać:) 1 Quote
Nadziejka Posted August 23, 2021 Author Posted August 23, 2021 54 minuty temu, bakusiowa napisał: Poleciał przelew za cegiełki. Bazarusko rozliczony razem wszystko z Cegielkami cioci, dolecialy i odrazu rozliczylam ❤️ ❤️ ❤️ Bardzo bardzo pieknie Dziekujemy Quote
Nadziejka Posted August 23, 2021 Author Posted August 23, 2021 5 godzin temu, Ewa Marta napisał: Ach jak bardzo dziękujemy!!! Jak tylko dojdzie na konto, dam znać:) Ciocia Ewunia czaruje kramcik dla Gucia i dla piesiunia co jeszcze imionka nie ma , Jest puchatek u naszej kochanej Nesiowatej . razem na dwa serducka 1 Quote
Recommended Posts